Doğalsan Tam Yulaf Unu 1 kg

124,90 TL
(124,90 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
159,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğalsan Tam Yulaf Unu 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nehir Doğal Ürünler Satıcı Ünvanı: KAMBER GÜNEY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4350408883
    Bu ürün Nehir Doğal Ürünler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yulaf unu 1 Kg
Geri Bildirim Ver

Doğalsan Tam Yulaf Unu 1 kg

Katkı maddesi içermeyen besinler sağlık açısından son derece önemlidir. %100 yulaftan meydana gelen Doğalsan tam yulaf unu besin değerleri bakımından zengin bir gıda maddesidir. Birçok kişi tarafından tercih edilen ürün, çeşitli tariflerde kullanılır. Buğday unu tüketmek istemeyenler için etkileyici bir alternatif sunan yulaf unu son derece lezzetli bir besindir. Doğalsan tam yulaf unu 1 kg içeriğiyle ideal ağırlığa sahiptir. Vücudun günlük olarak tüketmesi gereken birçok besin maddesi bakımından zengin içeriğe sahip olan ürün, sıklıkla tercih edilir. Hem kahvaltılık ürünler de hem diğer hamur işlerinde rahatlıkla kullanılan yulaf unu yemekleri mükemmel bir lezzet katar. Bununla birlikte sağlık üzerine olumlu etkiler gösterebilir. Özellikle sindirim açısından destekleyici olan gıda maddesi birçok kişi tarafından tercih edilir.

  • %100 doğal ürün
  • Katkı maddesi içermez
  • Kaliteli paketleme

Doğalsan Tam Yulaf Unu 1 kg Özellikleri

Doğalsan Tam Yulaf Unu 1 kg Özellikleri

Doğalsan un tarafından özenle paketlenen yulaf unu kaliteli özellikleriyle ön plana çıkar. Çeşitli yaşlara sahip kişiler tarafından güvenle tüketilebilen bu ürün son derece sağlıklı besin değerleri içerir. Ayrıca kullanım alanı da oldukça geniştir. Birçok yemek tarifi için uyumlu olan bu gıda maddesi kolay şekilde karıştırılır. Özellikle hamur işleri için hazırlanan tariflerde homojen şekilde diğer malzemeler ile karışan ürün lezzetli sonuçlar elde edilmesine katkı sağlar. Yulaf glisemik indeksi düşük bir gıda maddesi olduğu için uzun süreli tokluk hissi verir. Bu sayede kilosuna dikkat eden kişiler beslenme listelerinde güvenle kullanabilir. Bu malzeme yardımıyla sağlıklı tatlılar da hazırlanabilir. Bu sayede kilo verme dönemlerinde meydana gelen tatlı krizleri için ideal bir alternatif elde edilir. Siz de yüksek doyuruculuğa sahip olan bu gıda maddesini diyet listenize ekleyebilirsiniz.

Doğalsan Tam Yulaf Unu Besin Değerleri

Doğalsan Tam Yulaf Unu Besin Değerleri

Doğalsan markası tarafından hazırlanan %100 doğal içeriğe sahip yulaf unu etkileyici kıvamı sayesinde severek kullanılır. Bununla birlikte sahip olduğu zengin besin içeriği tercih edilme sebepleri arasında yer alır. Ürün, nişasta bakımından zengindir. Bu sebeple iyi bir bağlayıcılık özelliği gösterir. Ayrıca B grubu vitaminleri bakımından zengindir. Bağışıklık sistemi için destekleyici olan bu vitamin çeşitleri düzenli olarak tüketilmelidir. Bunun yanı sıra magnezyum, potasyum, kalsiyum ve fosfor mineralleri bakımından da zengin olan yulaf unu birçok faydalı özellik gösterir. Sağlık açısından çeşitli etkileri bulunan ürün sıklıkla tercih edilir. Vücudun önemli sistemleri arasında yer alan sinir sistemi üzerine olumlu etkileri olabilen bu gıda maddesi son derece kalitelidir. Doğalsan tam yulaf unu 1 kg yorumları ürünün faydaları hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için size yardımcı olur.

Doğalsan Tam Yulaf Unu Faydaları

Doğalsan Tam Yulaf Unu Faydaları

Bu kaliteli içeriğe sahip gıda maddesinin faydaları arasında kas ve kemik sistemini desteklemesi de yer alır. Özellikle mineral içeriği sayesinde bu sistemler üzerine olumlu etki gösteren malzeme sıklıkla tercih edilir. Sağlıklı bir besin maddesi olarak bilinen yulaf, çeşitli yemeklerin hazırlanmasında ana malzeme olarak kullanılabilir. Yiyeceklere üstün bir lezzet kazandıran bu malzeme bağlayıcı özelliği sayesinde özellikle kıvam verilmek istenen yemekler için tercih edilebilir. Mide ve bağırsak bozukluklarını önleyici etki gösteren yulaf unu güvenli kullanıma sahiptir. Kandaki şeker miktarını dengeleyerek kolesterol seviyesini düşürücü etki sağlayan ürün oldukça faydalıdır. Doğalsan tam yulaf unu 1 kg fiyatı besin maddesinin tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de bu faydalı gıda maddesini Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Dilediğiniz zaman bu ürünü avantajlı fiyat seçeneklerinden faydalanarak güvenle satın alabilirsiniz.