Doğan Kitap Gecikmeli Teslimiyet

159 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
141,30 TL
Kurumsal Fatura
152,78 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Doğan Kitap Gecikmeli Teslimiyet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NeuroFormat 2.0… İyileşme mucizesinde bir üst sürüme geçiyoruz! Sizi tebrik ederim! Sağlığınız, mutluluğunuz için güzel bir adım attınız. Bu kitabı almak son zamanlarda kendiniz için yaptığınız en iyi şey olabilir. Tüm kalbimle inanarak söylüyorum: Okumayı bitirdiğinizde artık başka bir hayatınız olacak. Başka biri olacaksınız. Tamam, size evrenin sırrını vermeyeceğim. Açıkçası evrenin sırrına ben de ermiş değilim. Ama sağlıklı, mutlu bir varoluşun sırrını, bu kitapla ellerinize bırakacağım, garanti ederim! NeuroFormat Sistemi’ni kullanan yüz binlerce okurum kronik rahatsızlıklarını iyileştirdiler, fobilerini ve bağımlılıklarını yendiler, kilo sorunlarından kurtuldular, birçok ciddi rahatsızlığı alt ettiler. Bu güzel şeyler yaşanırken biz de ezber bozan gelişmelere şahit olduk! NeuroFormat Sistemi adeta bir üst sürüme geçti! Bizim için mucize kelimesinin tanımı bile değişti. Hepsini anlatacağım... Birlikte heyecanlı bir yolculuğa çıkıyoruz! Bu yolculukta şimdiyi iyileştirmekle kalmayacak, adeta zaman makinesine atlayıp geçmişin senaryosunu da değiştireceğiz! İnanılmaz ama gerçek diyeceğiniz şeyler okumaya hazır mısınız?

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar M. Barış Muslu
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Doğan Kitap M. Barış Muslu Gecikmeli Teslimiyet Seçenekleri Trendyol'da!

Doğan Kitap M. Barış Muslu Gecikmeli Teslimiyet kitabı, kitapseverler tarafından ilgiyle karşılanır. İçeriği ve anlatım tarzıyla herkesin okumaktan keyif alacağı özelliklere sahiptir. Kitap, heyecanlı ve farklı bir yolculuğa çıkmak isteyenlerin beklentilerini karşılar. Eser, beynin insan hayatını etkileyişi ve sağlıklı bir varoluş için izlenmesi gereken yollar konusunda bilgi verir. Doğan Kitap M. Barış Muslu Gecikmeli Teslimiyet kitabı, hayatlarını değiştirmek için bir yol haritası arayanlar için uygun bir alternatiftir. Geçmişe kısa bir yolculuk yapmanızı sağlayarak travmalarınızın kaynağına ulaşmanıza yardımcı olur. Ayrıca yaşamınızı etkileyen olumsuzluklardan kurtulmak için yeni bir rota edinme şansınıza erişirsiniz. Bu konuda daha fazla bilgi edinmek, araştırmak ve yöntemleri incelemek için Doğan Kitap M. Barış Muslu Gecikmeli Teslimiyet kitabını tercih edebilirsiniz..

  • 2. Hamur Baskı Kalitesi
  • Basım Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 248

Doğan Kitap Gecikmeli Teslimiyet Kitabının Konusu Nedir?

Doğan Kitap Gecikmeli Teslimiyet Kitabının Konusu Nedir?

M. Barış Muslu Gecikmeli Teslimiyet kitabı, genel olarak başarı ve mutluluğa ulaşmak için beynin farklı fonksiyonlarını devreye sokmak gerektiğini konu alır. Ayrıca geçmişte yaşanan travmalarla yüzleşmek ve bunların etkilerini kolayca atlatmak için de yol gösterir. Değişik yöntemler sunar. Kitap, kronik rahatsızlıklardan kurtulmak için neler yapılabileceğini de konu eder. Doğan Kitap M. Barış Muslu Gecikmeli Teslimiyet eseri, hayatını yeni baştan düzenlemek isteyen kişiler için bir yol haritası çizer. Kitabın içeriğinde ruhsal ve bedensel sağlığa kavuşmak amacıyla farklı yöntemler yer alır. Özellikle Neuroformat sistemi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz eseri tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda mutlu bir varoluş için ihtiyacınız olanlar konusunda da sizlere yardımcı olur. Böylece hayatınızla ilgili yeni kararlar alma yolunda motive olursunuz.

Doğan Kitap Gecikmeli Teslimiyet Kitabının Dili Nasıldır?

Gecikmeli Teslimiyet kitabı oldukça yalın bir dil yapısına sahiptir. Bilimsel verileri herkesin anlayacağı bir tarzda aktardığı için okunması kolaydır. Hastalıklar, beyin ve travmalar gibi konularda anlaşılır bir üslup benimsenir. Doğan Kitap M. Barış Muslu Gecikmeli Teslimiyet yapıtı, Neuroformat yöntemini aktarırken de akıcı ve anlaşılır bir dil kullanır. Söz konusu kitap, hem bilgi hem de örneklerle ilerleyerek anlamayı kolaylaştırır. Psikolojik terimleri okuyucuyu sıkmadan yalın bir dille konu alır. Kitapta konusu geçenler, birçok kişinin yaşadığı benzer süreçlerin fark edilmesini sağlar. Böylece yaşadıklarınızın sebeplerini ve travmalarınızın köklerini daha rahat bulmanıza yardımcı olur. Doğan Kitap M. Barış Muslu Gecikmeli Teslimiyet kitabı sayesinde dünyada olup bitenleri beynin nasıl algıladığıyla ilgili bilgi sahibi olursunuz. Beynin işleyişini değiştirdiğinizde sağlık ve mutluluk üzerine olan etkisini de gözlemlersiniz.

Doğan Kitap Gecikmeli Teslimiyet Kitabı Kimlere Yöneliktir?

Barış Muslu Gecikmeli Teslimiyet, geçmişinde çözemediği sorunlar nedeniyle mutsuzluk yaşayanlara yardımcı olmayı hedefler. Psikolojik açıdan kendini sıkışmış hissedenler ve

travmalarından yakınanlar için yol gösterici olur. Ayrıca kitap, psikoloji ve beynin işleyişi konularına meraklı kişilere için de uygundur. Doğan Kitap M. Barış Muslu Gecikmeli Teslimiyet, yazarın diğer kitaplarını okuyan kullanıcıların da ilgisini çeker. Son yıllarda sıklıkla değinilen Neuroformat yöntemi hakkında fikir sahibi olmak amacıyla da okumak isteyebileceğiniz bir kaynaktır. Bunlara ek olarak eser, beynini başarı ve mutluluk için yeniden programlamak isteyenler için ideal bir seçimdir. Hayatınız boyunca sizi etkisi altına alan sarsıcı olayların hangi kronik hastalıklara sebep olduğunu öğrenmek için de bu kitabı değerlendirebilirsiniz. Doğan Kitap M. Barış Muslu Gecikmeli Teslimiyet kitabı yorumlarını inceleyerek daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca bu kitabı birkaç küçük işlemle Trendyol'dan satın alabilirsiniz.