Doğuş Toz Şeker 1 kg

98 TL
(98 TL / kg)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğuş Toz Şeker 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: esim-mar Satıcı Ünvanı: AYŞE ESİM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0080465669
    Bu ürün esim-mar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Doğuş Toz Şeker 1 kg

Günün keyifli anlarında her zaman sofralarınızda yer almayı başaran Doğuş toz şeker, %100 şeker pancarından üretildiği için doğal bir içeriğe sahiptir. Ayrıca yoğun tadıyla benzersiz bir lezzet oluşturur. Kristal taneleri iri olduğu için yiyeceklere yoğun bir tat verir. Bu sayede az miktarda kullanım gerçekleştirseniz bile, aradığınız lezzete kavuşursunuz. İri taneli yapısına karşın içeceklerde kolayca çözündüğü için çayınızda veya kahvenizde köpük yapmaz. Şekerli tatlılarda tadını belli eder ve şerbetli tariflerde şekerlenme yapmaz. Şeker kullanımını azaltmanıza yardımcı olur ve bunu yaparken lezzette değişikliğe neden olmaz. Alabileceğiniz maksimum verimi 1 kg Doğuş toz şeker ile kolaylıkla elde edebilirsiniz. Az kullanımda yoğun tat veren bu ürün, uzun süreli kullanım sağlayarak bütçenize de dost olur.

  • %100 şeker pancarı
  • Yoğun tat
  • İri kristal yapı

Doğuş Toz Şeker ile İçecekleriniz Daha Lezzetli

Doğuş Toz Şeker ile İçecekleriniz Daha Lezzetli

Kahvaltılarda çayınızı ya da kahvenizi yudumlarken kullanabileceğiniz ürün, sıcak havalarda limonata tariflerinde de öne çıkar. Aynı zamanda çok çeşitli tatlılarda ve hamur işlerinde kullanılarak hayatınıza renk katan lezzetlerin yaratılmasında önemli bir rol oynar. Sıcak ya da soğuk içeceklerin tamamında rahatlıkla kullanılabilen ürün, iri kristal yapısına rağmen suda kolaylıkla çözünür ve kullanım esnasında size rahatsızlık vermez. Soğuk içeceklerde kusursuz şekilde çözündüğü için pütürleşmeye neden olmaz ya da dibe çökmez. İçeceklerinizi pürüzsüz ve lezzetli bir şekilde tüketmenize yardımcı olur. Ayrıca çayınızda ya da kahvenizde köpük oluşumuna neden olmaz. İri tanecikli yapısı sayesinde tadı da yoğun olur ve verimli bir kullanım elde etmenizi sağlar. Doğuş toz şeker 1 kg ile istediğiniz lezzete ulaşabilir ve birbirinden enfes lezzetler hazırlamanın keyfine varabilirsiniz.

Enfes Tatlılar İçin Doğuş Toz Şeker

Enfes Tatlılar İçin Doğuş Toz Şeker

Tatlılar sofraların mutlu sonu olarak bilinir. Ayrıca keyifli sohbetlerin de lezzetli eşlikçileri olarak kabul edilir. Özellikle kahvenin, çayın ya da limonatanın yanında tüketilen tatlılar, bayramların ve özel davetlerin de vazgeçilmez bir ögesi olarak karşınıza çıkar. Mükemmel bir tatlı yapmanın birçok püf noktası olsa da, kaliteli ve doğal bir şekerin kullanımı öne çıkar. Tatlı yapımında toz şeker kullanımına özen göstermek gerekir. Bu alanda beğeni toplayan Doğuş toz şeker 1 kg yorumları kısmına baktığınız zaman ürünün üstün kalitesini keşfedebilirsiniz. Ürünü kullanan kişilerin memnuniyetini görebilir ve siz de evinizde Doğuş ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Şerbetli tatlılarda sıklıkla kullanılan ürün, şekerlenme yapmadan pürüzsüz kıvam oluşmasını sağlar. Doğal bir lezzet yaratarak kurabiyelerde de büyük ilgi görür. Hamur içinde pütürtü oluşturmadan homojenleşir ve pürüzsüz bir hamur elde etmenizi sağlar.

Doğuş Toz Şeker ile Benzersiz Bir Deneyim Uygun Fiyatlarla

Doğuş Toz Şeker ile Benzersiz Bir Deneyim Uygun Fiyatlarla

%100 pancar şekeri ile üretildiği için mutfaklarda benzersiz bir deneyim sunan ürün, iri kristal yapısıyla yoğun tat sağlar. Kolayca çözünür ve homojen yapısıyla tariflerinize mükemmel bir lezzet kazandırır. Yoğun tadı sayesinde şeker tüketiminizi azaltır. Özel makineler sayesinde el değmeden üretilen ve paketlenen ürünler, mutfaklarınıza ulaşarak hijyenik kullanım imkanı sunar. Tatlılarınıza, şerbetlerinize, keklerinize ve daha pek çok farklı lezzete tat vermenizi sağlar. Sıcak içeceklerinizde köpük oluşturmaz, soğuk içeceklerinizde ise iri kristal yapısına rağmen kolay çözünür. Her türlü tatlıda rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün sayesinde sevdikleriniz için mükemmel lezzetler oluşturabilirsiniz. Mutfaklarınızın vazgeçilmezi olmayı başaran Doğuş toz şeker 1 kg fiyatı ise bütçe dostudur. Yoğun tadıyla uzun süre kullanılan ve bütçeyi zorlamayan bu ürün için Trendyol’a göz atabilir, dilediğiniz zaman zahmetsizce sipariş oluşturabilirsiniz.