Doğal Reçellik Sönmemiş Kireç 500 gr Krç1920

49,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
49,99 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Doğal Reçellik Sönmemiş Kireç 500 gr Krç1920

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SİVAR TİCARET Satıcı Ünvanı: ALİ SIVAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1624746145000001 Vergi Kimlik Numarası: 7700086614
    Bu ürün SİVAR TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Reçellik Sönmemiş Kireç 500 gr Krç1920
Geri Bildirim Ver

Doğal Reçellik Sönmemiş Kireç 500 gr

Doğal reçellik sönmemiş kireç 500 gr olarak satışa sunulur. Taneli yapıda sönmemiş bir kireç olması nedeniyle kullanım açısından pek çok reçel tarifi için uygun olur. Özellikle Akdeniz Bölgesinde yıllardan bu yana devam eden kireç kaymağı ile reçel yapma geleneğini bu ürün sayesinde sürdürebilirsiniz. Cevizden patlıcana, incirden kabak tatlısına kadar pek çok tatlıyı kireç kaymağında yapabilirsiniz. Çok sayıda meyve reçel yapım aşamasında şekil değiştirerek solar kireç kaymağı kullanırsanız hem diri hem de parlak bir şekilde reçel haline getirebilirsiniz. Kireç kaymağı sayesinde bazı tatlılar altın rengi ve kıtır kıtır hale gelir. Aynı zamanda canlı renk ve tedbir sağlamak için direnç kaymağı kullanılır. Ağzınızın tadını biliyorsanız hemen kireç kaymağını kullanarak birbirinden harika ve tatlı reçelleri yapabilirsiniz

  • Kıvamlı reçele uygun
  • Tamamen doğal
  • Kimyasal içermeyen yapı

Doğal Reçellik Sönmemiş Kireç 500 gr Özellikleri

Doğal Reçellik Sönmemiş Kireç 500 gr Özellikleri

Doğal reçellik sönmemiş kireç 500 gr yorumları bu ürünü tercih eden kişilerin sayısının fazla olduğunu gösterir. Bu sayede ürünü merak eden diğer kişiler de güvenilir olması nedeniyle satın almayı tercih ederler. Birbirinden leziz reçelleri pişirmek için doğal reçellik Sönmemiş kireç 500 gram kullanılması istenen sonucu sağlar. Böylece yapmak istediğiniz reçelin doğal yollarla gerçekleşmesi mümkün olur. Kaliteli, leziz ve herkesi memnun edecek kıvamda olan reçeller hazırlamak için bu ürünü kullanabilirsiniz. Kolay kullanım imkanına sahip olması sayesinde de bu ürünün istenen her yerde kullanılmasını sağlar. Sağlıklı bir yapıda olması nedeniyle birçok kişi tarafından talep görür. Böylece bu ürünü tercih eden ve kullanmak isteyen kişilerin sayısında gün geçtikçe artış görülür. Reçel yaparken bu ürüne ihtiyaç duyduğunuzda hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.

Doğal Reçellik Sönmemiş Kireç 500 gr Avantajları

Doğal Reçellik Sönmemiş Kireç 500 gr Avantajları

Doğal reçellik sönmemiş kireç arayışı içerisine girdiğinizde öncelikli olarak bu ürünün nasıl üretildiğini öğrenmeniz gerekir. Ortalama 2 ya da 3 litre suya 100 gram civarında sönmemiş kireç karıştırarak kolay bir şekilde istenen sonuç elde edilebilir. Suyun durulmasının ardından tortudan ayrılmasını beklemeniz gerekir. Bu işlem yaklaşık 7 ya da 8 saat içerisinde hallolur. Bunun ardından suyun dikkatli bir şekilde durulması için gereken özen gösterilerek tortusundan ayrılır. Doğal reçellik sönmemiş kireç 500 gr kullananlar bu ürünün sağladığı avantajlardan faydalanmayı sağlar. Daha sonra hangi reçel türünü yapmak istiyorsanız işleme başlayabilirsiniz. Doğru tarifler eşliğinde bu ürünü kullanarak elde edeceğiniz lezzet ve kaliteyi yüksek oranda artırabilirsiniz. Bu ürünü her zaman uygun fiyat seçenekleri üzerinden değerlendirerek inceleyip satın alabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz miktarı belirleyip alışverişinizi bu doğrultuda gerçekleştirebilirsiniz.

Doğal Reçellik Sönmemiş Kireç 500 gr Fiyatları

Doğal Reçellik Sönmemiş Kireç 500 gr Fiyatları

Doğal reçellik sönmemiş kireç 500 gram özellikle adından belli olduğu gibi reçellerde etkili bir kullanım sağlar. Böylece birbirinden leziz reçelleri ve tatlıları elde etmek çok daha kolay olur. Bu ürünün sahip olduğu kalite ve satışa sunulan miktar fiyatını belirlemede oldukça etkili bir kriterdir. Durum böyle olunca uygun doğal reçellik sönmemiş kireç 500 gr fiyatı üzerinden satışa sunulur. Her bütçeye uygun olması nedeniyle çok sayıda kişi sönmemiş kireç kullanarak doğal olan bu üründen faydalanır. Son dönemlerde yaygın bir şekilde bu ürünü kullanılması görülür ve müşteriler arasında oldukça popüler olmayı başarır. Eğer bu ürüne sahip olmayı istiyorsanız Trendyol ayrıcalığı ile kolayca ulaşabilirsiniz. Hemen sipariş aşamasına gelmek için ürünü seçtikten sonra doğal reçellik sönmemiş kireç 500 gr satın alabilir, dilediğiniz zaman ürünü kullanarak lezzetli yiyecekler hazırlayabilirsiniz.