Doğuş Filiz 1000 gr Çay

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
Kurumsal Fatura
450 TL'ye %7 İndirim
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğuş Filiz 1000 gr Çay

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PEYNİRCİ BABA Satıcı Ünvanı: YÖRE SÜT ÜRÜNLERİ GIDA VE İNŞAAT PAZARLAMA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0983043307600025 Vergi Kimlik Numarası: 9830433076
    Bu ürün PEYNİRCİ BABA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DeveliGrosscom tarafından gönderilmektedir.Doğuş Filiz Cayı 1000 Gr
Geri Bildirim Ver

Doğuş Siyah Filiz Çay 1000 gr

Doğuş siyah Filiz çay 1000 gr paketi ailece veya ofis arkadaşlarınız ile tüketebileceğiniz rahat içime sahip bir gıdadır. Hafif ve doğal çay kokusuna sahip siyah Filiz, tüm duyularınızı harekete geçirebilirsiniz. Dönemin çay filizlerinin ilk hasadından elde edilen Doğuş markasının siyah çayı yumuşak içimi ve enfes kokusuyla oldukça ilgi görür. Dışarıdan gelen güneş ışınlarına karşı korunması için özenli bir şekilde paketlenen Doğuş siyah Filiz çay 1 kg olması sayesinde uzun dönemler tüketime uygundur. Nitelikli çaydanlıktan ve içme suyundan destek alarak enerjinizi destekleyen sıcak bir içecek deneyimi yaşayabilirsiniz. Doğuş markası kullanımınıza sunduğu ürünlerde katkı maddesine ve gıda boyasına yer vermez. Doğuş siyah Filiz ürününün kalitesini renginden, kokusundan ve rengini ağır ağır suya geçiren deminden anlayabilirsiniz.

  • Rahat içim
  • Hasadın ilk çayı
  • Enfes koku

Doğuş Siyah Filiz Çay Özellikleri

Doğuş Siyah Filiz Çay Özellikleri

Bir içecekten beklentiler kişinin zevklerine ve bulunduğu ortama göre değişiklik gösterebilir. Kimi zaman sert ve demli bir içecek tercihinde bulunurken, kimi zaman açık, içtikçe tadı ve kokusuyla rahatlatan Doğuş Filiz siyah çay tercihinde bulunabilirsiniz. Gün içerisinde içecek tercihinde yoğun bir şekilde çaya yönelen müşteriler içeceklerinin demli ve taze filiz kokusunu almak isteyebilir. İdeal sürede, temiz su ve çaydanlıkta dinlediğiniz Doğuş Filiz siyah çay 1000 gr paketini güneş görmeyen ve kuru alanlarda muhafaza edebilirsiniz. Bu sayede taze ürününün kokusu ve lezzetini uzun dönemler koruma fırsatı bulabilir, her demlediğinizde istediğiniz o enfes aromaya ulaşabilirsiniz. İçeceğiniz demlendikten sonra tadının ve kıvamının yerleşmesi için 10-15 dakika dinlenmeye bırakabilirsiniz. Bu demlenme süreci çayın dibe çökmesine ve filizlerinden arınan bir tüketim gerçekleştirmenize olanak sağlar. Ürünü dilediğiniz zaman kullanarak sevdiklerinize sunabilirsiniz.

Doğuş Siyah Filiz Çay Fiyatları

Doğuş Siyah Filiz Çay Fiyatları

Çay filizleri hasat zamanı aşamalı olarak toplanır. Genellikle ilk hasat edilen filizler kaliteli markaların sunduğu ürünler arasında yer alır. Bu da fiyatlara yansıyabilir. Canlı ve parlak renkteki çayların renkleri bükük, kıvrımlı olabilir. Sıklıkla aynı boyutta olan, paketi açmanız ile duyularınızı besleyen çay kokusuyla karşılaşmanız ürünün kalitesini yansıtır. Temiz ve özenli bir şekilde toplanan filizlerden elde edilen Doğuş siyah Filiz çay 1000 gr fiyat bakımından bütçenizi zorlamaz. Marka sunduğu kaliteli üründen farklı bütçelere sahip müşterilerin yararlanmasını hedefler. Bu sayede günün her saatinde tüketebileceğiniz çay tercihinizi Doğuş markasının siyah Filiz ürününü kullanabilirsiniz. Doğuş markasının siyah Filiz paketi havayı içeriye geçirmeyen, çift katlı bir şekilde üretilir. Bu pakette ağzı kapalı, muhafaza edeceğiniz ürünün uzun süre taze kalmasını, kokusunu ve tadını korumasını sağlayabilirsiniz.

Doğuş Siyah Filiz Çay Yorumları

Doğuş Siyah Filiz Çay Yorumları

Gıda ürünleri seçiminde birçok alternatifle karşılaşabilirsiniz. Seçimlerinizde ürünün markası, fiyatı kalitesini doğru bir şekilde yansıtmayabilir. Bu nedenle çeşitli araştırmalar yapabilir, öncesinde Doğuş çay siyah Filiz 1 kg paketini kullanan müşterilerin görüşlerinden yararlanabilirsiniz. Yiyecek ve içeceklerde kişilerin tercihleri farklı etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Markanın ürününün kalitesi, parlak çay renkleri ve kokusu ise müşterileri ortak bir alanda buluşturur. Yüksek kalitede ve özenle hazırlanan, hasadın ilk ürünü olan siyah Filiz çay evde, ofiste veya piknikte sıklıkla tercih edilir. Demini yavaş yavaş alan ürünün ortama yaydığı taze çay kokusu henüz içmeden bile iştahınızı kabartabilir ve içeceğinizden yüksek verim almanızı destekleyebilir. Ürünü karanlık ve kuru bir ortamda muhafaza ederek, ürünün niteliklerini koruma fırsatı bulabilirsiniz. Oldukça büyük bir ilgi gören ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Doğuş siyah Filiz çay 1000 gr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.