DOGASTR Kayak / Snowboard Gözlüğü - Yetişkin - Siyah - Wedze - Large

999,99 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DOGASTR Kayak / Snowboard Gözlüğü - Yetişkin - Siyah - Wedze - Large

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GUNES e TİCARET Satıcı Ünvanı: HAFİZE ATEŞER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1010618437
    Bu ürün GUNES e TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çift camıyla buğu oluşumunu azaltan bu maske kötü hava koşullarında benzersiz görüş sağlaması için tasarlandı. G 100 S1 kayak maskesi buğu oluşumunu önleyen çift cama sahiptir, karlı ve sisli havalarda mükemmel görüş sağlar. UV ışınlarına karşı %100 koruma sağlar. Sağlığınız için pandemi süresince bu ürünümüzde değişim ya da iade kabul edilmemektedir. UYARI : Sağlığınız için, şnorkel, güneş gözlüğü gibi yüz ile doğrudan temas eden ürünlerin iade ve değişimini salgın dönemi boyunca kabul etmemekteyiz Ürün Faydaları Güneşe karşı koruma 3. Kategori camlar - %100 UV filtre:Güneşli havalar için uygun Buğu yapmama özelliği Hava alan camları sayesinde buğulanmayı engeller. Destek Burun kısmında grip, gözlüğün kaymasını önler. Görüş alanı Mono ekran: Daha iyi görüş sağlar. Kavrama Yüzü saran yapısı ile rüzgara, su sıçramasına, kötü hava şartlarına karşı korur. Sağlamlık Yüksek dirençli polikarbonat plastik cam. Hafiflik Hafif koşu gözlüğü: 26gr. Ayarlanabilir yapı Ayarlanabilir burun pedleri: burnun şekline göre ayarlanır. Üstlendiklerimiz Ürün testi Tüm Wed'ze ürünleri kayak ortamındaki gerçek hava koşullarında, karda, soğukta ve kayak yaparken karşılaşabileceğiniz tüm doğa şartlarında test edilerek onaylanmıştır. Tasarım ekipleri, ürün müdürleri, tasarımcılar, mühendisler ürünün sahadaki özelliklerinin tasarım amacına mükemmel şekilde uyum gösterdiğini onaylamıştır. Garanti 2 Yıl Teknik bilgiler UV KORUMASI UV ışınları gözlere zararlı olduğundan, tüm kayak maskelerimiz EN 174 standardına uygun olarak UV ışınlarına karşı %100 korumalıdır. Maske, UV ışınlarının ve yansımaların geçişini önlemesi sayesinde korunmanın en iyi yoludur FOG S1 CAM S1 kötü hava koşullarında veya karlı havalarda daha iyi görüş sağlayan açık renkli camlardır. Bu ürünü kötü hava koşullarında etkili görünürlük sağlaması için sarı renkli camla tasarladık ancak yine de zorlu hava koşulları için zayıf bir performans gösterir. Kullanıcı her zaman ihtiyatlı olmalı, bilmediği riskli yerlerde kendini tehlikeye atmamalıdır. Camı çizilmeye karşı dayanıklı değildir. ESSENTİAL BUĞU ÖNLEYİCİ "ESSENTIAL" buğu önleyici maskenin iç camının iç yüzeyine uygulanan bir işleme sahip çift camdan oluşmaktadır. Maskenin içinin iyice havalanması için dışarıdan hava giren boşlukların kapatılması gerekmektedir, bunun için boyunluk kullanabilirsiniz. Buğu önleyici özelliğin etkisini uzun süre kaybetmemesi için camın iç kısmını ovalamayın, hafif hareketlerle temizleyin. Maskenizi her kullanımdan sonra temizleyin. Bileşenler / tavsiyeler BİLEŞENLER Elastik dışında (yalnızca ABD için) 31% Polyester, 33% Poliamit, 36% Kauçuk - Sentetik Mercek 40% Selüloz Asetat, 60% Polikarbonat Çerçeve 100% Termoplastik Poliüretan Köpük 100% Poliüretan Saklama önerisi Kullandıktan sonra, maskenizi Wed'ze kılıfı içinde saklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver