Doğan Kitap Beynine Format At M. Barış Muslu

168,85 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
206,70 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Doğan Kitap Beynine Format At M. Barış Muslu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beynine Format At | M. Barış Muslu | Doğan Kitap M. Barış Muslu M. Barış Muslu Kimdir? M. Barış Muslu Kişisel gelişim türünde ses getiren eserleriyle tanınan M. Barış Muslu, 1975 yılında dünyaya geldi. Ortaokul eğitimini Tarsus Amerikan Koleji’nde tamamlayan yazar, liseye de aynı okulda başladı fakat yarıda bırakarak Amerika Birleşik Devletleri’ne gitti. Başarılı bir eğitim hayatı geçiren Muslu, ABD’de tekrar başladığı lise eğitimini iki yılda tamamladı ve ardından Michigan Tech University’de mühendislik okumaya başladı. Yazar, buradaki eğitimini de üç yılda tamamlayarak henüz 20 yaşındayken genç bir mühendis olarak mezun oldu. Muslu, ABD’deki eğitiminin sona ermesiyle Türkiye’ye dönüş yaptı. Eğitimini Türkiye’de sürdürmeye devam etti ve Koç Üniversitesi’nde işletme alanında yüksek lisansını tamamladı. Ardından kendi şirketini kurarak pek çok insanın kullandığı teknoloji servislerine imzasını attı. Kişisel Gelişim Üzerine İlk Çalışmaları Barış Muslu’nun kişisel gelişim ve psikoterapiye merakı ABD yıllarında ortaya çıktı. Muslu, burada kaldığı süre içerisinde 1994 yılında NLP (Nörolinguistik Programlama) eğitimlerine başladı. Beynin işleyişi üzerine çeşitli araştırmalar gerçekleştiren yazar, bu işleyişin beden ve ruh sağlığına etkilerine yoğunlaştı ve bu da hayatında bir dönüm noktası oldu. Bundan sonra Muslu, bir yandan esas mesleği olan mühendisliğe devam ederken geri kalan zamanında da NLP danışmanlığı yapmayı sürdürdü. Bilinçaltını Yeniden Şekillendirme: NeuroFormat® Muslu, beyin ve bilinçaltı üzerine harcadığı uzun mesailer sonunda yeni bir terapi yöntemi ortaya koydu. Yazar, NeuroFormat® adını verdiği bu yöntem ile pek çok farklı metodu harmanlayarak bilinçaltını şekillendirmeye yönelik uygulamalar gerçekleştirdi. Muslu’ya göre, ruhsal bozukluklar ve hatta bedensel rahatsızlıkların kökeni çocukluk dönemi travmalarına bağlı olabilirdi. Bu nedenle, sebebi belirlenemeyen bedensel problemler ve ruhsal sorunların tedavisi için ilk olarak bilinçaltında buna sebep olan travmayı saptamak gerekiyordu. Ardından ise bu travma gün yüzüne çıkarılıp silinmeliydi. Nitekim Muslu, geliştirdiği bu yöntem ile başarılı sonuçlar elde etti ve bunun üzerine bir terapi merkezi de açtı. NeuroFormat® Uygulamaları Halihazırda aktif bir şekilde çalışmaya devam eden merkezde, NeuroFormat® uygulamalarını psikoterapi alanında uzman kişiler gerçekleştiriyor. Muslu ise konu ile ilgili seminerler düzenlemekle birlikte Neuro Aşk, Beynine Format At, Yıka Beynini ve Sağlığına Format At kitaplarıyla psikoterapi meraklılarına kendisinin geliştirdiği bu terapi yöntemini tanıtmayı sürdürüyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver