Doğan Kitap Konuş Ki Dinlesin Dinle Ki Konuşun

216 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
232,84 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
288,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Doğan Kitap Konuş Ki Dinlesin Dinle Ki Konuşun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doğan Yayınları Satıcı Ünvanı: DOĞAN YAYINLARI YAYINCILIK VE YAPIMCILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621008048000010 Vergi Kimlik Numarası: 6210080480
    Bu ürün Doğan Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Adele Faber
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver

Konuş Ki Dinlesin Dinle Ki Konuşun - Adale Faber | Doğan Egmont Yayıncılık

Çocuk büyütmek ve onlarla doğru iletişim kurabilmek ebeveynler açısından oldukça önemlidir. Çocuk sahibi olan kişilerin kişisel gelişime destek olan kitapları okuması uzmanlar tarafından önerilir. Konuş ki Dinlesin Dinle ki Konuşsun adlı kitap çocuk ve yetişkinler arasındaki iletişimi güçlü kılmanın yöntemlerini anlatır. Çocuklarla rahat iletişim kurmak ve birbirinizi anlamak meydana gelen hırçınlığı da önemli ölçüde azaltır. Doğan Egmont Yayıncılık tarafından baskısı yapılan kitap, 2014 yılında okuyuculara sunulur. Hacim olarak da oldukça kalın olan kitap, kaliteli içeriğe sahiptir. Yalnızca ebeveynler için değil, eğitimciler için de öğretici unsurlar barındıran eser her yaş grubunun beğenisini kazanır. Etkili ve samimi bir rehber niteliği taşıyan kitap, iki tarafın da mutlu olmasını amaçlar.

  • Çocuklarla kaliteli iletişim
  • Akıcı ve sade dil
  • Her yaş grubuna hitap eden kapsamlı içerik

Çocuklarla İletişim İçin Konuş ki Dinlesin Dinle ki Konuşsun

Çocuklarla İletişim İçin Konuş ki Dinlesin Dinle ki Konuşsun

Doğru şekilde iletişim kurmak her yaş grubundan insan için önemlidir. Bunun yanı sıra çocuk ve yetişkinler arasında iletişimin açık olması da büyük önem taşır. Ebeveynler bazı durumlarda çocuklarıyla iletişime geçemediği için problemler yaşar. Bu problemlerin önüne geçen Konuş ki Dinlesin Dinle ki Konuşsun kitabı konusu ve akıcı anlatımıyla dikkat çeker. Dinle ki Konuşsun Konuş ki Dinlesin sloganı ile dünya çapında büyük beğeni toplayan kitap farklı dillere çevrilerek satılır. Eser yalnızca ebeveynler tarafından değil, çocuklarla ilgilenen herkes tarafından okunabilir. Öğretici bilgilere sahiptir. Anasınıfı ve ilkokul öğretmenleri tarafından büyük ilgi gören kitap, okuyuculardan olumlu geri dönüşler alır. Kitap hakkında detaylı bilgi alarak alışverişinizi yapabilirsiniz. Kitap arkası yazısını okuyabilir, Doğan Egmont Yayıncılık kalitesinin öne çıktığı baskıya sahip eseri satın alabilirsiniz.

Konuş ki Dinlesin Dinle ki Konuşsun Kitabı İçeriği

Konuş ki Dinlesin Dinle ki Konuşsun Kitabı İçeriği

Çocuk gelişimi sırasında psikolojik açıdan güçlü kalmak ve iletişim yeteneklerini güçlendirmek için uzmanlar tarafından yazılan kitapların okunması önerilir. Konuş ki Dinlesin Dinle ki Konuşsun adlı eser çocuklar ve yetişkinler arasındaki iletişimi sağlıklı bir şekilde sağlayabilmek için tercih edilir. İçeriğin ebeveynler için yol gösterici olması için eserde örnek diyaloglara yer verilir. Ayrıca karikatürlerle konunun anlaşılması kolaylaşır. İçeriği ve akıcı anlatımıyla dikkatleri üzerine çeken eser, okuyucudan tam not alır. Çocuklarla sağlıklı iletişim kurmak için tercih edilen kitabı satın almadan önce ürün bilgilerini okuyabilirsiniz. Konuş ki Dinlesin Dinle ki Konuşsun yorum ve değerlendirmelerde yer alan müşteri fikirlerini göz önüne alarak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Bebek ve çocukların dilinden dünyayı anlamaya başladığınızda hayatınızdaki birçok unsurun farklı olmaya başladığını görebilirsiniz.

Konuş ki Dinlesin Dinle ki Konuşsun Kitabı Fiyatları

Konuş ki Dinlesin Dinle ki Konuşsun Kitabı Fiyatları

Kitap okumak her yaştan insan için önem verilmesi gereken bir aktivitedir. Güzel zaman geçirmeyi sağlayan roman ve hikayelerin yanı sıra kişisel gelişimi destekleyen eserler de tercih edilir. Ebeveynler tarafından sevilen, çocuklarla iletişimi kuvvetlendirme açısından önerilen Konuş ki Dinlesin Dinle ki Konuşsun adlı kitap farklı dillere çevrilerek dünya genelinde satışa sunulur. Ürüne kolay ulaşma imkanı sunan Trendyol, avantajlı fiyatlar da sunar. Konuş ki Dinlesin Dinle ki Konuşsun fiyat aralığı ise kitabın kalınlığından kapak tasarımına ve baskı kalitesine kadar pek çok etmen üzerinden belirlenir. Fiyat aralıklarını ve müşteri yorumlarını dikkate alarak alışveriş yapabilirsiniz. Doğan Egmont Yayıncılık Konuş ki Dinlesin Dinle ki Konuşsun kitabını detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Çocuğunuzla aranızdaki iletişimi farklı boyuta çıkarmak için çaba göstermeye bu eseri okuyarak başlayabilirsiniz.