2
Dergi Abonelikleri kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Doğan Burda Dergi Yayıncılık Popular Science Dergisi Yıllık Abonelik (6 SAYI)

379,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Doğan Burda Dergi Yayıncılık Popular Science Dergisi Yıllık Abonelik (6 SAYI)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DOĞAN BURDA Satıcı Ünvanı: DOĞAN BURDA DERGİ YAYINCILIK VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464005566200019 Vergi Kimlik Numarası: 4640055662
    Bu ürün DOĞAN BURDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aboneliklerin tamamı yayınlanacak olan yeni sayı ile başlayacak olup ilk olarak abonelik bilgilerini içeren bilgilendirme metni (abonelik başlangıç ve bitiş tarihi) ulaştırılacaktır. Bilgilendirme metninde yazan başlangıç tarihine göre gönderim yapılmaya başlayacaktır. Örneğin içerisinde bulunduğumuz ayın 20 sine kadar alınan abonelikler takip eden ay ile 20 sinden sonra satın alınan abonelikler ise bir sonraki ay başlayacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Abonelik Süresi 3 - 6 ay
  • Basım Dili Türkçe
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Doğan Burda Dergi Yayıncılık Popular Science Dergisi Yıllık Abonelik (12 Sayı)

Popular Science, Bilimsel Geliştirme ve Amerikan Birliği tarafından oluşturulan akademik bir yayındır. Dünyanın sayılı prestijli dergilerinden biri olarak kabul görür. Popular Science dergisi yıllık abonelik ile sahip olabileceğiniz bilim ve teknoloji sevenlerin tercih ettikleri kaynaklar arasında bulunur. İlk kez 1872 yılında yayınlanmış olup hala popülerliğini korur. 2012 yılında Doğan Burda Dergi tarafından Türkiye’de yayımlanmaya başlar. Amerika’da 3 aylık Türkiye’de ise aylık yayımlanan bir dergi olup 130.000’den fazla abonesi bulunur. Uluslararası yayını ve internet üzerinden görüntülenme ile bir milyona yakın kişiye ulaşan bir dergidir. Bu yayının içeriğinde bilimle ilgili farklı konulara yer verilir. Popular Science dergisi abonelik ile hem geleceği yakalayabilir hem de geçmişe ışık tutabilirsiniz.

  • Bilim disipliniyle ilgili yazılar
  • Akıcı dil ve kolay okunabilirlik
  • Geçmiş ile geleceği harmanlar

Popular Science Dergisi Yıllık Abonelik Özellikleri

Popular Science Dergisi Yıllık Abonelik Özellikleri

Normal boyutlarda olan bu derginin yazım dili Türkçe olmasından dolayı herkese hitap eden bilim ve teknoloji dergisidir. Popular Science 45 ülkede 30’dan fazla dile çevrilerek yayımlanır. Popular Science dergisi 90 sayfadan oluşur. Doğan Burda Dergi tarafından Türkiye’ye getirilen Popular Science’ın asıl amacı önemli bilimsel araştırmalar ve eleştiri yazılarıdır. Bunun yanında bilimle ilgili haberler, politikalar, bilim insanlarıyla ve yaptıklarıyla ilgili her türlü konuya da Science Dergisinde yer verilir. Son yıllarda hızla ilerleme kaydeden biyoteknoloji ve genetik alanındaki gelişmeler nedeniyle bu konularda yazanlara olan ilginin arttığı görülür. Birden fazla yazarın bir arada bulunduğu bu kaynak, Türkiye’de aylık olarak basılır. Yıllık abonelikle bir yıl boyunca her ay düzenli olarak evinize kadar gelir. İlgilendiğiniz alanlarla ilgili konuları okuyup hem bilgi edinebilir hem de keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Popular Science Dergisi Yıllık Abone Olma

Popular Science Dergisi Yıllık Abone Olma

Bilim ve teknoloji tutkunlarının keyifle zaman geçirmesini amaçlayan Popular Science, aylık olarak bilimsel gelişmelerden bilgiler sunar. Bilim ve teknolojinin etki alanına giren her türlü konuya yer veren yayın, bilim ve teknoloji sevenler tarafından oldukça ilgi görür. Doğan Burda Dergi Yayıncılık Popular Science Dergisi yıllık abonelik ile alınabilmesi oldukça pratiktir. Dilerseniz 6 aylık dilerseniz de yıllık abone olabilirsiniz. Abonelik yeni sayı ile başlar. Sürecin başladığı ayda dergi gönderimi yapılmaz. Abone olduğunuzda ilk önce bilgilendirme metni elinize ulaşır. Bu metinde başlangıç ve bitiş tarihleriniz yer alır. Bilgilendirme metninde bulunan başlangıç tarihine göre gönderim yapılır. İçinde bulunan ayın 20’sine kadar olan aboneliklerde diğer ayda gönderim sağlanır. 20’sinden sonra olunan aboneliklerde ise bir sonraki ayda gönderim başlar.

Popular Science Dergisi Yıllık Abonelik Fiyatı ve Yorumları

Popular Science Dergisi Yıllık Abonelik Fiyatı ve Yorumları

Bilimsel gelişmelerin ve makalelerin yer aldığı bu kaynakra güncel konulara yer verilir. Doğan Burda Dergi Yayıncılık, akıcı dili ve kolay okunabilirliği sayesinde bilim makalelerini herkes için anlaşılır hale getirir. Aylık olarak yayımlanır ve yıllık abone olduğunuz takdirde bir sonraki aydan itibaren 12 ay boyunca düzenli bir şekilde evinize gelir. Bilim ve teknoloji ile ilgili yeni gelişmelerin yer aldığı Doğan Burda Dergi Yayıncılık Popular Science Dergisi yıllık abonelik fiyatı incelendiğinde bütçeyi sarsmayan evde ailecek okunabilecek bir yayın olduğu görülür. İçindeki bilgiler ile yeni gelişmelerden haberdar olur veya eski yayınlardaki bilgilerden faydalanabilirsiniz. Doğan Burda Dergi Yayıncılık Popular Science Dergisi yıllık abonelik yorumları için Trendyol’a göz atabilir ve buradan fikir edinebilirsiniz. Karar verip satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra her ay düzenli olarak evinize gelen bir kaynağa sahip olursunuz.