Doğan Kitap Ağlamalar ve Öfke Nöbetleri

154,23 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
159,90 TL
250 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
208,05 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
226,98 TL

Ürün Bilgileri

Doğan Kitap Ağlamalar ve Öfke Nöbetleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doğan Yayınları Satıcı Ünvanı: DOĞAN YAYINLARI YAYINCILIK VE YAPIMCILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621008048000010 Vergi Kimlik Numarası: 6210080480
    Bu ürün Doğan Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Aletha J. Solter
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver

Doğan Kitap Ağlamalar ve Öfke Nöbetleri Trendyol'da

Çocukların gelişimlerinde destek almak için kitaplar çok önemli yardımcılardır. Bazı çocukların diğerlerine göre daha çok sinirlendikleri, öfke ve ağlama nöbetleri geçirdikleri görülmektedir. Doğan Kitap Ağlamalar ve Öfke Nöbetleri bu anlamda sizlere destek olacak kıymetli eserlerden bir tanesidir. Tüm ebeveynlerin okuması gereken çocuk gelişim kitaplarının başında yer alır.

 
  • İşe yarar çözümler
  • Öfke nöbetleri ile kolayca başa çıkma
  • Ağlamayı bastırma

Doğan Kitap Ağlamalar ve Öfke Nöbetleri Özellikleri

Doğan Kitap Ağlamalar ve Öfke Nöbetleri Özellikleri

Çocukların her biri doğduklarında farklı bir fıtrata ve karaktere sahiptir. Henüz bebeklik dönemlerinde kimi bebeğin sakin kimininse sürekli olarak ağladığı göze çarpar. Anne ve babalar bu durum ile nasıl başa çıkacağını bilmediğinde susmayan çocuk ağlamanın şiddetini daha da artıracaktır. Bu anlamda bir destek almak çok önemlidir. Konu ile ilgili bilgi sahibi olunduğunda çocuk davranışları daha hızlı bir şekilde yorumlanacak ve çözüm getirmek de son derece kolay olacaktır. Doğan Kitap Ağlamalar ve Öfke Nöbetleri içeriği bakımından değerlendirildiğinde tam da bu amaca uygun olarak tasarlandığı görülmektedir. Türkçe dilinde 2019 yılında basılan bu eser 200 sayfadır. Aletha J. Solter tarafından yazılan bu eser dilimize Duygu Dalgakıran tarafından çevrilmiştir. Çocukların her birinin ağlamasının ve her bir ağlamada farklı sebepler olduğunun altını çizmek gerekir. Çocuk ağladığında karnı aç olabilir, uykusu olabilir, herhangi bir yeri ağrıyor olabilir. Bunu tespit etmek için öğrenilmesi gereken birtakım teknikler bulunur.

 

Doğan Kitap Ağlamalar ve Öfke Nöbetleri Kullanımı

Doğan Kitap Ağlamalar ve Öfke Nöbetleri Kullanımı

Çocukların bazı durumlarda ağlamaya ihtiyacı olabilir. Ağlamak bazen duygu boşalması sağlanması açısından önemlidir. Duyguları içe atmak da doğru bir davranış olmayacaktır. Bu şekilde duygularını bastırarak büyüyen çocuğun ileriki dönemlerde de aynı sorunu yaşayacağı ve çeşitli rahatsızlıklara sahip olacağı söylenebilir. Öfkenin kontrol edilememesi ve öfke duygusunun aşırı bir şekilde ortaya çıkması da öfke nöbeti olarak ifade edebilmektedir. Bu durumda çocuğun dikkati farklı bir yere çekilebilir. Sakinleşme anında bu davranışın iyi olmadığı söylenebilir ve öfkeye sebep olan durum hakkında konuşulabilir. Bu tür durumları aşmak için yardımcı kaynak olacak Doğan Kitap Ağlamalar ve Öfke Nöbetleri fiyat her bütçeye hitap etmektedir. Çocuk istediğine ulaşamadığında, yalnızlık ve itilmişlik gibi duygulara maruz kaldığında, yetersizlik duygusu olduğunda ve engellendiğinde öfke nöbeti durumunu yaşayabilmektedir. Nöbetlerin genellikle 15 dakika kadar sürdüğü bilinmektedir. Eğer bu süre aşılıyorsa ciddi bir destek almak gerekecektir.

 

Doğan Kitap Ağlamalar ve Öfke Nöbetleri Fiyatı

Doğan Kitap Ağlamalar ve Öfke Nöbetleri Fiyatı

Doğan Kitap Ağlamalar ve Öfke Nöbetleri yorumları incelendiğinde okuyucuların kitaptan pozitif dönütler aldığı görülmektedir. Çocuk her ağladığında öfke nöbeti yaşayacak gibi bir durum söz konusu değildir. Ancak bazen duruma göre ağlamaların şiddeti arttığında öfke nöbetine dönüşebilmektedir. Anne ve babaların karşısına çıkan ve aslında başa çıkması da son derece zor olan bu konuda nasıl davranmak gerektiğine dair ipuçları bu kitapta yer almaktadır. Sebepsiz yere ağlayan çocuğunuzun ağlamasının altında bir sebep ya da doğan bir ihtiyaç da yatıyor olabilir. Bu durumun iyi bir şekilde analiz edilmesi ve ona göre adım atılması gerekmektedir. İşe yarayan, etkili ve şaşırtıcı cevaplardan oluşan Ağlamalar ve Öfke Nöbeti kitabı sizlere bu anlamda bir yol arkadaşı olacaktır. Ayrıca çocuk öfkelendiğinde ve öfkesi dinmediğinde anne ve babanın da sabrı taşacaktır. Bu süreci nasıl yönetmeniz gerektiği, ihtiyacın farkına nasıl varacağınız ve ağlamayı nasıl bastıracağınız gibi konularda bu kitaptan destek alabilirsiniz. Trendyol üzerinden bu etkili eseri sizler de inceleyebilir ve öfke nöbeti anında nasıl bir yol izleyeceğinize dair muhteşem bir haritaya sahip olabilirsiniz.