Dolco Gold Egg Noddle İçin Makarnası 350 gr

62,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
74,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
108,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dolco Gold Egg Noddle İçin Makarnası 350 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: gurupazar Satıcı Ünvanı: GP İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411060702200001 Vergi Kimlik Numarası: 4110607022
    Bu ürün gurupazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Egg Noddle İçin Makarnası 350 gr
Geri Bildirim Ver

Dolco Gold Egg Noddle Çin Makarnası 350 gr

Dolco Gold Egg Noodle Çin makarnası 350 gr taşıdığı besin değerleriyle dikkat çeker. Patates kızartması, şehriye çorbası gibi tariflerde yer alan yumurtalı makarna, birçok mutfak türünde temel bir malzemedir. Buğday unu ve yumurtaların karıştırılıp hamur haline getirilmesiyle meydana gelir. Düz şeritler halinde kesilip kaynar suda pişirilir. Belirli vitamin ve mineraller eklenilerek besin değerleri artırılır. Zenginleştirilmiş formülüyle yumurtalı erişte, bağışıklıkta önemli bir rol oynayan selenyum mineralini yüksek oranda taşır. Ayrıca enerji üretimi ve hafızaya iyi geleni olan B vitaminini de yüksek oranda içerir. Hücre hasarına karşı koruma sağlamak için antioksidan görevi görür. Sağlıklı beslenme listelerin parçası olan bu ürün sayesinde sizde lezzetli tatlar oluşturabilirsiniz. Kilo verme hedefi olan kişiler tarafından sofralarda çokça yerini alır. Diyetlerinizde ölçülü olarak tüketebilirsiniz.

  • Üstün besin değeri
  • Sağlığa uygun
  • Vitamin deposu

Kaliteli Bir Hizmet Sunan Noodle Özellikleri

Kaliteli Bir Hizmet Sunan Noodle Özellikleri

Dolco Gold Egg Noodle zayıflamayı desteklemek için uzun süre tok hissetmenize yardımcı olur. Gıdaların kan şekerinizi ne ölçüde artırdığını gösteren glisemik indeksi orta seviyededir. Hem çok yönlülüğü hem de lezzetli tadı sayesinde birçok kişi için vazgeçilmezdir. Genellikle vitamin ve mineral açısından zengin bir üründür. Manganez, selenyum ve B vitamini gibi maddeleri yapısında barındırır. Bununla birlikte karbonhidrat kaynağıdır. Diyet programlarınıza destek verdiği gibi aynı zamanda yüksek miktarlarda tüketilirse kilo alımına da neden olur. Diyetinizi destekleyici olarak kullanabilirsiniz. Porsiyon büyüklüğünü takip etmek ve bunların hangi malzemelerle eşleştirildiğine dikkat etmeniz önemlidir. Tipik olarak buğday unundan yapılan bir eriştedir. Yumurtalı erişteden alınan karbonhidratlar, vücudunuza enerji sağlar. Dinç kalmanıza aracılık ederek gününüzü etkili geçirmenize olanak sunar. Yemeklerinize keyif katacak Dolco Gold Noodle makarnayı hemen denemeye başlayabilirsiniz.

Sağlıklı Alternatifler Sunan Dolco Noddle Avantajları

Sağlıklı Alternatifler Sunan Dolco Noddle Avantajları

Dolco Noodle yumurtalı erişteyi diğer makarna türlerinden ayıran özellik, yumurta bakımından zengin ve kaliteli yapısıdır. Vitamin ve mineral bakımından oldukça zengin içeriğe sahiptir. B vitamini içeren ürün yediğiniz besinleri enerjiye çevirmenize olanak sağlar. İştahınızı düzenleyerek tokluk hissini arttırır. Et sote ya da ton balıklı güveç gibi ağır yemeklerle kullanılır. Sağlıklı bir erişte yemeği için sebzelerle birlikte wok tavada karıştırarak enfes sebze yemekleri yapabilirsiniz. Tavuk veya sebze çorbalarına lezzet katar. Yumurtalı erişte, normal makarnaya benzer ancak diğer makarna türlerinden ayrılmasına neden olan içerisindeki yumurta sayısıdır. Dolayısıyla protein ve amino asit açısından zengindir. Bu durum, karakteristik dokularını oluşturur. Kan şekerinde ani yükselmelere ve düşmelere sebebiyet vermez. Dolco Gold Noodle ile uzun süreli tok tutan sağlıklı yemekler yapabilirsiniz.

Sevilen Dolco Gold Egg Noddle Çin Makarnası 350 gr Fiyatı

Sevilen Dolco Gold Egg Noddle Çin Makarnası 350 gr Fiyatı

Dolco Gold Egg Noodle Çin makarnası 350 gr fiyatı belirlenmesinde ürünün pratik kullanımı önemli bir rol oynar. İçeriğinde bulunan vitaminler görme sağlığına destek verir ve kan hücrelerini onarıcı etkiye sahiptir. Eriştelerin yumurta ile yapılmasından dolayı ürün altın sarısı bir renge sahiptir. Diğer erişte çeşitlerine göre daha tuzludur. Doyurucu ve hazırlanması son derece kolay bir üründür. Normal makarnalara oranla çok kısa bir süre pişer. Ana ürün olarak yanında et ve sebze kullanabilirsiniz ya da tam tersine güveç, köfte gibi ana öğünlerin yanında yardımcı bir lezzet olarak kullanabilirsiniz. Protein ve B12 vitamini açısından oldukça zengindir. Dolco Gold Egg Noodle Çin makarnası 350 gr yorumları son dönemde Uzak Doğu mutfağına olan ilginin artmasıyla bu ürünü kullananların görüşleri olumludur. Siz de bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.