Doğan Kitap Beni Ödülle Cezalandırma

159,90 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
175,60 TL163,03 TL
250 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
175,61 TL160 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Doğan Kitap Beni Ödülle Cezalandırma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitap İzi Satıcı Ünvanı: EĞİTAŞ EĞİTİM İLETİŞİM VE TURİZM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Mersis Numarası: 0326000932800014 Vergi Kimlik Numarası: 3260009328
    Bu ürün Kitap İzi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocuk eğitiminde doğru bildiğimiz yanlışlar!Acaba ödülle ilgili tüm bildiklerimiz yanlış mı?• ödül, neden motivasyonu düşürür?• ödülle değerler neden öğretilemez?• ödül, yaratıcılığı neden olumsuz etkiler?• ödül, yapay sevginin bir göstergesi midir?• ödülle büyüyen çocukları ne tür tehlikeler bekler?• mutlu ve başarılı bir çocuk gerçekte nasıl yetiştirilir?Bunun gibi merak edilen birçok sorunun yanıtını eğitim bilimci dr.
  • Özgür bolat, son 70 yılda yapılan bilimsel araştırma ve gerçek vakalarla net bir şekilde ortaya koyuyor.Dr.
  • Özgür bolat, sadece ödülün görünmeyen gizli zararlarını anlatmıyor
  • bizlere bir model, pratik çözümler ve uygulamalar öneriyor.Kılavuz niteliğindeki bu kitabı okuduğunuzda mutlu, özgüvenli, sorumluluk sahibi ve başarılı bir çocuk yetiştirmek için önemli bir adım atmış olacak, çocuğunuzla ilişkinizde anlamlı değişiklikler yaşayacaksınız.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Özgür Bolat
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver

Doğan Kitap Beni Ödülle Cezalandırma 9786050937022

Anne babalar için çocukları hayatlarında ki en önemli varlıklar. Onların yaşamlarının mutlu, huzurlu ve başarılı bir şekilde devamı için birçok önlem aldıkları doğrudur. Aynı zamanda onların gelişimi ve başarıları içinde kendilerini en iyi şekilde eğitecek kitaplar okuyup eğitimler almaktadırlar. Bu noktada sayısız kitap yazılmıştır. Ancak alana farklı bir bakış açısı ile giriş yapan Beni Ödülle Cezalandırma kitabı kişilerin yaşamlarında uygulanabilir ve pratik çözümler sunuyor.

  • Uygulanabilir
  • Pratik
  • Akıcı

Doğan Kitap Beni Ödülle Cezalandırma İçeriği

Doğan Kitap Beni Ödülle Cezalandırma İçeriği

Bir kitap satın alım aşamasındaki okuyucu konu ile ilgili kitabın içerik durumunu önemseyecektir. Bunun sebebi ise almak istediği kitabın merak ettiği konu ile olan bağından dolayıdır. Okumak ve öğrenmek için kitap satın almaya karar veren kişinin kitap yorumlarını ya da açıklamalarını incelerken beklentisini ve merakını karşılayacak bir kitap olup olmadığını arka kapak yazısından da öğrenebilir. Çocukların başarı grafiğini üst noktalara çıkarmak için tercih edilebilecek içerik özelliğine sahip olan Beni Ödülle Cezalandırma kitabı beklentiyi karşılayacak içerik niteliğini taşımaktadır. Çocuklarının en iyi şekilde karar ve eylemlerini oluşturmak isteyen kişilerin aldıktan ve okuduktan sonra en iyi şekilde faydalanacakları bu kitapta yer alan bilgiler. Çocukların ödül mekanizmasını kullanarak motive edilmelerinin doğuracağı sonuçlardan bahsediliyor. Ayrıca ödülün çocuk eğitimindeki ve gelişimindeki olumlu ve olumsuz yönleri hakkında ayrıntılı bilgi veriliyor. Doğan kitap Beni Ödülle Cezalandırma içeriği içerisinde yer alan birtakım sorulara cevaplar net ve anlaşılır bir şekilde veriliyor. Bu sorulardan birkaçı kitap arka kapağında yer alıyor. Kişiler ödüllendirme yönteminin çocuklarının eğitimin ve yaşam kalitesinde ne gibi sonuçlara yol açabileceğini kitabı okuyarak öğrenebilirler.

Doğan Kitap Beni Ödülle Cezalandırma Fiyatı

Doğan Kitap Beni Ödülle Cezalandırma Fiyatı

Kitap okumanın doğrudan bir ihtiyaç olduğunu düşünen bir çok insan bulunmaktadır. Bu insanlar belli dönemlerde kitaplara önemli ölçüde bütçelerinden pay ayırırlar. Onlar için zaruri bir ihtiyaç olan kitaplar her anlamda devamlı olarak değişir. Bu sebepten de bütçelerine uygun olanı satın almak için özen göstereceklerdir. Kitapların fiyat durumları belirlenirken sayısız etkenin durum üzerinde etkili olduğunu görmekteyiz. Bunlar kitabın ciltli ya da ciltsiz oluşu yada basım yılındaki farklılıklar olmak üzere şekillenebilir. Doğan Kitap Beni Ödülle Cezalandırma fiyatı her türden kullanıcının rahatlıkla satın alabileceği fiyat aralığında kişilere sunuluyor. Bu da önemli ölçüde kitap okurunun memnuniyetini etkiliyor. Doğan Kitap Beni Ödülle Cezalandırma kampanyaları yine kitap fiyatları üzerinde etkili olan başka bir faktördür. Bu nokta bir kitap ile ilgili net ve tek bir fiyat bilgisi sunmak mümkün değildir. Ancak bilinmesi gereken her bütçe düşünülerek oluşturulmuş fiyat durumlarıdır.

Doğan Kitap Beni Ödülle Cezalandırma Yorumları

Doğan Kitap Beni Ödülle Cezalandırma Yorumları

Beni Ödülle Cezalandırma kitap yorumları oldukça olumludur. Bu kitap ile ilgili daha önce satın almış olan kişilerin yaptıkları yorumları okuyan kişiler satın almak istedikleri konu içeriğini oluşturan kitap hakkında bilgi edineceklerdir. Bu da beklentiyi karşılayacak bir kitap olup olmadığı hakkında kişilerin bilgi sahibi olmalarını sağlayacaktır. Sürekli olarak çocuklarını ya da çocuk eğitimlerini ödül üzerine oturtan kişilerin yapmış oldukları bu eğitim seçeneğinin neden fayda yerine çocukların gelişimi için olumsuz etki yarattığını bilmeleri sağlanacaktır. Doğan Kitap Beni Ödülle cezalandırma indirimleri yorum içeriklerinde yer alan başka önemli bir ayrıntıdır. Kişiler yorumlar bölümünde satın almış oldukları kitabın fiyatı hakkında da yorum yapıyor. Bu yorumların sağladığı bilgilendirme desteği birçok müşteri tarafından olumlu karşılanıyor. Dilerseniz, Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.