Doğan Egmont Yayıncılık Çocuğunuza Kulak Verin

153,34 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Doğan Egmont Yayıncılık Çocuğunuza Kulak Verin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sayfa Sayısı : 240 Kitap Boyutu : 14 x 21 2 ila 8 yaş arasındaki çocuğunuzun sorunlarına kalıcı ve yaratıcı çözümler... Öfke nöbetlerine nasıl tepki vermek gerekir? Çocuklar şiddetten nasıl uzak tutulur? Kardeş kıskançlığını aşmanın yöntemi nedir? Televizyonun çocuklar üzerindeki olumsuz etkileri nasıl azaltılabilir? Oyuncak seçiminde nelere dikkat etmek gerekir? Çocuğunuza Kulak Verin, çocukların 2 ila 8 yaş arası dönemdeki gelişimlerini, duygusal ihtiyaçlarını ve ebeveyn olmanın zorluklarını inceliyor. Çocuklarınızı daha iyi anlamak, kişisel becerilerini dikkate alarak yönlendirmek ve onlarla ilişkinizi geliştirmek için yenilikçi bir bakış açısı sunuyor. Çocuklarınızı mutlu büyütmek için, kendi kurallarınıza değil, önce onlara kulak verin diyor. Mutlu bir hayat için siz de Aletha J. Solter’a kulak verin!

Ürün Özellikleri

  • Yazar Aletha J. Solter
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Doğan Egmont Yayıncılık Çocuğunuza Kulak Verin Aletha J. Solter

Küçük yaştaki çocukların davranışlarının nasıl algılanması gerektiğiyle ilgili altın değerinde bilgiler barındıran Aletha Solder Çocuğunuza Kulak Verin kitabı her ebeveynin kitaplığında yer alması gereken kitaplardan biridir. Çocukluk döneminde yaşanabilen sorunlara etkili çözümler sunan kitap, akıcı ve yalın anlatımıyla da ön plana çıkmaktadır.Ünlü psikolog Alethe Solter’in kitabında çocuk yetiştirmede zorlanılan kısımlardan biri olan çocukların iç dünyasını anlama ve gelişimlerine destek verme konularında önemli bilgilere yer verilmektedir. Aletha Solder Çocuğunuza Kulak Verin kitabı ile çocuk yetiştirmeyle ilgili merak ettiğiniz sorulara yanıt bulabilirsiniz. Detaylı anlatımlar barındıran kitabı okuduğunuzda çocuk gelişimiyle ilgili günlük hayatta yaşanabilen sorunlara aslında çok basit çözümler getirilebildiğine şahit olacaksınız. Ayrıca bu uygulanabilir yöntemleri hayatınıza kolayca dahil edebileceksiniz.

  • Yazar: Aletha Jauch Solter
  • Sayfa Sayısı: 240 sayfa
  • Yayıncı: Doğan Egmont Yayıncılık

Çocuğunuza Kulak Verin Kitabı Konusu ve Türü nedir?

Çocuğunuza Kulak Verin

Çocuk gelişimi alanındaki kitaplardan biri olan Doğan Egmont Yayıncılık Çocuğunuza Kulak Verin kitabı, ebeveynlerin çocuk yetiştirmede daha başarılı olmasını sağlamaktadır. Çocukları için oyuncak seçilirken nelere dikkat edilmesi gerektiği ve televizyonun olumsuz etkilerinin üstesinden nasıl gelineceği gibi önemli konulara değinilmektedir. Çocuğunuza Kulak Verin özet olarak çocuğunuzun kişisel gelişimini daha iyi bir şekilde tamamlamasını ve iyi bir birey olmasını sağlayan bir kitaptır. Çocuğunuza kulak verin okuduğunuzda çocukları nasıl şiddet öğelerinden uzak tutmanız gerektiğini öğrenecek ve çocuğunuzun öfke nöbetleri geçirdiğiniz dönemlerde doğru davranışın ne olacağını keşfetme fırsatı bulacaksınız. 2-8 yaş arasındaki çocukların sorunlarına hem kalıcı hem de akılcı çözümler getiren kitap, çocuklarınızın gelişimi için hayati önem taşıyan bu yaş aralığında en önemli yardımcılarınızdan biri olacaktır. Çocuk bekleyen veya çocuk sahibi olanlar için uygundur.

Çocuğunuza Kulak Verin Kitabının Yazarı kimdir?

Çocuğunuza Kulak Verin

Çocuğunuza Kulak Verin kitabının yazarı Aletha Jauch Solter’dir. Psikoloji alanında eğitimini tamamlayan ve doktorasını yapan Solter, kendi alanındaki konularla ilgili olarak önemli kitaplar yayımlamıştır. Esas uzmanlık alanı; bağlılık, cezalandırıcı nitelikte olmayan disiplin ve psikolojik travmadır. Çocuğunuza Kulak Verin kitabı, yazarın en önemli kitaplarından biridir ve dünya çapında yüz binlerce satışa ulaşmayı başarmıştır. Doktorasını Santa Barbara’da bulunan Kaliforniya Üniversitesi’nde tamamlayan Solter, doktorasını yapmadan önce çocuk gelişimi alanında tanınmış bir isim olan Jean Piaget ile çalışmıştır. 1990 yılında Bilinçli Ebeveynlik Enstitüsü’nü kuran Solter, ebeveynlerin bilinçli bir şekilde çocuklarını büyütebilmesi için çalışmalar yürütmüştür. Bu alanda uzman olan birçok isim, enstitü bünyesi içerisinde onlarca farklı ülkede eğitimler vermiştir. 1945 doğumlu olan psikologun çocuk gelişimi ile ilgili farklı sorunlara çözümler sunan çok sayıda kitabı bulunmaktadır.

Çocuğunuza Kulak Verin Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Çocuğunuza Kulak Verin Kitabı her ebeveynin mutlaka okuması gereken kitaplardandır. Çocuk gelişimi üzerine birçok bilgiyi bir arada sunan kitabın çocuğu olan, çocuk sahibi olmayı düşünen ve bu alanda bilgi sahibi olmak isteyen herkesin bu eşsiz kitabı okuması tavsiye edilir. Bu alanda uzman olan psikolog Aletha Jauch Solter tarafından yazılan kitapta uygulanabilir nitelikte çok sayıda bilgi öğrenebilir ve çocuğunuzun gelişimi için büyük bir adım atabilirsiniz. Çocuk gelişimiyle ilgili olarak eğitim alıyorsanız bu kitabı okuyarak önemli bilgiler edinebilir, eğitiminize katkı sağlayabilirsiniz.Trendyol’da yer alan kitap kategorisinde onlarca farklı türde kitap bulunmaktadır. Çocuk bakımı kategorisinde Çocuğunuza Kulak Verin kitabına benzer birçok farklı kitap bulabilirsiniz. Çocuğunuza Kulak Verin yorumlarına göz atarak kitabı satın alan kullanıcıların değerlendirmelerini öğrenebilir ve satın alım kararınızı buna göre verebilirsiniz.