Doğan Kitap Arkadaşıma Veda Zülfü Livaneli

44,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Doğan Kitap Arkadaşıma Veda Zülfü Livaneli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitap Dagıtım Satıcı Ünvanı: ANTALYA KİTAP DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070086747900001 Vergi Kimlik Numarası: 0700867479
    Bu ürün Kitap Dagıtım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Büyük usta Zülfü Livaneli bir ülkenin kurtuluş destanını anlatıyor... Yardımcısı Salih Bozok’un dilinden dahi lider Mustafa Kemal Atatürk’ün hayat hikayesi. Yüreği daima vatan sevgisiyle dolu iki arkadaşın, hayallerini gerçekleştirme masalı. Canım yavrum, Ben hayatım boyunca Mustafa Kemal Atatürk’e sonsuz bir hayranlık duydum ve daima onun izinden yürüdüm. Ne mutlu bana ki halkın, dahi liderine duydugu derin sevgiye tanık oldum. Bu kitap, onu henüz altı yaşındayken Selanik’te tanıdığım ilk günden, Istanbul’da öldüğü o acı güne kadar süren essiz dostluğumuzun hikayesidir. Yüreği daima vatan sevgisiyle dolu iki arkadaşın, hayallerini gerçekleştirme hikayesidir. Bu satırları bir ülkenin kurtuluş destanı olarak da okumanı dilerim. Senden tek istegim, onun ilkelerini iyi anlaman ve yurduna yaraşır, çalışkan bir insan olup siz gençlere emanet ettiği cumhuriyeti korumandır. Sevgilerimle, Baban Salih Bozok

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Zülfü Livaneli
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Doğan Kitap Zülfü Livaneli Arkadaşıma Veda

Özellikle kendinizle vakit geçirmek istediğiniz anlarda güzel bir kitap okumayı tercih edebilirsiniz. Kitap seçimi ise son derece önemlidir. Ne tür edebiyat sevdiğinizi belirleyip o alanda bir yazar bulmak vaktinizi nasıl geçireceğinizi etkiler. Arkadaşıma Veda Zülfü Livaneli tarafından kaleme alınmıştır. Eser kurtuluş destanının kaleme alındığı bir çocuk romanıdır. Ancak yazarın güçlü kalemi sayesinde 7’de 70’e herkesin okuyabileceği bir kitap hâline gelir. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını yardımcısı Salih Bozok’un gözünden aktaran Livaneli, etkileyici bir anlatım kullanarak okurları mest eder.

  • Eser, Atatürk ve yardımcısı Salih Bozok’un arkadaşlıklarını ele alır.
  • Kitapta ülkenin kaderini belirleyen kurtuluş destanı anlatılır.
  • Doğan Egmont Arkadaşıma Veda kitabının yayımcılığını yapar.

Doğan Kitap Arkadaşıma Veda Kitabının Yazarı Kimdir?

Doğan Kitap Arkadaşıma Veda Kitabının Yazarı Kimdir?

Zülfü Livaneli, 1946 yılında Konya’da doğmuştur ve Ankara’da Maarif Koleji’nde okumuştur. Daha sonra Stockholm’de felsefe ve müzik eğitimi alır. Harvard ve Princeton gibi uluslararası üne sahip üniversitelerde ders ve konferans veren Livaneli, dünya çapında sevilen ve bilinen bir yazardır. Eser sahibinin romanları kırktan fazla dile çevrilmiştir. Sanatçı kişiliği nedeniyle sayısız övgü alan yazar; edebiyat, film ve müzik dallarında 30’dan fazla uluslararası ve ulusal ödüle layık görülmüştür. Müzikal çalışmaları; Londra, Moskova, Berlin, Atina ve İzmir başta olmak üzere pek çok yerde icra edilmiştir. 1999 yılında San Remo’da En İyi Besteci ödülünü kazanmıştır. Dünya kültürüne ve barışına katkıda bulunan Zülfü Livaneli, UNESCO tarafından büyükelçilik unvanı ile onurlandırıldıktan sonra genel direktör danışmanlığına atanır.

Doğan Kitap Arkadaşıma Veda Kitabının Konusu Nedir?

Doğan Kitap Arkadaşıma Veda Kitabının Konusu Nedir?

Bu kitap, Türkiye Cumhuriyeti topraklarının nasıl kazanıldığını anlatan bir çocuk romanıdır. 192 sayfadan oluşan Arkadaşıma Veda Zülfü Livaneli tarafından duru bir üslup kullanılarak kaleme alınmıştır. Eser, 6 yaşında Selanik’te tanışan iki arkadaşın ömür boyu birlikte verdiği mücadelelere tanıklık etmenizi sağlar. Yazar, Bozok’un dilinden çocuğu için kaleme aldığı mektupları temel alır. Hayatı boyunca Mustafa Kemal Atatürk’e hayranlık besleyen Bozok, ulu önderin yanından hiç ayrılmaz ve emin adımlarla onun izinden yürür. Türk halkının ona beslediği sevgiyi, saygıyı ve minnettarlığı bu eser ile bir kez daha görebilirsiniz. Bu kitap, gençler ve çocuklar için oldukça değerli fikirler ve dersler barındırır. Bu nedenle her evin kütüphanesinde bulunması gereken bir romandır.

Doğan Kitap Arkadaşıma Veda Kitabı Yorumları Nasıldır?

Arkadaşıma Veda Zülfü Livaneli tarafından yazılan bir eser olduğu için yetişkinlerin de okuması gereken eserler arasında yer alır. Türkiye Cumhuriyeti için verilen mücadeleleri ele alan bu roman aynı zamanda küçük yaşta birlikte eğitim alıp omuz omuza savaşan iki arkadaşın hikâyesini de anlatır. Arkadaşıma Veda konusu ile dikkat çeker. 6 yaşından Atatürk’ün İstanbul’da öldüğü o acı güne kadar yanından ayrılmayan Salih Bozok’un gözünden bir liderin hikâyesi anlatılır. Birçok okur, kitabın duygusal açıdan yarattığı etkiyi başarılı bulmuştur ve öğretici yönünden övgü ile bahsetmiştir. Duru bir anlatıma sahip olan eser, kolaylıkla okunabilir. Bu sayede okuma alışkanlığı kazanmak isteyen kişiler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Çocukların bu topraklar için verilen mücadeleyi daha iyi anlamasına yardımcı olan bu roman, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de kitap hakkında yapılan yorumları inceleyerek diğer kullanıcıların fikirlerini öğrenebilirsiniz. Sevdiklerinize hediye olarak vermek için de tercih edebileceğiniz bu eseri hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.