Doğuş Karadeniz Siyah Filiz Tiryaki Çay 5000 gr

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
722,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
719,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
849,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğuş Karadeniz Siyah Filiz Tiryaki Çay 5000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Öztürk Ticaret Ankara Satıcı Ünvanı: ENGİN ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1268516296600001 Vergi Kimlik Numarası: 7100164591
    Bu ürün Öztürk Ticaret Ankara tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğuş Karadeniz Siyah Filiz Tiryaki Çay 5000 gr Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!
Geri Bildirim Ver

Geleneksel Lezzet Doğuş Tiryaki Çayı 5 kg Sizlerle

Doğuş tiryaki çay, özel formu ve geliştirilmiş içeriği ile adeta kendine hayran bırakan bir içerik sergilemektedir. Modern formu açısından birçok kişinin vazgeçilmezleri arasında yer alan siyah çay, eşsiz teknik sistemler eşliğinde hazırlamaktadır. Doğuş markası tarafından büyük bir hassasiyet gösterilerek hazırlanan eşsiz yapılı içerikler, pek çok kişinin ilgi odağı olmaktan ve keyifli yaşam alanları için zemin oluşturmaktadır. Doğuş tiryaki çay 5 kg, pek çok farklı alanda çeşitli tarz ile kullanım sağlamaktadır. Yemek, tatlı ve benzer birçok sohbete eşlik eden bu çay, sağlıklı formu ile hem dinlendiren bir yapı hem de insan vücudu üzerinde ödem attırıcı içeriği ile dikkat çekmektedir. Doğuş tiryaki çayı, özel içeriği ve modern formu sayesinde birçok kişinin tercihleri arasında bulunarak kendine has aroması ile oldukça özel bir yapı sergilemektedir.

  • Özel Formül
  • Doğal İçerik
  • Eşsiz Kalite

Eşsiz Kalitesiyle Dikkat Çeken Doğuş Tiryaki Çayı

Tek tek toplanan çay yaprakları, uzman kadrosu ve özel teknikler eşliğinde pek çok testten geçerek müşterilerine sunulmaktadır. Çeşitli sistemlere tabi tutulan bu içerikler, doğal lezzeti ile geniş bir kitleye hizmet sağlamaktadır. Katkısız içeriği açısından Doğuş tiryaki çay 5000 gr, yumuşak bir içim ve doğal çay aroması ile keyifli zamanlar zemin hazırlayarak göz kamaştırırken aynı zamanda özel formülü sayesinde kolay bir şekilde demleme olanağı yansıtmaktadır. Siyah çay, pratik formu ile geniş bir kişinin ilgi odağı olmayı başararak insan sağlığa faydalı bir yapı sunmakta aynı zamanda keyifli içimi ile çeşitli davet ve ziyaretlere eşlik etmektedir. Doğuş tiryaki çay 5 kg kullanımı, özel bir şekilde harmanlanarak ideal boyutlarıyla piyasada yerini almalıdır. Beş kiloluk formu ve özel içeriği sayesinde avantajlı paketleri ile gözler önüne serilmektedir.

Doğuş Tiryaki Çayı ile Modern İçerik

Doğuş tiryaki çay kullananlar, sade olarak da sıklıkla tercih edilen bir form sunmakta bununla birlikte eşsiz aroması ve hoş kokusuyla her yaş kesimine uyumlu bir yapı ortaya koymaktadır. Doğal ve üstün kalite ile oluşturan siyah çay, özel bir formda harmanlanarak piyasaya sunulmaktadır. Doğuş tiryaki çayı, modern formu ile birçok kişinin vazgeçilmezi halini almaktadır. Çay üreticileri tarafından büyük bir hassasiyet ile içerisinde oluşabilecek tüm alerjen yapı dengelenmekte bu sayede herkesin içebilmesi açısından kolaylık oluşturulmaktadır. Doğuş tiryaki çayı 5 kg T4632, genel olarak herkesin kullanımı açısından kolaylık oluşturan bir yapı ile sağlıklı formülü açısından dengeli tüketim gerektirmektedir. Harmanlanan özel içeriği ve doğal siyah çay yaprakları ile lezzetli bir ürün deneyimi sunan Doğuş tiryaki çayı, pek çok kişinin beğenisini kazanarak üst bir konuma ulaşmayı başarmıştır.

Özel Yapısı ile Doğuş Tiryaki Çayı

Doğuş tiryaki çayı, pek çok kişinin vazgeçilmezleri arasında yer alarak modern formunu ortaya koymaktadır. Doğal çay yaprakları ile insan sağlığı üzerinde şifa kaynağı olan Doğuş tiryaki çay yorumları olumlu dönüşler alarak hem rahatlatıcı bir etki oluşturmak hem de zengin besin içeriğiyle yüksek besleyiciliğini sergilemektedir. Sağlıklı yapısı sayesinde vitamin deposu olan çay ürünü, kaliteli formunu gözler önüne sererek eşsiz lezzetiyle birçok kişiyi mest etmektedir. Özenle yetiştirilen siyah çay geliştirilmiş bir formül ve hijyenik ortamlarda eşsiz bir şekilde hazırlanmakta aynı zamanda paketlenerek müşteri beğenisine sunulmaktadır. Doğuş tiryaki çay fiyatları, modern formu ve doğal yapısı ile çocuk ve büyük olarak her yaş kesimine uyumlu bir yapı sergilemektedir. Geniş kullanıcı kitlesine hitap eden Doğuş tiryaki çayı, zengin içeriği modern lezzeti açısından eşsiz bir tat bırakmaktadır. Doğuş tiryaki çay 5 kg satın almak isterseniz Trendyol'daki avantajlı fiyatlardan faydalanabilirsiniz.