Doğuş Gurme Siyah Çay 1000 gr

229,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
245,83 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğuş Gurme Siyah Çay 1000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEVGROSS Satıcı Ünvanı: DEVGROSS TOPTAN MARKET PAZARLAMA DAĞITIM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0294035213500001 Vergi Kimlik Numarası: 2940352135
    Bu ürün DEVGROSS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İlk hasatın, en taze çay filizleriyle buluştuğu Doğuştan gelen enfes lezzet.
Geri Bildirim Ver

Doğuş Gurme Çayı 1 kg

Günün farklı öğünlerinde tüketebileceğiniz çay çeşitlerini tercih ederken damak zevkinize hitap etmesi önemlidir. Yumuşak aroması, içeceğin tadını ve kokusunu hissedebileceğiniz Doğuş Gurme çay 1 kg kahvaltılarda, beş çaylarında veya akşam oturmalarında yer verebileceğiniz bir lezzete sahiptir. Tadına doyulmaz bir çay içmek için kaliteli filizlerden yapraklarından elde edilen bir ürün tercihi kadar çaydanlığın ve suyun niteliği de oldukça büyük önem taşır. İçme suyu kullanarak, demlik aracılığıyla ideal sürede demlenen Doğuş Gurme beklentilerinizi büyük oranda karşılar. İlk hasadın taze ve 1. sınıf çay filizlerinden elde edilen ürün, müşteriler tarafından oldukça ilgi görür. Kısa sürede demleyerek, yorgunluğunuzu atabileceğiniz, misafirlerinizle derin sohbetler yaparken tüketebileceğiniz Doğuş markasının Gurme ürününü tercih ederek, kaliteli bir içecek deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • Kolay içim
  • Kaliteli çay kokusu
  • Koruyucu paket

Doğuş 1 kg Gurme Çayı Özellikleri

Doğuş 1 kg Gurme Çayı Özellikleri

Taze çay yapraklarından elde edilen ve özel alanlarda yetiştirilen Doğuş Gurme 1 kg ile lezzetli bir çay deneyimi yaşayabilirsiniz. Kaliteli yapraklardan elde edilen Doğuş markasının sunduğu Gurme filiz serisi ideal dem oranı ve yumuşak içimi ile günün farklı öğünlerinde tüketilir. Yorgunluğunuzu ve stresinizi hafifletmesi için gün içerisinde rahatlıkla tüketebileceğiniz çayın tadı kadar kokusu da size mutluluk verebilir. Gurme çayından yüksek verim almanız ve o lezzetli aromayı hissetmeniz için yoğun bir ürün tüketimi yapmanız gerekmez. Küçük bir miktarından faydalanarak, tam kıvamında rahat içimli bir içecek hazırlayıp misafirlerinize sunabilir, sohbetin derinliğini artırabilirsiniz. Sunulan ürün taze kalmasını sağlayan özel bir paketle sunulur. Güneş ışınlarından etkilenmesini önleyen, çift katmanlı paket sayesinde ürünü pikniğe giderken yanınızda götürebilir, evinizde uzun süre lezzetini kaybetmeden tüketebilirsiniz.

Doğuş 1 kg Gurme Çayı Fiyatları

Doğuş 1 kg Gurme Çayı Fiyatları

Hazırlanışından sunumuna kadar içecekten yüksek verim almak için birçok hususa dikkat edilmesi gerekebilir. Özellikle tiryakiler tarafından ve gün içerisinde yoğun bir şekilde çay tüketimi gerçekleştiren müşteriler sıcak bir içecekten daha fazlasını bekleyebilir. Yüksek memnuniyet elde edebilmeniz için çay seçerken, ürünün yapraklarına, rengine, kokusuna ve hasat zamanına dikkat edebilirsiniz. Kaliteli çaylar genellikle belirli dönemlerde toplanan filizlerin ilk hasatlarından elde edilir. Kokusu, tadı ve canlı rengiyle iştah kabartan Doğuş Gurme çay 1 kg fiyat açısından avantajlı bir şekilde size sunulur. Bütçenizi zorlamadan satın alabileceğiniz ürün sayesinde evinizin konforunda keyifle yudumlayabileceğiniz bir içecek hazırlayabilirsiniz. Pikniklerin ve kahvaltıların olmazsa olmazı çay, keyif içeceği olmasının yanı sıra sindirimde, kalp sağlığında ve kolesterolün düşürülmesinde yardımcı bir rol oynayabilir. Hem faydalarından hem de lezzetinden yararlanabileceğiniz Doğuş Gurme serisini deneyimleyebilirsiniz.

Doğuş 1 kg Gurme Çayı Yorumları

Doğuş 1 kg Gurme Çayı Yorumları

Doğuş Gurme çay taze filizlerin demlenmesi ile beraber ortamda yarattığı enfes kokusu, yudumlarken verdiği kadifemsi aroma duyularınızı harekete geçirebilir. Markanın sunduğu üründe yer alan filizler canlı, parlak ve büyük çay yapraklarından elde edilir. Bu sayede içeceğin deminden ayrılması sayesinde rahat bir içim elde edebilirsiniz. Çay, düşük kafein oranı ile çarpıntı gibi problemler yaratmadan, odaklanmanıza yardımcı olur. Gün içerisinde farklı zamanlarda tüketebileceğiniz içeceğin kalitesi hakkında bilgi sahibi olmak için Doğuş markasının Gurme’yi çayına yönelik yapılan yorumları inceleyebilirsiniz. Bu ürünü öncesinde evinde, iş yerinde veya farklı bir ortamda deneyimleyen müşterilerin beğenilerini içeren yorumlar sayesinde tercihlerinizi pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Enerjinizi artırabilen, yemeklerin ardından sindiriminizi kolaylaştırabilen Doğuş Gurme müşteriler tarafından da oldukça ilgi görür. Yaz günlerinde hararetinizi alacak Gurme çaya Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.