Doğan Egmont Yayıncılık Percy Jackson Ve Olimposlular Serisi .. 5 Kitap

1.199 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL

Ürün Bilgileri

Doğan Egmont Yayıncılık Percy Jackson Ve Olimposlular Serisi .. 5 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şimşek Hırsızı"Modern ve mitolojik dünyalarınçakışmasına şahit olacağınız gümbür gümbür bir fantastik macera... PercyJackson sıradan bir çocuk değildir. Poseidon'un oğlu olduğunu öğrenmiş veZeus'un şimşeğinin, yani bu güne kadar yapılmış en güçlü silahı çalmakla suçlanmaktadır.Fırtına bulutlarının yaklaşmasıyla, Percy şimşeği bulmak, suçsuzluğunukanıtlamak ve tanrılar arasındaki dünyamızı yok edebilecek bir savaşı önlemekiçin uzun bir yolculuğa atılır."Canavarlar Denizi"Melez Kampı'nın sihirlisınırlarının zayıflaması herkesi dehşete düşürüyor, birisi çok zalim bir planıuygulamaya koydu bile. Percy ve melez arkadaşları bu işe el atmazlarsa yarıtanrıların bu güzel sığınağı yok olma tehlikesiyle karşı karşıya! CanavarlarDenizi'ne uzun bir yolculuk ve büyük aile sırları Percy'nin hayatını cehennemeçevirecek. Bir Yunan tanrısının oğlu olmak bir şeref mi yoksa bela mı, işte bukitapta belli olacak."Titan'ın Laneti"Yunan tanrıları ve melezlerindünyası çok büyük bir savaşa hazırlanıyor. Bu savaş, her şeyi yakıp yıkacak,geri dönülmesi olanaksız sonuçlar doğuracak bir savaş olabilir! Percy'ninkendisi gibi güçlü dostlara ihtiyacı var, yeni tanıştığı gizemli melez kardeşlerona destek mi olacak köstek mi? Titanların efendisi Kronos en büyük tuzağınıkurdu, tanrıları ve melezleri bekliyor! Serinin bu üçüncü kitabında Percy enkorkunç gerçekle yüzleşiyor: Titan'ın Laneti. Bu lanete yalnızca çok güçlülerkarşı koyabilirler, peki Percy bunu başarabilecek mi?"Labirent Savaşı"Percy yeni okulunun düzenlediğialıştırma gezisinin eğlenceli olacağını zaten düşünmüyordu. Eski bir ölümlütanıdıkla beraber iblis ponpon kızlarla mücadele etmesi gerekince bu gezi iyiceiçinden çıkılmaz hale geliyor. Olimpos ile kötü Titan Lordu Kronos arasındakisavaş gittikçe körükleniyor. Her an istilaya açık durumdaki Melez Kampı bileartık sihirli sınırlarıyla bir zamanlarki güvenli yer değil. Titan ordusununbaskınını engellemek için Percy ve diğer melez dostlarının karanlık birlabirentten geçmesi gerekiyor, her bir köşesinde başka kötü sürprizlerbekleyen, sürekli yenilenen, üstelik canlı bir labirentten."Son Olimposlu"Şanslarının neredeyse yok olduğunubilmelerine rağmen, melezler bütün bir sene boyunca Titanlara karşı vereceklerisavaş için hazırlık yaptılar. Kronos'un ordusu artık her zamankinden çok dahagüçlü
  • ve gücü, safhına kattığı her tanrı ve melezle birlikte daha da büyüyor.Olimpos'un tanrıları her yeri yakıp yıkan Tayfun'la uğraşadursun, Kronosneredeyse savunmasız kalan Olimpos'a, New York'a yürüyor. Şimdi bütün iş Percyve melez ordusuna kalmış durumda.New York Times çoksatanlar listesinin müdavimi olan bu dizinin son kitabında Percy'ninyıllardır beklenen on altıncı yaş kehaneti açığa çıkıyor. Batı medeniyeti,Manhattan sokaklarında büyük bir savaşla karşı karşıya ve Percy belki de kendikaderine karşı savaşıyor olmanın korkusuyla yüzleşiyor."

Ürün Özellikleri

  • Yazar Percy Jackson
  • Roman Türü Bilim Kurgu & Fantastik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver