Dolu Eğitici Su Sesli Lazımlık O-2716

740 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne 7 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.450 TL

Ürün Bilgileri

Dolu Eğitici Su Sesli Lazımlık O-2716

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cosack Online Satıcı Ünvanı: MEHMET KOZAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5820323792
    Bu ürün Cosack Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eğitici Su Sesli Lazımlık O-2716

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dolu Eğitici Su Sesli Lazımlık O-2716

Genel olarak çocuklu evlerde bebekler 18 aylık sürelerini doldurduklarında tuvalet eğitimleri başlamaktadır. Bu sebeple tuvalet eğitimleri anneler için son derece yorucu ve zorlayıcı bir süreç olarak bilinmektedir. Eğitici lazımlık ürünü ile çocukların bu süreci birebir bir model ile öğrenmesi sağlık için gerekli temizlikleri yapabilmeyi görmesi önemlidir. Bu nedenle çocuklar için tuvalet eğitimlerinde Dolu eğitici lazımlık serisini kullanmak annelerin ve babaların işlerini kolaylaştırmaktadır. Her ev için tercih edilen bu ürün çocukların kullanımlarına uygun boyutlarda ve renklerdedir. Bazı modellerinde tasarımları da çocukların beğenilerini toplamaktadır. Tuvalet alışkanlıkları çocuklara kazandırmak su sesli bir lazımlık seti ile oldukça kolay olacaktır. Bu ürün, klozet görünümü ile çocuğun klozeti nasıl kullanması gerektiğini su ses efekti ile basitçe anlatmaktadır. Annelerin çocukları üzerinden baskı kurmadan bu eğitimi verebiliyor olması kullanılan eğitim setinin önemini belli etmektedir. Çocukların tuvalet alışkanlıklarını kazanmaları son derece önem isteyen ve zorlayıcı bir süreç olarak bilinirken, bu süreçte onların doğru bir tekniği kazanmaları ve sağlığa uygunluk kurallarını benimsemeleri son derece önemli bir ayrıntıdır.

  • Tuvalet Eğitimlerinde Önemli Bir Detay
  • Tuvalet Eğitimleri
  • Annelerin Konforlu Eğitim Süreçleri

Dolu Eğitici Su Sesli Lazımlık Özellikleri

Dolu Eğitici Su Sesli Lazımlık Özellikleri

Çocuklar bazı eğitimleri alırken, kolay olanı bırakmakta zorlanırlar. Altı bezlenen bir çocuk bezden sıkılması ile bu tuvalet eğitimine önem verir ve geçiş süreci çok kolay olduğu bazı çocuklarda görülür. Ancak bazı çocuklarda ise, bu durum pek bu şekilde olmadığı görülür. Sesli eğitici lazımlık her zaman çoğu anne için bir kurtarıcı görevi üstlenmiştir. Çocuklar bez unsurunu benimser ve bu şekilde devam etmek isterse bu gibi durumlar tuvalet eğitimleri zorlaşmaktadır. Tam olarak bu noktada ise görselleri çocuklara cazip gelen ve beğenilen ürünlerin kullanımıdır. Su sesi ile çocukların kullanımları sonrasında sifona basması gerektiği bilincini çocuğa vermek amaçlanmaktadır. Bu nedenle bu ürünler eğitim noktasında etkili ürünler olarak kabul edilmektedir. Çocuklar beğendikleri Dolu eğitici klozet ürünleri ile hemen her noktada bir çeşit oyun olarak nitelendirerek bu konuyu kolayca kabullenebilmektedirler. Kullanıcıların eğitim setlerinde aradıkları tüm detayları bünyesinde toplayan Dolu eğitim setleri herkes için bir tercih unsuru niteliği taşımaktadır.

Her Ev için İdeal Dolu Eğitici Su Sesli Lazımlık

Her Ev için İdeal Dolu Eğitici Su Sesli Lazımlık

Gelişen teknoloji ile birlikte çocukların eğitimleri ve büyüme süreçleri de son derece önem arz etmektedir. Teknoloji çağında büyüyen çocuklar her şey gibi tuvalet eğitimlerine de bilgisayar ve telefonlarla geçirdikleri süreç üzerinde değerlendirilirse, biraz geç bu eğitimleri tamamlamaktadır. Bu nedenle tuvalet eğitimlerinin süreçlerinde Dolu eğitici su sesli lazımlık içeriği ne olursa olsun teknolojik ürünlerden uzaklaştırılarak bu eğitime odaklanmaları hedeflenmektedir. Eğitici klozetleri kullanan anneler bu süreçleri daha kolay atlatabilmektedir. Bu nedenle herkes aktif olarak bu ürünleri kullanır. Dolu eğitici su sesli lazımlık yorumları müşteri memnuniyetleri içermektedir.

Dolu Eğitici Su Sesli Lazımlık Fiyatları

Dolu Eğitici Su Sesli Lazımlık Fiyatları

Günden güne eğitim süreçleri eski dönemlere göre kolaylık göstermektedir. Eğitici klozetlerin birbirlerinden çeşitli modelleri ve özelliklerine göre fiyatları bulunmaktadır. O-2716 modeli ve genel bir çizgi ile belirlenmektedir. Bu nedenle tercih edilen ve satışlarda yüksek oranda satılan Dolu eğitici su sesli lazımlık eğitim setleri özelliklerine göre fiyatlandırılmaktadır. Dolu eğitici su sesli lazımlık için önerilen ürünler inceleyebilir ve Trendyol'dan anında sipariş verebilirsiniz.