Doğuş Karadeniz Çayı 1000 gr

175 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
11 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
194,90 TL
11 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
11 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğuş Karadeniz Çayı 1000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GrossBirlik Satıcı Ünvanı: GROSS E-TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411115097200001 Vergi Kimlik Numarası: 4111150972
    Bu ürün GrossBirlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğuş Karadeniz Çayı 1000 gr. Karadeniz Bölgesi'nin kaliteli çaylarından elde edilir. Bergamot aroması ile harmanlanan bu çay farklı ve hafif bir içime sahiptir.
  • Daha lezzetli bir çay için porselen demlik kullanmak uygun olacaktır.
  • İşletme Kayıt No
  • TR-52-K-000474
Geri Bildirim Ver

Doğuş1000 gr Karadeniz Çayı

Doğuş Karadeniz çayı, kendine has bir kokuya sahiptir. Karadeniz Bölgesi’ne ait olan çaylardan elde edilir. Bergamot ile birlikte harmanlanarak hazırlanır. Rahat içimi sayesinde dostlarınızla birlikte gerçekleştirdiğiniz eğlenceli sohbetlere eşlik eder. Antioksidan özelliği sayesinde oldukça sağlıklı bir içecektir. Demlenerek içilir. Demleme süresi boyunca mutfak ortamına mükemmel bir koku yayar.

  • Doğuş Karadeniz çayı 1000 gr olduğu için uzun süreler boyunca kullanılabilir.
  • Mükemmel bir aromaya ve kokuya sahiptir.
  • Karadeniz Bölgesi’nin benzersiz çay bitkisi ile hazırlanır.

Doğuş Karadeniz çayı, her zaman içilebilir. Sağlıklı bir içecek olduğu için kullanımında sakınca yoktur. Çalışırken, mola esnasında, güne başlarken ve akşam günün yorgunluğunu atmak için tercih edilebilir. İnce belli çay bardağı ile tüketilmesi özel bir deneyim yaşamanızı sağlar. Demleme süresi oldukça kısadır. Samimi ortamların vazgeçilmez içeceğidir.

Doğuş Karadeniz Çayı’nın Genel Özellikleri Nelerdir?

Doğuş Karadeniz Çayı’nın Genel Özellikleri Nelerdir?

Doğuş Karadeniz çayı, mükemmel bir aromaya sahiptir. Karadeniz Bölgesi’ndeki kaliteli çaylar kullanılarak üretilmiştir. İçerisinde bergamot bulunur. Kokusu ve lezzeti benzersizdir. Bu ürün bir kilo olarak kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. Bu sayede uzun süre boyunca çay ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Kısa sürede demlendiği için sevdiklerinizle birlikte daha uzun vakit geçirebilirsiniz. Klasik çayın çok daha lezzetli bir sunumudur. Yumuşak bir içime sahiptir. İnce belli çay bardağı veya kupa ile içilebilir. Sıcak içilmesi tavsiye edilir. Lezzetini çok daha yoğun bir şekilde almak istiyorsanız şekersiz olarak tüketebilirsiniz. Bu sayede hem aroması artacak hem de çok daha sağlıklı olacaktır. Ürün ambalajı oldukça kalitelidir. Hava almayacak bir şekilde ve kuru ortamda uzun süre boyunca saklayabilirsiniz. Çay demleme işlemini porselen çaydanlıkta gerçekleştirerek daha lezzetli bir tat elde edebilirsiniz.

Doğuş Karadeniz Çayı Lezzetli midir?

Doğuş Karadeniz Çayı Lezzetli midir?

Doğuş Karadeniz 1 kg çay, oldukça uzun süre boyunca kullanabileceğiniz lezzetli bir üründür. Karadeniz’in mükemmel çay bitkisi ve bergamot karışımı ile elde edilen içeriği benzersiz bir aroma ortaya çıkarır. Yumuşak içimi ile herkesin sevebileceği bir lezzete sahiptir. Demleme işlemine başladıktan sonra ortama tatlı bir koku yayar. İnce belli çay bardağı ile tüketimi lezzetini artıracaktır. Kısa süreli demleme işlemi ile içime hazır hâle gelir. Gün boyunca dilediğiniz zaman içebilirsiniz. Çay demleme işlemi esnasında kullanılacak kap ve su da lezzeti etkileyecek faktörler arasındadır. Bu nedenle çay demleme işleminde kullanılacak suyun kaliteli, kokusuz ve renksiz olması ürünün çok daha lezzetli olmasını sağlayacaktır. Doğuş Karadeniz çayı, benzersiz aroması ve mükemmel lezzeti ile sağlıklı bir üründür.

Doğuş Karadeniz Çayı Taze midir?

Doğuş Karadeniz çayı, dostlarınızla birlikte mükemmel vakit geçirmenizi sağlar. Karadeniz’in benzersiz çay bitkisi ve bergamot ile hazırlanan içeriği oldukça tazedir. Bu tazelik sayesinde farklı bir çay içme deneyimi sunar. Kaliteli ambalajı sayesinde tazeliğini uzun süre korur. Aroması ve yumuşak içimi sayesinde çay keyfini ikiye katlar. Özellikle günün yorgunluğunu atmak için ideal ve sağlıklı bir içecektir. Doğuş Karadeniz çayı; mükemmel aroması, tazeliği ve benzersiz içim deneyimi ile oldukça dikkat çekici bir üründür. Karadeniz’in taze çay bitkileri toplanarak hazırlanan ürün birçok kullanıcının vazgeçilmez içeceğidir. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Doğuş Karadeniz çay yorumlarını inceleyerek hem günün yorgunluğunu atmanızı sağlayacak hem de sevdikleriniz ile yaptığınız sohbetlerin tadını artıracak olan bu sağlıklı içeceği hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.