Dolphin Glow Stick Fosforlu Çubuk 20 Adet

117 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  117 TL
%5 indirim
5 x  111,15 TL
555,75 TL
%7 indirim
7 x  108,81 TL
761,67 TL
%10 indirim
10 x  105,30 TL
1.053 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
4. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
2. Ürüne 13 TL İndirim
500 TL'ye 12 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Dolphin Glow Stick Fosforlu Çubuk 20 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Reflect Your Style Satıcı Ünvanı: SAMET ATABAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0930286784
    Bu ürün Reflect Your Style tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Glow stick fosforlu çubuk 20 adet

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dolphin Glow Stick Fosforlu Çubuk 20 Adet

Eğlenceli anların vazgeçilmezi olan Dolphin Glow Stick fosforlu çubuk çeşitli etkinliklerde yaygın olarak kullanılıyor. Şık ve göz alıcı duruşuyla dikkat çeken Dolphin Glow Stick fosforlu çubuk düğünden nişana, partiden mezuniyet balosuna kadar farklı etkinliklerde kullanılıyor. Bireylerin eğlenceli anlarına rengi ve şekliyle eşlik eden Dolphin Glow Stick fosforlu çubuk dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretiliyor. Aynı zamanda ürünün cilde direkt temas etmesinden dolayı sağlıklı materyal kullanımına da özen gösteriliyor. Kullanıcılara sunulan Dolphin Glow Stick Fosforlu Çubukların fosforlu yapıda olması etkinlikleri ilginç ve eğlenceli hale getiriyor. Etkinlik boyunca etkisini gösteren Dolphin Glow Stick fosforlu çubuk herkesin ilgisini çekmeyi başarıyor.

 
  • Paket içerisinde 20 adet fosforlu çubuk gönderimi sağlanıyor.
  • Ürün içerisinde gönderilen fosforlu çubukların farklı renk tonlarında olduğu görülüyor.
  • Dolphin Glow Stick fosforlu çubuk 20 Adet satın alan kullanıcıların hem çubuk hem de bilezik formda kullanması mümkün oluyor.

Dolphin Glow Stick Fosforlu Çubuk 20 Adet hrms2012 Özellikleri

Dolphin Glow Stick Fosforlu Çubuk 20 Adet hrms2012 Özellikleri

Bireyler nişan, kına gecesi, mezuniyet balosu, bekarlığa veda partisi ve daha birçok etkinlikte renkli ve ışıltılı ürünler kullanıyor. En çok tercih edilen parti malzemeleri arasında yer alan Dolphin Glow Stick özellikleri ile kullanıcılardan tam not alıyor. Ürün eğlenceli etkinlikler haricinde; ışıksız alanlarda, trafikte ve doğa sporlarında da kullanılabiliyor. Çeşitli etkinliklerde kullanım alanı bulunan Dolphin Glow Stick fosforlu çubuk kullanıcı dostu materyalden üretiliyor. Bilezik ve/veya renkli çubuk olarak kullanılabilen Dolphin Glow Stick fosforlu çubuk gerek rengi gerekse şekliyle dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Dolphin Glow Stick fosforlu çubuk nişan, düğün, kına gecesi, mezuniyet töreni, bekarlığa veda partisi ve doğum günü gibi etkinliklerde kullanım alanı bulunuyor. Sağlıklı malzemelerden elde edilen Dolphin Glow Stick fosforlu çubuk 20 Adet bilezik şeklinde kullanıldığında cilt yapısına zarar vermiyor. Bükme ve/veya sallama hareketi yapılabilen fosforlu çubuk, büyükten küçüğe herkesin kol yapısına uyum sağlıyor.

 

Dolphin Glow Stick Fosforlu Çubuk Kullanımı

Dolphin Glow Stick Fosforlu Çubuk Kullanımı

İçerisinde farklı renk tonlarında üretilen 20 adet fosforlu çubuk bulunan ürün çok amaçlı olarak kullanılabiliyor. Genel olarak bakıldığında Dolphin Glow Stick fosforlu çubuk 20 Adet eğlence amaçlı olarak kullanıldığı görülüyor. Eğlence amacına ek olarak; ürün ışıksız ortamların aydınlatılmasında, trafik ve doğa sporlarında kullanım alanı bulunuyor. Kamp severlerin bir numaralı tercihi olan ürün, karanlık ortamları çevresine yaydığı ışık sayesinde rahatlıkla aydınlatıyor. Bilezik ya da çubuk olarak kullanabileceğiniz ürün, balık avında da yaygın olarak kullanılıyor. Kullanıcıların Dolphin Glow Stick fosforlu çubuk 20 Adet kullanabilmesi için ilk olarak çubuğu eğerek içerisindeki kısmı kırmaları gerekiyor. Kırma işleminin tamamlanmasının ardından 30 saniye içerisinde sahip olduğu renk tonunda çevresini renklendirdiği görülüyor.

 

Dolphin Glow Stick Fosforlu Çubuk 20 Adet hrms2012 Fiyatı

Dolphin Glow Stick Fosforlu Çubuk 20 Adet hrms2012 Fiyatı

Dolphin Glow Stick fosforlu çubuk 20 Adet balıkçıların ışığa duyarlı balıkları tutmasına yardımcı oluyor. Karanlık ortamda ya da eğlenceli etkinliklerde ürün 12 saat boyunca etkisini gösteriyor. Dolphin Glow Stick fosforlu çubuk 20 Adet uygun fiyat seçenekleri ile Trendyol’da sizleri bekliyor. Trendyol üzerinden Dolphin fosforlu çubuk fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilir, ürünü hemen sipariş verebilirsiniz. Dolphin Glow Stick fosforlu çubuk 20 Adet yorumları ve değerlendirmelerini Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.