1
Çocuk Çizim Tableti kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Genel Markalar Writing Tablet Lcd 8.5 Inç Dijital Kalemli Çizim Yazı Tahtası Grafik Not Yazma Eğitim Tableti-mavi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kurumsal Fatura
124 TL'ye %4 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
74,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Writing Tablet Lcd 8.5 Inç Dijital Kalemli Çizim Yazı Tahtası Grafik Not Yazma Eğitim Tableti-mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hopsendee Satıcı Ünvanı: ABDULLAH ALİCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0530078121
    Bu ürün Hopsendee tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Blue İnter Writing Tablet Lcd 8.5 İnç Grafik Not Yazma ve Çizim Tableti
  • Taşınabilir Dijital Kalemli Çizim ve Yazı Tahtası Eğitim Tableti
  • Boyama - Duvar Yazısı - Uygulama - Hesap için birebir
  • 8.5 inç büyüklüğünde hem not tutmak hem resim çizmek gibi farklı fonksiyonları barındırır.
  • Taşınabilir hafiflikte ve boyuttadır.
  • Dokunmatik kalemi ile birlikte rahat kullanım sağlar.
  • Hafif renk, gözlerinize zarar vermez, radyasyon yoktur.
  • Basınca duyarlı, kullanımı kolaydır.
  • Ekranı sadece bir düğme ile temizleyin.
  • Arkasındaki kilit tuşu ile silmeyi tamamen durdurabilirsiniz.
  • Pilini çıkarıp rahatça değiştirebilirisiniz.
  • Ultra ince ve hafif tasarım, taşımak için uygun.
  • Yazma ve çizim, ev mesajı vb. İçin uygundur.
  • Lcd Grafik Not Yazma ve Çizim TabletiBas Sil-Çizim Yaptıktan ve yazı yazdıktan sonra tek tuş ile silebilirsiniz.
  • 8.5 inç'lik LCD çizim Ekranı-Ergonamik Dizayn sayesinde ve İnce Tasarımlı LCD Ekranı sayesinde Kullanımı çok kolay ve Pratiktir.
  • Çok hafif olması sayesinde istediğiniz yere taşıyabilir ve istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.
  • Stokta renk kalmadığı vakit karışık renklerde gönderilebir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

DoğubeyStore Writing Tablet Lcd 8.5 inç Dijital Kalemli Çizim Yazı Tahtası Grafik Not Yazma Eğitim Tableti - Mavi

Tablet evde, ofiste veya okulda sıkça kullanılan bir elektronik cihazdır. Hem çocukların hem de büyüklerin severek kullandığı bu teknolojik aletin kullanımı oldukça pratiktir. Boyutu ve işlevleri ile dikkat çeken DoğubeyStore writing tablet resim yapmak veya not almak için oldukça idealdir. Öğrencilerin, çocukların veya çalışanların beğenebileceği bir üründür. Hatırlatıcı not alma özelliğiyle ajanda gibi kullanabileceğiniz cihaz üzerinde çizim de yapabilirsiniz. İdeal boyutuyla ve tasarımıyla herkesin kullanabileceği bir üründür. Basit arayüzüyle pratik kullanım imkanı sunar. Ergonomik boyutuyla yanınızda taşıyabileceğiniz markanın bu tabletini keyifle kullanabilirsiniz. Dijital kalemle kolaylıkla not alabilir ya da resim yapabilirsiniz. Ürünün LCD ekranı olmasından dolayı görüntü kalitesi oldukça yüksektir. Her yerde kullanabileceğiniz ve yanınızda taşıyabileceğiniz bu tabletten oldukça memnun kalabilirsiniz.

  • Ergonomik tasarım
  • Yüksek çözünürlü ekran
  • Kolay ve pratik kullanım

Kullanışlı DoğubeyStore Writing Tablet

Kullanışlı DoğubeyStore Writing Tablet

DoğubeyStore markasının sevilen yazma eğitim tableti her yaşa uygundur. Not tutmak, resim ve grafik çizmek için idealdir. Dokunmatik kalemiyle pratik bir kullanım sağlar. Ürünün basınca duyarlı bir dokunmatik ekranı vardır. DoğubeyStore writing tablet LCD 8.5 inç dijital kalemli çizim yazı tahtası grafik not yazma eğitim tableti-mavi, rengiyle beğenilen kullanımı ve taşınması rahat bir üründür. Sağlığı tehlikeye atmayan markanın tableti, 3 yaş ve üzeri tüm çocuklar için uygundur. Ayrıca yumuşak ışığı sayesinde gözleri yormayan bir tablettir. Sağlığa zararı olmayan bu tableti güvenle satın alabilirsiniz. Küçük boyutuyla çantanızda taşıyabileceğiniz bu ürünü her yere götürebilirsiniz. Okulda, iş yerinde, seyahatlerde veya evde kullanabileceğiniz cihaz oldukça sağlamdır. Koruyuculu ekran, her türlü darbeye karşı direnç gösterir ve kolay kolay çizilmez. Ürün bu sayede uzun süre boyunca kullanılabilir.

Ergonomik Tasarımı ile DoğubeyStore Writing Tablet

Ergonomik Tasarımı ile DoğubeyStore Writing Tablet

Çocukların, öğrencilerin ve çalışanların kullanabileceği cihaz oldukça kullanışlıdır. Yazı yazmak, resim veya grafik çizmek için kullanılabilen bu ürün sayesinde işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz. Mavi rengiyle sevilen bu tablet, ergonomik boyutuyla da tercih edilir. Ultra ince ve hafif tasarımıyla ürünü her yerde kullanabilirsiniz. 200 gram ağırlığı olan bu ürünü 3 yaş ve üzeri tüm çocuklar kullanabilir. Bu cihazda yazdığınız yazıyı veya çizdiğiniz resmi silmek için sadece bir düğmeye basmanız yeterlidir. Ayrıca ürünün arkasında bulunan kilit tuşuyla silmeyi tamamen durdurabilirsiniz. DoğubeyStore writing tablet LCD 8.5 inç dijital kalemli çizim yazı tahtası grafik not yazma eğitim tableti-mavi yorumları ve müşteri deneyimleri markanın ürününün oldukça beğenildiğini gösterir. 8.5 inç LCD ekranı ve dijital dokunmatik kalemiyle kullananların herkese tavsiye ettiği bu tableti satın alabilirsiniz.

Her Cebe Uygun Fiyatlarla DoğubeyStore Writing Tablet

Her Cebe Uygun Fiyatlarla DoğubeyStore Writing Tablet

Her yaştan insanın kullanabileceği markanın yazma tableti oldukça beğeni toplar. Tasarımı, pratik kullanımı ve çeşitli fonksiyonlarıyla ilgi çeken bu tablet gelişmiş teknolojik özelliklere sahiptir. Pilini rahatça değiştirebileceğiniz cihazı uzun süre kullanabilirsiniz. Ürünün çocuklarınızın ve sizin sağlığınız üzerinde olumsuz etkisi yoktur. Ergonomik boyutu ve hafif formuyla rahatlıkla cihazı kullanabilirsiniz. Toplantıda, derste veya seyahatlerde yanınızda taşıyabilir, işlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. DoğubeyStore writing tablet LCD 8.5 inç dijital kalemli çizim yazı tahtası grafik not yazma eğitim tableti-mavi fiyatları herkesin satın alabileceği seviyededir. Her bütçeye uygun olan markanın yazma tableti kullananlar tarafından önerilir. Dijital dokunmatik kalemle sunulan cihaz, rahat kullanılır. Ayrıca çizilmeye ve darbelere karşı dayanıklı LCD ekranla tasarlanır. Markanın kullanışlı ve ergonomik ürününü Trendyol üzerinden inceleyebilir, çeşitli indirimler ve kampanyalar aracılığıyla satın alabilirsiniz.