Dolce&Gabbana Pour Homme Edt 125 ml Erkek Parfüm 737052074450

4.710 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dolce&Gabbana Pour Homme Edt 125 ml Erkek Parfüm 737052074450

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MY GRUP KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MY GRUP KOZMETİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627110227900001 Vergi Kimlik Numarası: 6271102279
    Bu ürün MY GRUP KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Esans
  • Odunsu, FerahCesur ve kışkırtıcı yanınızı açığa çıkartan canlandırıcı ve odunsu, baharatlı bir koku
  • Erkeğin parfümü erkeksi bir iz taşıyor olmalı
  • Bu iz, erkeğe yaklaşan kadın için son derece önemlidir
  • Bu iz, ruhunu kadına açan erkek için de son derece önemlidir. Erkeğin karakterini yansıtan bir iz. Doğal erkeksiliğini ve çok daha fazlasını yansıtan, benzersiz bir iz.Tepe Notası: Limon, Adaçayı, Lavanta, Tarhun OtuKalp Notası: Kişniş, Biberi Sardunya, TarçınDip Notası: Sedir Ağacı, Tonka Fasulyesi, Sandal Ağacı, Misk

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 125 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dolce Gabbana 737052074450 Pour Homme Edt 125 ml Erkek Parfüm

Bulunduğu her ortamda etkileyici olmak isteyen erkeklerin tercihi Dolce & Gabbana Pour Homme ile tarzınızı tamamlayabilirsiniz. Spor salonunda, iş yerinde ve sosyal ortamlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu parfüm ile özgüveninizi arttırabilirsiniz. İsterseniz kıyafetinize isterseniz de temiz ve kuru cildinize uygulayabileceğiniz Dolce & Gabbana Pour Homme parfümün kokusu, gün boyu kalıcıdır. Odunsu, ferah kokusu ve kışkırtıcı özellikleri ile beğeni kazanan parfüm, gücünüzü ve maskülenliğinizi ortaya çıkarır. Dolce & Gabbana parfüm; uyguladığınız an teninizle bütünleşir, gittiğiniz her ortamda iz bırakmanızı sağlar. Kaliteli bitkisel özlerden elde edilen formülü ile sizi canlı hissettirir. Dolce & Gabbana Pour Homme yorumları da parfümün kalıcılığını ve kalitesini ispatlar niteliktedir.

  • Yoğunluk: EDT
  • Koku: Odunsu ve ferah
  • Hacim: 125 ml

Dolce Gabbana Pour Homme Parfümünün İçeriği Nasıldır?

Dolce Gabbana 737052074450 Pour Homme Edt 125 ml Erkek Parfüm Yorumları

Dolce & Gabbana Pour Homme, sosyal ortamlarda ve insan ilişkilerinde karşınızdaki kişi üzerinde olumlu bir etki bırakmanızı sağlar. Parfümün etkisiyle kıyafetinizin veya cildinizin üzerinden yayılan hoş koku sayesinde bulunduğunuz ortamda kendinizi fark ettirebilirsiniz. Temiz içeriği ile Dolce & Gabbana Pour Homme, güvenli bir kullanım sağlar. Şişe tasarımıyla da kullanıcının ilgisini çeken parfüm, etkileyici kokusu ile kendisine hayran bırakır. Orta dereceli bir koku yoğunluğuna sahiptir. Kendisine özen gösteren ve bakımlı erkeklerin tercihi olan Dolce & Gabbana Pour Homme parfüm, ferahlatan kokusu ve şık şişesi ile öne çıkar. Kalıcılık konusunda üst düzey performans sergileyen parfüm, ilham veren ve baştan çıkarıcı kokusu ile kişiliğinizi yansıtmanızı sağlar. Hem gündelik kullanım hem de özel anlar için uygundur.

Dolce Gabbana Pour Homme Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Dolce Gabbana 737052074450 Pour Homme Edt 125 ml Erkek Parfüm Yorumları

Dikkatleri üzerinize toplayacak olan Dolce & Gabbana Pour Homme edt 125 ml erkek parfüm; üst notalarında limon, adaçayı, lavanta ve tarhun otu barındırır. Orta notalarında; kişniş, biberiye, sardunya ve tarçın yer alır. Parfümün dip notalarında ise sedir ağacı, tonka fasulyesi, sandal ağacı ve misk kokuları bulunur. Doğal özlerden elde edilmiş formülü ile kendine has bir kokuya sahip olan Dolce & Gabbana Pour Homme, geçtiğiniz ortamda iz bırakmanızı sağlar. Her tene uyum sağlayan parfüm, sıcak ve samimi bir his bırakır. Erkeksi ve kışkırtıcı bir kokuya sahip olan Dolce & Gabbana Pour Homme parfüm, teniniz ile mükemmel bir uyum yakalar. Temiz cilt ve kıyafet üzerine sıkılarak kullanılan Dolce & Gabbana Pour Homme erkek parfümü ile gün boyu ferah ve iddialı hissedebilirsiniz.

Dolce Gabbana Pour Homme Parfümü Alerji Yapar mı?

Dolce Gabbana 737052074450 Pour Homme Edt 125 ml Erkek Parfüm Yorumları

Yeni nesil teknikler ile üretilen Dolce & Gabbana Pour Homme erkek parfümünün içeriğinde alerjiye sebep olabilecek kimyasal maddeler bulunmaz. Ferahlatıcı kokusu ile ön plana çıkan Dolce & Gabbana Pour Homme parfüm, hassas ciltli kişiler dâhil herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir üründür. Mevsim fark etmeksizin her zaman kullanabileceğiniz Dolce & Gabbana Pour Homme, ciltte herhangi bir tahrişe veya alerjik reaksiyona neden olmaz. Bu sayede Dolce & Gabbana Pour Homme erkek parfümünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Etkileyiciliğini alt, üst ve orta notalarının kusursuz uyumundan alan Dolce & Gabbana Pour Homme, modern ve şık tasarıma sahip şişesi ile de görenleri kendisine hayran bırakır. Dolce & Gabbana Pour Homme erkek parfümü Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Siz de kaliteli, kalıcı ve güvenilir bir erkek parfümü arıyorsanız Dolce & Gabbana parfüm doğru bir tercih olacaktır. Hemen şimdi 737052074450 ürün koduna sahip Dolce & Gabbana Pour Homme parfümü Trendyol web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden satın alabilirsiniz.