Doğrular-Perilla Doğrular Perilla Premium Ütü Masası Pembe Mürdüm

1.299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Doğrular-Perilla Doğrular Perilla Premium Ütü Masası Pembe Mürdüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ev Marketi Satıcı Ünvanı: EVM İNTERNET MAĞAZALARI VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0382023113400001 Vergi Kimlik Numarası: 3820231134
    Bu ürün Ev Marketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğrular Perilla Premium Ütü Masası Pembe Mürdüm

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Doğrular - Perilla Doğrular Perilla Premium Ütü Masası Pembe Mürdüm

Ütü modelleri, sıklıkla evlerde kullanılan temel araç gereçlerden biridir. Perilla markasına ait olan, iki rengin birleşiminden oluşan ürün de müşterilerin severek kullandığı bir modeldir. Kullanışlı ve işlevsel özelliklere sahip olan model, kısa süre içerisinde pek çok giysinin kırışık görünümünü giderir. Ayrıca giysi dışında nevresim takımı gibi çeşitli kumaşları da kolaylıkla ütüleyebilir. Isı ayarının yapılabilmesi sayesinde farklı kumaş tiplerine uygun olacak tarzda işlem yapılabilir. Doğrular - Perilla ütü masası, süngerli kısmı ve ayakları ile müşterilerin işini kolaylaştırır. Masanın sabit kalmasını sağlayan ayaklar, tasarımı bakımından beğeniyle karşılanır. Fayans ya da parke zemin üzerinde kullanıma uygundur. Kaymayı önleyen sabitleyici materyallere sahiptir. Ütü yapmayı sevdiren ve iş yaparken eğlenceli vakit geçirmeyi mümkün kılan modeli satın alabilirsiniz.

  • 10 mm kalınlıkta sünger
  • Isıya dayanıklı kumaş
  • Monoblok tabla

Doğrular - Perilla Ütü Masası ile Kolaylık

Doğrular - Perilla Ütü Masası ile Kolaylık

Uzun yıllardır hizmet sunan Perilla markasının bünyesinde yer alan ürün modeli; 7,55 kg ağırlığa sahiptir. Bu sayede kolaylıkla taşınabilir. Kullanıldığı ortam içerisinde sabit kalacak şekilde konumlandırılabildiği gibi katlanarak da muhafaza edilebilir. Alan bakımından kısıtlı imkana sahip olan müşteriler için ürünün katlanabilir olması önem taşır. Böylelikle ürün, minimum yer kaplayarak önemli bir gereksinimi karşılamış olur. Doğrular Perilla Premium ütü masası, 152 x 44 cm sac tabladan oluşur. Modelin yüksekliği ise 80 ile 94 cm arasında değişim gösterir. Açması ve kapaması oldukça pratik olan ürünü ihtiyaç duyduğunuz anda kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Çoğunlukla kullanılmak üzere satın alınan bu masa, çeyiz hazırlığı yapanlar tarafından yeni evlerine taşımak için de tercih edilebilir. Doğrular - Perilla Premium ütü masası pembe mürdüm renklidir. Bu renkler ile evinize farklılık katabilirsiniz.

Doğrular - Perilla Ütü Masası Kullanımı

Doğrular - Perilla Ütü Masası Kullanımı

Kıyafetlerin temiz ve hoş görünmesi için yıkanması kadar gerekli şekilde ütülenmesi de önemlidir. Bu noktadaki ütü ihtiyacınızı Perilla markasının ürettiği ürünler ile karşılayabilirsiniz. Doğrular Premium ütü masası pembe rengi ile ortama doğal ve fresh bir görünüm kazandırır. Uzun yıllar boyunca kullanım için gerekli dayanıklılığa sahiptir. Gerek sünger gerekse tabla bakımından ütü yapmaya yardımcı olacak şekilde tasarlanır. Kısa süre içerisinde etkili sonuçlar alabilmek için buhar gücü kuvvetli olan ütüler ile birlikte bu masayı tercih edebilirsiniz. Küçük ve büyük boyutlu farklı kumaş türlerini kısa süre içerisinde pürüzsüz bir görünüme kavuşturur. Desensiz kumaşı ile sadelikten hoşlanan kişiler için bir alternatiftir. Yüksek dereceli ısıya karşı dayanıklı olan model, açılması zor kırışıkları ortadan kaldırmaya destek verir. Çevre sağlığı için özel boyaların kullanıldığı ürünü satın alabilirsiniz.

Doğrular - Perilla Marka Ütü Masası Özellikleri ve Fiyatı

Doğrular - Perilla Marka Ütü Masası Özellikleri ve Fiyatı

Dayanıklı ev eşyaları arasında bulunan ütü masaları, seneler boyunca müşterilere eşlik eder. 1. sınıf malzemeden üretilen Premium model, sık şekilde kullanılmaya uygundur. Ütüyü koymak için özel olarak tasarlanan bölümün bulunması, mevcut sıcaklığın hem kişiye hem de masaya zarar vermesini önler. Bu sayede güvenli bir şekilde gerekli olan işlemi yapabilirsiniz. Doğrular Perilla Premium ütü masası pembe renkli olduğundan dolayı birlikte kullanılan farklı ütü modellerine uyum sağlayabilir. Sabit şekilde kalmasına yardımcı olan ayaklar, ütüleme işlemi boyunca müşterilerin zorlanmasını engeller. Tabla kısmının yeterli en ve boy oranına sahip olması tül ve perde gibi geniş kumaşları ütülerken kolaylık sağlar. Doğrular - Perilla Premium ütü masası pembe mürdüm fiyat bilgisini Trendyol üzerinden alabilirsiniz. Filtreleme özelliği sayesinde pembe renge sahip olan bu tasarımı kolayca bulabilir, hemen sahip olabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Doğrular Perilla Premium ütü masası pembe yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.