Doğuş Form Çayı Kayısı 20'li

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
53,53 TL
Kurumsal Fatura
56,93 TL
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
64,70 TL
Kurumsal Fatura
64,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğuş Form Çayı Kayısı 20'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TURALLİ Satıcı Ünvanı: GİZEM TURAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8670510575
    Bu ürün TURALLİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğuş form kayısılı 20li
Geri Bildirim Ver

Doğuş Form Çayı Kayısı 20'li

Diyet listelerinin vazgeçilmez içeceklerinden biri de form çaylarıdır. Farklı tatlara ve işlevlere sahip pek çok form çay çeşidi bulunur. Bu çay çeşitleri arasından Doğuş form çayı kayısı 20'li seçeneği öne çıkar. Ürün lezzetli tadı nedeniyle pek çok müşterinin beğenisini kazanır. Bu seçenek, kayısı aromasına sahiptir. Aroma özelliği pek çok kişi tarafından tercih edilmesine olumlu katkı sağlar. 20 adet olarak müşterilere sunulur. Ürün, içerisinde yer alan bitki ve baharatlar sayesinde kilo kaybına yardımcı olur. Sağlıklı bir bedene kavuşmak isteyen pek çok kişinin dikkatini çeker. Bünyesinde yer alan karışım, fazla kilolardan zahmetsiz ve kolay bir şekilde kurtulma konusunda destekleyici olur. Siz de sağlıklı bir şekilde kilo vermek için diyet yapıyorsanız aroması ile büyük beğeni toplayan bu ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Kayısı aroması
  • Sağlıklı kilo kaybı
  • 20 adet içerik

Etkili İçeriğiyle Doğuş Form Çayı Kayısı 20'li

Etkili İçeriğiyle Doğuş Form Çayı Kayısı 20'li

Doğuş kayısılı form çayı; içerisinde pek çok bitkiye yer verir. Bu bitkiler arasında sinameki yaprağı, biberiye yaprağı, adaçayı yaprağı, ardıç ağacı meyvesi, civan perçemi, funda yaprağı, fasulye kabuğu, kiraz sapı ve kayısı parçacıkları gibi seçenekler yer alır. Ürün, içerisinde yer alan yapraklar ve meyveler sayesinde bağırsakların hızlı bir şekilde çalışmasına imkan tanır. Metabolizma hızının artmasına sağladığı katkı sebebiyle pek çok müşterinin tercihleri arasında yer alır. Doğuş form kayısılı seçeneği vitamin ve mineral bakımından son derece zengindir. Sağladığı zengin besinler nedeniyle ürün, vücudun ihtiyacı olan minerallerin de alınmasını sağlar. Sağlıklı ve formda bir bedene kavuşmanın hem hızlı hem de konforlu yolları arasında yer edinir. Siz de vücudunuzun sağlıklı bir forma kavuşmasını istiyorsanız özellikleri sebebiyle beğeni kazanan ürünü değerlendirebilirsiniz.

Dikkat Çeken Doğuş Form Çayı Kayısı 20'li

Dikkat Çeken Doğuş Form Çayı Kayısı 20'li

Kayısı çayı form yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler ürünün isteklerini ve ihtiyaçlarını karşılayacak içeriğe sahip olduğundan bahsederler. Ürün sayesinde istedikleri kiloya hızlı ve rahat bir şekilde ulaştıklarını dile getirirler. Müşteriler yorumlarında ürünün tadını beğendiklerini ifade ederler. Kayısı aroması nedeniyle ürün; pek çok kişinin memnuniyetini kazanır. Ürünü kullanan kişiler memnuniyetlerini ortaya koyan yorumlar yaparlar. Ürün sayesinde metabolizma hızlarının arttığını dile getirirler. Bu lezzeti keşfeden kişiler, içerisinde yer alan bitki çeşitlerinin kilo kaybı yaşamalarına yardımcı olduğunu belirtirler. Kolay bir şekilde demlendiğinden de bahsederler. Pek çok kişi bünyesinde yer alan zengin vitamin ve mineraller sebebiyle ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de zengin vitamin ve mineral deposu olan bu sağlıklı ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. İncelemeleriniz sonucunda kilo vermeye yardımcı olan ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Cazip Fiyatlarla Doğuş Form Çayı Kayısı 20’li

Cazip Fiyatlarla Doğuş Form Çayı Kayısı 20’li

Beğeni kazanan bu ürün, kolay ve zahmetsiz bir şekilde hazırlanır. Sıcak suya konulan form çayı, beş dakika gibi kısa bir süre bekletildikten sonra tüketime hazır hale gelir. Müşterilerin tercihlerine göre sıcak ya da soğuk olarak tüketilebilir. Ürün, sağladığı demleme kolaylığı sebebiyle de beğeni kazanır. Doğuş form çayı kayısı 20'li fiyat aralığı ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürünün işlevi, içerisinde yer alan bitki ile meyveler, demleme sırasında sağladığı kolaylık gibi unsurlar fiyat aralığının belirlenmesinde etkili olan önemli faktörlerdendir. Ürün, farklı ekonomik gelire sahip kişilerin kolay bir şekilde karşılayabileceği fiyat aralığında yer alır. Siz de kilo kaybına yardımcı, sağlıklı ve bitkisel içeriği nedeniyle pek çok kişinin memnuniyetini kazanan ürünü inceleyebilirsiniz. İncelemeleriniz sonucunda formda bir vücuda kavuşma imkanı sunan ürünü Trendyol’dan hızlı ve kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.