Doğumgünü Yayıncılık Levh-i Mahfuz Burak Özdemir

85 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Doğumgünü Yayıncılık Levh-i Mahfuz Burak Özdemir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAP SOKAĞI Satıcı Ünvanı: ŞAZİYE ESİN KÜLEKÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzincan Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6050588434
    Bu ürün KİTAP SOKAĞI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Doğumgünü Yayıncılık Yazar Burak Özdemir Barkod 9789944025249 Baskı Sayısı 1.Baskı Sayfa Sayısı 1532 Cilt Durumu ? Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Burak Özdemir
Geri Bildirim Ver

Doğumgünü Yayıncılık Levh-i Mahfuz - Burak Özdemir

İslam dininde müslümanların bilgilendirilmesi ve dine uygun yaşaması için sunulan çeşitli kaynaklar mevcuttur. Bu kaynaklar arasında yer alan korunmuş kitapta geçmiş ve gelecekten birçok konuya değinilir. Kader kitabı olarak da bilinen bu kaynakta yazılanların değişme imkanı yoktur. Evrende olacak olaylar konu alınsa da Doğumgünü Yayıncılık Levh-i Mahfuz içeriğinde insanların başlarına gelecek durumlara da değinilir. Burak Özdemir’in özenle hazırladığı kaynak geniş bir kitleye hitap eder. Çeşitli yazı düzenlemeleri ile sayfa sayısı azaltılan kitabın içeriğinde herhangi bir değişiklik yapılmaz. Bu kitaptaki inanışa göre Allah evreni yaratmadan önce olacak olayları, insanların nasıl davranacağını biliyordu. Bu nedenle kutsal kaynakta geçen Büruc suresinin 22. ayetinde ve Kaf suresinin 4. ayetinde bu korunmuş Levh-i’den bahseder. İçeriği dilediğiniz zaman okuyabilirsiniz.

  • Anlaşılır dil
  • Nitelikli baskı
  • Evren’in kaderi konulu

Doğumgünü Yayıncılık Levh-i Mahfuz Özellikleri

Doğumgünü Yayıncılık Levh-i Mahfuz Özellikleri

2010 yılında basımı gerçekleştirilen Levh-i Mahfuz toplamda 1040 sayfadır. Bu kitap, normalde 2 adet olarak sunulurken insanların Tanrı’nın doğum gününü okumadan ikinci kitap olan İndigo Mehdi’ye geçmesini önlemek adına tek kitapta derlenmiştir. Gelecekte ve geçmişte yaşanacak olayların var olduğunu, İslam dininde okunması gerektiğine inanılan Levh i Mahfuz Burak Özdemir tarafından hazırlanmıştır. Burak Özdemir 1974 yılında İstanbul’da doğar ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesini bitirir. Aldığı eğitimler ile birlikte akıcı ve anlaşılır bir dil kullanarak büyük kitlenin ilgisini çeken içeriği hazırlar. İsim anlamıyla korunmuş levha olarak da bilinen içerik Kuran’ı Kerim’de de geçer. İnanışa göre bu kitapta gelecekte olan tüm büyük olaylar anlatılır. Müslümanların haberdar olması ve ona göre yaşamaları için bu kitabı okumaları önerilir. Allah’ın evrenin kaderi olarak belirttiği olayları okuyabilirsiniz.

Doğumgünü Yayıncılık Levh-i Mahfuz Fiyatı

Doğumgünü Yayıncılık Levh-i Mahfuz Fiyatı

Dininizi anlamak için destek alacağınız, inceleyeceğiniz kaynakların formları değişiklik gösterir. İçeriği hemen hemen aynı olmakla beraber içeriğin kapağı, tasarımı ve yazarı maliyetlerini etkileyebilir. Bu doğrultuda size sunulan Doğumgünü Yayıncılık Levh-i Mahfuz fiyatı bütçenizi zorlamayacak düzeylerde tutulur. İslam dininde geçmiş ve gelecekte yaşanması muhtemel olayların işlendiği içeriği, melekleri görür. Yayım direkt Allah’ın ilim sıfatı ile ilişkilendirildiği için özellikle korunduğuna inanılır. Hiçbir değişiklik yapılmadığına inanılan kitabı avantajlı fiyatlardan satın alarak inceleyebilirsiniz. Kitap, Kur’an’da başka kimsenin dokunamayacağı, korunmuş, saklanmış, ana kitap olarak geçer. Tevrat gibi çeşitli dinlere ait kitapta da bu terimin dolaylı olarak geçtiği düşünülür. Doğumgünü Yayıncılık tarafından ele alınan ürün akıcı bir dile sahiptir. İslam dinine yönelik sahip olduğunuz bilgileri genişletmek, farklı bir bakış açısı kazanmak için bu kitaba sahip olabilirsiniz.

Doğumgünü Yayıncılık Levh-i Mahfuz Yorumları

Doğumgünü Yayıncılık Levh-i Mahfuz Yorumları

Dini daha iyi anlamak için yararlanabileceğiniz kaynaklar arasında yer alan Doğumgünü Yayıncılık Levh-i Mahfuz yorumları sizinle paylaşılır. Bu yorumlar sadece içeriğe yönelik değil kitabın basım kalitesine, yazı boyutuna ve kullanışlılığına yönelik de gerçekleştirilir. Bütçenizi zorlamadan sahip olabileceğiniz içerik sayesinde Allah’ın evrende yaşanacak olaylar, insanlığın kaderi hakkında verdiği bilgileri öğrenebilirsiniz. Geniş bir kitlenin merakını uyandıran içerik 2010 yılından itibaren büyük bir ilgiyle okunur. Sade yazı dilinden faydalanarak içeriği okuyabilirsiniz. Hem dini hem de evreni daha iyi anlamanıza imkan sunan Burak Özdemir’in kalemi aldığı kaynağı gün içerisinde dilediğiniz zaman inceleyebilirsiniz. Koruyan, korunan anlamlarını taşıyan içeriğin değiştirilmesine izin verilmez. İlk başta indirildiği gibi kaleme alınır ve çoğaltılır. Bu sayede bilgileri olabildiğince doğal bir şekilde öğrenebilirsiniz. Bu kaynağa Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla ulaşıp istediğiniz zaman satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz.