Doğan Kitap Barış Muslu Seti 4 Kitap

749,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Doğan Kitap Barış Muslu Seti 4 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: merkezkitabevi Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN TOPCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8520245749
    Bu ürün merkezkitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barış Muslu 4 Kitap Set Beynine Format At Doğan Kitap M. Barış Muslu Neuro Aşk Doğan Novus M. Barış Muslu Sağlığına Format At Doğan Novus M. Barış Muslu Yıka Beynini Doğan Novus M. Barış Muslu

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
Geri Bildirim Ver

Doğan Kitap Barış Muslu Seti 4 Kitap

Doğan Kitap Barış Muslu seti 4 kitap Neuro Aşk, Yıka Beynini, Beynine Format At ve Sağlığına Format At eserlerinden oluşur. Bu ürün yazarın kalemini seven okuyucular için oldukça avantajlıdır. Seti meydana getiren kitapların ortak olarak değindikleri bazı kilit noktalar vardır. Genel olarak insanın başına gelen olaylar karşısında beyninin nasıl bir yönlendirme görevi üstlendiğine dikkat çekilir. Neuro Aşk, ikili ilişkiler üzerine çıkarımlarda bulunan konusuyla ilgi çekici bulunur. Doğru aşkı yaşamanın tüyolarının yanı sıra ilişkilerde yaşanan kaybetmişliğin oluşturduğu değersizlik hissinin nasıl aşılacağına dair fikirler verilir. Genel olarak diğer üç kitapta da olumsuz duygulara format at prensibi üzerinde durulur. Siz de yaşadığınız olaylara bakış açınızı değiştirmek için bu seti satın alabilirsiniz.

  • Bakış açısını değiştirme fırsatı
  • Uzun süreli okuma keyfi
  • Mutlu ve huzurlu olmanın yöntemleri

Dikkat Çeken Doğan Kitap Barış Muslu Seti 4 Kitap Yorumları

Dikkat Çeken Doğan Kitap Barış Muslu Seti 4 Kitap Yorumları

Doğan Kitap Barış Muslu seti 4 kitap yorumları genellikle süreç sonunda hayata dair pek çok duyguya yönelik bakış açısının değiştiğine dikkat çeker. Her insan farklı korkulara, endişelere, inançlara ve düşüncelere sahiptir. Tüm bu olumsuz duygular mutlu bir şekilde yaşamaya engel olur. Barış Muslu kaleme aldığı kitaplarla okuyucularının mutlu, sağlıklı ve başarılı olabilmeleri için birtakım tavsiyelerde bulunur. Pozitif düşünmenin ve bilinçaltını doğru yönlendirmenin mümkün olduğunun altını çizer. Bu noktaya gelinebilmesi için ise Yıka Beynini, Beynine Format At ve Sağlığına Format At kitaplarıyla olumsuz düşüncelere yapılması gereken temizlik operasyonuna vurgu yapar. Yazara göre bir şeyleri yeniden inşa etmekten ziyade onları düzeltmek kolaydır. Siz de Barış Muslu kitap seti sayesinde beyninize format atabilir ve yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Barış Muslu Kitapları ile Bilinçaltını Temizleme Fırsatı

Barış Muslu Kitapları ile Bilinçaltını Temizleme Fırsatı

Doğan Kitap Barış Muslu seti, beyne nasıl format atılması gerektiğine dair önemli bilgileri ve yöntemleri içerir. Okuyucunun ilgili teknikleri öğrenmesi, travmalarıyla yüzleşmesi ve son olarak da onları iyileştirmesi amaçlanır. İnsanların yaşadığı olumsuz duyguların birçoğunun nedeni bilinçaltında hapsolan travmalardır. Barış Muslu setini oluşturan kitaplarda mantık çerçevesinde bu konuyu ele alırlar. Adım adım okuyucuya olumsuz duygularını yenebilmesi için yönlendirmelerde bulunur. Her şeyin inanmakla başlayacağı prensibiyle hareket edilir. Barış Muslu sık sık okuyucuyu geçmişinde yaşadığı sorunlara götürür ve kendisini sorgulamasına fırsat verir. Bu sorgulama sayesinde kişi kendini ve eksik yönlerini tanır. İnsanın kendini tanıması ise sorunların çözülmesi noktasında kilit bir etkiye sahiptir. Siz de ilgili kitap seti sayesinde geçmişinize dair olumsuzluklardan arınabilir ve geleceğinizi sağlıklı bir şekilde inşa edebilirsiniz.

Avantajlı Doğan Kitap Barış Muslu Seti 4 Kitap Fiyatı

Avantajlı Doğan Kitap Barış Muslu Seti 4 Kitap Fiyatı

Hayatın sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşanması mümkündür. Bunun için doğru bir bakış açısına sahip olmak gerekir. Barış Muslu kaleme aldığı kitaplarda insanın inanarak ve isteyerek her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğine vurgu yapar. Olayları doğru analiz etmek ve çözüm odaklı düşünmek beraberinde huzurlu bir yaşamı getirir. Kitaplarda yaşam enerjisinin yüksek olmasının birçok hastalığın yenilmesi noktasında da ne kadar önemli olduğuna dikkat çekilir. Yaşanılan olumsuz duygulara fiziksel olarak da tepki verir. Barış Muslu hem psikolojik hem de fiziksel olumsuzlukların ortadan kaldırılması adına okuyucularına destek olur. Bu noktada sağlanan fayda düşünüldüğünde Doğan Kitap Barış Muslu seti 4 kitap fiyatı, ödenen ücreti fazlasıyla hak eder. Siz de gelişiminize katkıda bulunmak için bu avantajlı ürünü Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.