Doğan ve Egmont Yayıncılık Oh Ne Ala Memleket / Şermin Yaşar / Doğan Egmont Yayıncılık

249 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
300 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
275 TL269 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Doğan ve Egmont Yayıncılık Oh Ne Ala Memleket / Şermin Yaşar / Doğan Egmont Yayıncılık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yetişkinleri anlamak çok zor! Sürekli hayattan şikâyet edip duruyorlar. Oysa durumları hiç de öyle kötü değil. Sürekli onu yapma, bunu yapma diyen bir annen baban yok. Ödevlerini yapmadın diye kızan bir öğretmenin yok. Her gün kalkıp gitmek zorunda olduğun bir okulun yok! Daha ne istiyorsun hayattan? Oh ne âlâ memleket! Bu hiç adil değil! Hayat, biz çocuklara da oh ne âlâ memleket olmalı! Ama nasıl? Çocuk edebiyatının en sevilen kalemlerinden Şermin Yaşar kahkahalarla dolu bir romanla okurlarını kucaklıyor. (Tanıtım Bülteninden) Yazar: Yayınevi:Doğan ve Egmont Yayıncılık

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Şermin Yaşar
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Oh Ne Ala Memleket - Şermin Yaşar | Doğan ve Egmont Yayıncılık

Şermin Yaşar Oh Ne Ala Memleket kitabı çocuk edebiyatında oldukça değerli bir eserdir. Kitap, çocukların hayata yetişkinlerin gözünden bakarak değerlendirilmesini konu edinir. Akıcı ve eğlendirici anlatımıyla ilkokul çağındaki kitapseverlerin tercihleri arasında olabilir. Yazar, okula gitmek, ebeveynlerin koyduğu kurallara uymak gibi şeyleri sıkıcı ve gereksiz bulan çocukların hayatı anlayış biçimlerini keyifli bir dil ile anlatır. Çocuk edebiyatı denilince akla ilk gelen isimlerin arasında yer alan Şermin Yaşar, bir çok okur tarafından beğenilen bir yazardır. Anne ve babalarının koyduğu kuralları gereksiz bulan ve okula gitmeyi sevmeyen çocukların dilinden anlatılan keyifli bir hikayedir. Oh Ne Ala Memleket türü bakımından çocuk edebiyatına ilgi duyan kitapseverlerin yararlanabileceği eğlenceli eserler arasındadır. Oh Ne Ala Memleket yayınevi, dikkat çekici tasarımı ve sanatsal detayları sayesinde kitaba keyifli bir görünüm kazandırır.

  • Çocuk edebiyatında değerli bir eserdir
  • Esprili ve doğal bir anlatıma sahiptir
  • Her yaştan okura hitap eder

Eğlenceli Konusuyla Oh Ne Ala Memleket Kitabı

Eğlenceli Konusuyla Oh Ne Ala Memleket Kitabı

Yazarın bu eseri, yetişkinlerin gözünden hayatı oldukça kolay gören çocukların hikayesini anlatır. Oh Ne Ala Memleket Doğan ve Egmont Yayıncılık tarafından 2020 yılının Temmuz ayında yayınlanmıştır. Yediden yetmişe her jenerasyonun keyifle okuyabileceği alternatifler arasındadır. Oh Ne Ala Memleket ana fikri itibariyle çocuk edebiyatında yeni bir soluk olarak değerlendirilir. Anne ve babalar için çocuklarına hediye edebilecekleri eğitici, eğlenceli ve kolay anlaşılır bir kitaptır. Oh Ne Ala Memleket kaç sayfa sorusuna yanıt olarak 168 cevabı verilebilir. Kolay ve anlaşılır bir anlatımın kullanıldığı bu yapıt, çocukların sıkılmadan okuyabileceği alternatifler arasındadır. Şermin Yaşar’ın eğlence dolu bu hikâye kitabı, okurlar için hayata farklı bir perspektiflerden bakabilmek adına da faydalı bir içeriğe sahiptir. Çocukların gözünden hayatın zorluklarından bahseden konusu, anne ve babalar için de bir nevi kılavuz niteliğindedir.

Oh Ne Ala Memleket Okurları Neler Söylüyor?

Oh Ne Ala Memleket Okurları Neler Söylüyor?

Şermin Yaşar’ın yeni kitabı Oh Ne Ala Memleket konusu itibariyle büyük küçük her kitapseverin keyifle okuyabileceği alternatifler arasında olabilir. Yazarın kalemi çocuk edebiyatında oldukça ilgi çekicidir. Oh Ne Ala Memleket sayfa sayısı bakımından sıkılmadan bitirilebilecek bir eserdir. Ebeveynlerin yanı sıra liseli ve üniversiteli gençlerin dahi zevk alarak okuduğu Oh Ne Ala Memleket yaş grubu açısından herkese hitap edebilir. Oh Ne Ala Memleket kaç yaş için olursa olsun sevdiklerinize armağan edebileceğiniz bir eserdir. Sade ve öyküsel anlatımıyla dikkat çeken eserin, keyifli ve hızlı okunabilir bir yapıt olduğu, Oh Ne Ala Memleket yorumları arasında yer alır. Çocukların dilinden hayatın değerlendirilmesi, özellikle yetişkin okurlar için bir rehber niteliğindedir. Dünyayı küçük yaştaki insanların gözünden değerlendiren bu kitap, gelişim çağındaki çocukların bakış açılarını değiştirebilecek yararlı bir alternatif olabilir.

Oh Ne Ala Memleket Fiyat Aralığı

Oh Ne Ala Memleket Fiyat Aralığı

Şermin Yaşar’ın bu yapıtı, içerik ve fiyat açısından değerlendirildiğinde okurlar için oldukça avantajlı bir tercih olabilir. Anne ve babalar başta olmak üzere yetişkinlerin, çocukların dünyasını yakından tanıyabilmek için faydalı katkılar sunan bir kitap olan Oh Ne Ala Memleket satın alabilir. Hayatın yoğun akışına bir ara verip soluk almak isterseniz, eğlenceli içeriğe sahip Oh Ne Ala Memleket okumanız size ve çocuklarınıza iyi gelebilir. Her yaştan okuyucuya hitap eden Oh Ne Ala Memleket fiyat bakımından bütçe dostudur. Sade, kısa ve öyküsel anlatımı sayesinde çocukların sıkılmadan okuyabilecekleri kitaplardan biri olarak kütüphanelerinde yer alabilir. Oh Ne Ala Memleket konusu okula gitmeyi, verilen kurallara uymayı gereksiz ve zorlu olduğunu düşünen çocukların kendi pencerelerinden hayatı değerlendirmeleri, okura başarılı bir şekilde aktarılmıştır. Şermin Yaşar’ın Oh Ne Ala Memleket isimli çocuk edebiyatı alanındaki bu başarılı eserine Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.