Dokuz Yayınları Kalbinin Sesini Aç - Hayatınızı Değiştirecek Kitaplar Serisi Ceyda Subaşı

82,69 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
81,93 TL
Kurumsal Fatura
82,13 TL
400 TL'ye %15 İndirim
Kurumsal Fatura
119,28 TL

Ürün Bilgileri

Dokuz Yayınları Kalbinin Sesini Aç - Hayatınızı Değiştirecek Kitaplar Serisi Ceyda Subaşı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu yaşama kendini tanımaya, anlamaya, gücünü keşfedip varoluşunun en doğal ve gerçek halini özgürce sergilemeye geldin. Senin için doğru olan zamanda, tam da olması gereken haliyle olacak her şey. Aradığın desteği bulamazsan üzülme, bu senin hikâyen. Seninle birlikte herkesin de bir yolculuk halinde olduğunu aklından hiç çıkarma. Herkes varması gereken yere, varması gereken zamanda varacak.Çiçekler gibi, herkes de kendi toprağının vaktinde açacak.Kendine ve içindeki tohuma güvenmen, bu dünyayane için geldiysen o olacağına inanman, yolculuğuna sadık kalman dileğiyle...DENİZ YILDIZI HİKÂYESİAdamın biri sabaha karşı güneşin doğuşunun keyfini çıkarmak için okyanus sahiline iner. Uzakta birini görür. Biraz yaklaştığında sahile vuran deniz yıldızlarını okyanusa atan bir çocuk olduğunu fark eder. Çocuğa yaklaşarak sorar, “Deniz yıldızlarını neden okyanusa atıyorsun?” Çocuk der ki, “Güneş yükseldi mi, sular çekiliyor. Onları suya atmazsam susuzluktan ölecekler.” Adam devam eder, “Sahil kilometrelerce uzanıyor ve binlerce deniz yıldızı var, hangi birini atacaksın. Ne fark edecek ki?” Çocuk, adamı dinledikten sonra bir deniz yıldınızı daha okyanusa atar ve cevap verir, “Bu deniz yıldızı için fark etti.” Adam, çocuğun yalnızca okyanus manzarasının keyfini çıkarmaya gelmeyip bir fark yaratmak istediğini anlar ve ona katılarak bütün sabahı okyanusa deniz yıldızı atarak geçirir. Hayat akarken, başkaların ve sevdiklerinizin hayatında bir fark yaratmak için siz ne yapabilirsiniz?Ürün Adı: Kalbinin Sesini Aç - Hayatınızı Değiştirecek Kitaplar SerisiÜrün Kodu: 9786257050142Yazar: Ceyda SubaşıBasım Yılı: 2020Kapak Türü: Karton KapakSayfa Sayısı: 112Kağıt Cinsi: Kitap KağıdıÇevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kollektif
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver