Doğalsan Yulaf Ezmesi 400g

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
79,90 TL
Kurumsal Fatura
84,49 TL
Kurumsal Fatura
87,50 TL
Kurumsal Fatura
129,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğalsan Yulaf Ezmesi 400g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nehir Doğal Ürünler Satıcı Ünvanı: KAMBER GÜNEY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4350408883
    Bu ürün Nehir Doğal Ürünler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kilo vermek, kan şekeri seviyesini düşürmek ve düşük kalp hastalığı riski gibi potansiyel faydaları ile bilinen yulaf ezmesi
  • dünyadaki en sağlıklı tahıllar arasında yer bulan yulaftan yapılır. Yulaf
  • vitamin, mineral, lif ve antioksidanlar açısından son derece önemli bir kaynaktır. Yulaf ezmesinin ayrıca yağ yakma özelliği vardır. Metabolizmayı hızlandırarak kilo verme sürecine yardımcı olur. Yulaf ezmesi ile çok fazla açlık hissi yaşamadan kilo verebilirsiniz. Bitkisel protein içeriği sayesinde yulaf ezmesi, kilo verme sürecinde oluşan sarkmayı önlemede etkilidir. doğal yulaf ezmesinin faydaları saymakla bitmez...
Geri Bildirim Ver

Doğalsan Yulaf Ezmesi Buldumdye

Yulaf, geçmişten bugüne önem arz eden ve revaçta olan bir besindir. Vücut için son derece faydalıdır. Diyetlerin vazgeçilmez kaynağı olarak görülür. Doğalsan yulaf ezmesi Buldumdye doğal yulaf ezmesini sizlere sunar. Kalorisi yok denecek kadar azdır ve bu sebeple diyetlerde severek kullanılır. Doğal şartlarda katkı maddesi olmadan üretilir. Tane tane ve büyük bir titizlikle üretilir. Sindirim sistemini oldukça iyi şekilde iyileştirir. Öğünlerde düzenli olarak kullanıldığı zaman gözle görülür bir değişim yaratır. Bu yulaf ezmesi, doğal içeriğiyle yulafın oldukça güzel ve doğal halini sizlere sunar. İçerisinde bolca bulunan potasyum sayesinde sağlıklı kilo vermeye yardımcı olur. Bu sayede diyetlerin ilk tercihi haline gelir. Yoğun kalsiyum ve demir takviyesi ile vücudun direnç kazanmasına yardımcı olur.

  • Doğal şartlarda üretim
  • Yoğun potasyum kaynağı
  • Hızlı metabolizma

Beğenilen Doğalsan Yulaf Ezmesi Buldumdye Özellikleri

Beğenilen Doğalsan Yulaf Ezmesi Buldumdye Özellikleri

Yulaf ezmesinin, vücut sağlığı için doğal şartlarda üretilmesi oldukça önem taşır. Bu sayede vücudun kendini yenilemesine olanak tanır. Düzenli yulaf kullanımı vücutta gözle görülür fark yaratır. Doğalsan yulaf ezmesi yulafın oldukça doğal halini sizlere sunar. Doğal şartlarda büyük titizlikle üretilen bu yulaf ezmesi içeriğinde bulunan doğal besin öğeleri sayesinde sindirim sisteminin büyük oranda iyileşmesini sağlar. İçerisinde bulunan yoğun potasyum kaynağı sayesinde metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olur. Bu sayede diyetlerin özellikle tercih edilen ürünleri arasında yer alır. Vücuda vermiş olduğu besin lifi ile vücudun şekillenmesine yardımcı olur. Düzenli şekilde kullanıldığı takdirde gözle görülür gelişme gösterir. Kalsiyum ve demir takviyesi sayesinde vücuda direnç kazandırır. Böylelikle doğal bir enerji kaynağı haline gelir. Oldukça doğal ve yulafın iyi hali için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Öne Çıkan Doğalsan Yulaf Ezmesi Buldumdye Avantajları

Öne Çıkan Doğalsan Yulaf Ezmesi Buldumdye Avantajları

Kullanılan yulaf ezmesinin avantajlı bir tercih haline gelebilmesi için doğallığı ve sunduğu besin değerleri büyük önem taşır. Vücuda sağladığı besin ögeleri, yulafın temel özellikleri arasında yer alır. Bu ürün, içeriğinde bulunan doğal besin takviyeleri sayesinde sizlere eşsiz bir doğal yulaf ezmesi deneyimi sunar. İçeriğinde bulunan besin lifi vücuda sindirim sistemini düzenleyen özel maddeler sağlar. Bu sayede hızlı metabolizma kaynağı haline gelir. Bununla birlikte, sağladığı yoğun demir ve kalsiyum değerleri ile bünyeye gözle görülür bir direnç sağlar. Doğal enerji kaynağı için gerekli besin haline gelir. Diğer tüm öğünlerinizden almanız gereken takviyeleri tek seferde verir. Tüm bu özellikleri ile oldukça avantajlı bir yulaf ezmesi seçeneği haline gelir. Eşsiz ve oldukça yararlı besin öğesi takviyeli yulaf deneyimi için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Doğalsan Yulaf Ezmesi Buldumdye Fiyatı

Bütçe Dostu Doğalsan Yulaf Ezmesi Buldumdye Fiyatı

Bu ürün, sunduğu tüm özellikleri ve fiyatı ile karşılaştırıldığında bir fiyat performans ürünü olarak değerlendirilir. Tüm özellikleri ile bütçe dostu ve kaliteli bir ürün niteliği taşır. Kalitesini, içinde barındırdığı doğal besin takviyelerinden alır. Tüm bu besin takviyeleri doğal şekilde vücuda katkı sağlar. İçerisinde bulunan yoğun potasyum kaynağı vücuda yenilik katar. Bununla birlikte metabolizmanın hızlanmasını sağlar. Sindirim sisteminin güçlendiren besin lifleri ve B grubu vitaminlerini içerir. Böylelikle diyetlerin ilk tercihi haline gelir. Vücuda sağladığı besin ögeleri, büyük bir enerji sağlar. Gün içinde yorgunluğu büyük oranda azaltır. Düzenli kullanıldığı takdirde vücudun iyileşmesine katkıda bulunur. Oldukça doğal besin takviyeli bir yulaf ezmesi için bu ürünü gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Doğalsan yulaf ezmesi buldumdye fiyatına Trendyol’dan ulaşabilir ve ürünü inceleyerek uygun fiyata satın alabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Doğalsan yulaf ezmesi buldumdye yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.