154,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
126,41 TL
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 13 TL İndirim
165 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Doğan Egmont Yayıncılık Valizdeki Kedi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Doğan Egmont Yayıncılık Yazar Göktuğ Canbaba Barkod 9786050927399 Baskı Sayısı 3. Baskı Sayfa Sayısı 212 Cilt Durumu Ciltsiz Kiki, bir ev kedisiydi. Galata Kulesi’ni gören bir apartmanın en üst katında yaşıyordu. Sıcacık yuvasında mışıl mışıl uyumak en büyük zevkiydi. Dış dünyayı hiç ama hiç tanımıyordu…Ta ki bir gün tatil hazırlığı yapan ailesinin valizinde uyuyakalana kadar! Gözünü açtığında kendini Paris havaalanında bulan Kiki, ne yapacağını şaşırmıştı. Sokaklar ona yabancıydı. Evine nasıl döneceği konusundaysa en ufak bir fififi kri yoktu.Etrafı keşfetmek için yola koyulan Kiki, karşısına çıkan minik fare Toro TozBurun sayesinde, hiç unutamayacağı bir serüvene atılmak üzereydi!Kiki’nin bu eğlence dolu öyküsünde, arkadaşlık, yardımlaşma ve sevginin gücüne tanık olacaksınız. Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Göktuğ Canbaba
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Doğan Egmont Yayıncılık Valizdeki Kedi

Çocukların kendini ifade etmesi ve akıcı okuma becerilerini geliştirmesi için kitap okumaları gerekir. Hayal dünyasının güçlü olmasını sağlayan hikaye kitapları kelime hazinelerinin gelişmesine katkı sağlar. Bu yüzden ebeveynler çocuklarına kitap sevgisi aşılamak için çabalar. Bu durumda uygun kitap seçimi yapmak büyük önem arz eder. Onların yaşına ve gelişim özelliklerine göre tercih edilen hikaye kitaplarının iyi resmedilmiş olması önemli bir kriterdir. Anlatılan hikaye ile resimlerin bütünleşmesi daha etkili bir sonuç almaya yarar. 10 yaş grubundaki çocuklara uygun Valizdeki Kedi kitap tercihinizde grafik tasarımı ve kullanılan malzemenin kaliteli olması ön plana çıkar. Okumayı olumlu yönde etkilemesi açısından tasarım ve kalite önemlidir. Aile içi iletişimi güçlendirmek için çocuğunuzla birlikte okuyabilirsiniz. Bu sayede çocuğunuzu önemsediğinizi gösterme şansını yakalarsınız.

  • Renkli resimlendirme
  • Kaliteli malzeme
  • 212 sayfa

Doğan Egmont Yayıncılık Valizdeki Kedi İçeriği

Doğan Egmont Yayıncılık Valizdeki Kedi İçeriği

Karakterleri hayvanlar olan kitaplar çocuklar tarafından çok sevilerek okunur. Doğan Egmont Yayıncılık Valizdeki Kedi kitabının baş karakteri Kiki adlı bir kedidir. Ev kedisiyken bir dalgınlık sonucu kendini dışarıda bulan Kiki'nin eğlenceli dolu bir serüvene atılması konu edilir. Hayvan sevgisini aşılayan bu kitap sayesinde çocuklarınız arkadaşlığı ve yardımlaşmayı öğrenir. Sevginin gücü sayesinde birçok zorluğun açılabileceğine tanık olur. Macera ve gizem dolu bu kitapla çocuğunuzun hayal gücü gelişir ve yorumlama kabiliyeti artar. İyi karakterlerin yanında kötü karakterlerin de verilmesi dozunu aşmadan öğretici ve ders verici etkide bulunur. Bu sayede çocukların kendi doğrularını sahip olmasına yardımcı olur. Doğan Egmont Yayıncılık Valizdeki Kedi satın alanlar her zaman ve her yerde kitap okuma aktivitesinin kolay ve eğlenceli olduğunu görür. Bu ürün, içeriğinin kaliteli oluşuyla güveninizi kazanır.

Doğan Egmont Yayıncılık Valizdeki Kedi Yorumları

Doğan Egmont Yayıncılık Valizdeki Kedi Yorumları

Ebeveynler çocuklarına kitap sevgisini kazandırmak ister. Renkli, resimli ve öğretici hikaye kitapları çocukların ilgisini büyük oranda çeker. Merakla okunan sürükleyici kitaplar, çocuğunuzla ortak zaman geçirmenizi sağlar. Önemsendiğini hisseden çocuklarda özgüven oluşumu sağlanır. Doğan Egmont Yayıncılık Valizdeki Kedi yorumları incelendiğinde çocuklar kadar yetişkinler için de bu kitabın okunmasının eğlenceli olduğu görülür. Hoş bir faaliyet gerçekleştirmek için çocuklarınızla birlikte sesli okuma saatleri oluşturabilirsiniz. Kitapta kedilerle farelerin birlikte hareket etmek zorunda kalması farklılıkların arkadaş olmaya engel oluşturmadığını öğretir. Sanat ağacını kurtarmak için kedilerle farelerin anlaştığını okuyan çocuklar, yardımlaşmayla her zorluğun açılabileceğini fark eder. Dostluğun anlatıldığı Valizdeki Kedi kitabını alarak çocuklarınızı kolaylıkla okumaya teşvik edersiniz. Türk dilinin iyi kullanılmış olması seçiminizi etkiler. Çocuğunuzun hayal gücünü geliştiren sıra dışı bir hikaye olmasıyla ön plana çıkar.

Doğan Egmont Yayıncılık Valizdeki Kedi Fiyatı

Doğan Egmont Yayıncılık Valizdeki Kedi Fiyatı

Çocukları sosyal dünyaya hazırlamaya yarayan hikayelerin çocuklarınızın gelişimleri üzerinde olumlu etkileri görülür. Aileleriyle birlikte etkinlik yağmasına aracılık eden bu kitap sayesinde hoş vakit geçirebilirsiniz. Bu sayede aile içindeki iletişim anlam kazanır. Hayal güçlerini geliştiren hikayeler okuması için Göktuğ Canbaba'nın yazdığı Valizdeki Kedi kitabını tercih edebilirsiniz. Doğan Egmont Yayıncılık'ın güvenilirliğinde satılan bu kitabı çocuğunuzun kitaplığında rahatlıkla bulundurursunuz. Çocuğunuza kazandırdıklarıyla beğeninize layık bu ürün uygun fiyatıyla da ilginizi çeker. Doğan Egmont Yayıncılık Valizdeki Kedi kullananlar olumlu yorumladıkları bu ürünü rahatlıkla önerirler. Okulda ya da evde çocuğunuzun okumasına uygun tasarlanan Valizdeki Kedi hikayesi, resimlerle bütünleşerek olumlu etkisini artırır. Kaliteli içeriği ile Doğan Egmont Yayıncılık Valizdeki Kedi fiyatı ile de sizi memnun eder. Çocuğunuzun ufkunu geliştiren bu kitabı Trendyol'dan temin edebilirsiniz.