Doğal Buğday Tohumu 1 Kg Buğday Çimi Tohumu Kedi-köpek Çimi

90,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Doğal Buğday Tohumu 1 Kg Buğday Çimi Tohumu Kedi-köpek Çimi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YEŞİL SERA Satıcı Ünvanı: MUSTAFA CEM ELAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3300322012
    Bu ürün YEŞİL SERA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BUĞDAY ÇİMİ Buğday çimi suyunun içinde 100 civarında vitamin ve enzim olduğu için dünyada buğday çimi suyu tüketimi hızla artmaktadır. Buğday çimi suyu da portakal suyu tüketmek gibi faydalı ve yaygın hale gelmeye başlamıştır. Buğday çimi suyunun faydalarından yararlanmak için çimen suyunun taze olarak sıkılması ve tüketilmesi gerekir. Çimen suyunun tadı pek hoş değildir bu yüzden çimen suyunu içenler tek seferde çimen suyunu tüketmeyi tercih ederler. Çimenin faydası suyundan yararlanılarak olur farklı şekillerde tüketmek suyunu tüketmek kadar faydalı olmaz. Çimen suyunu tüketmek için önerilen miktar günde 57 gramdır. Çimen suyunun içinde A, B, B1, B2, B3, B6, B8, B9, B12, C, E, K vitaminleri vardır. Bununla beraber kobalt, molibden, krom, bor, çinko sodyum, bakır, demir, magnezyum, sülfür, selenyum, potasyum, manganez, iyot ve fosfor içerir. Çimen suyu %7o klorofilden oluşur. Çimen suyunun sağlığa kattığı değerlere bakarsak: 1- Kana faydaları: Kan üretimini artırır, kanı temizler ve kan dolaşımını düzene sokar. 2- Ağız içine faydaları: Diş çürümelerine engel olduğu gibi diş ağrılarını dindirir ve diş etlerinin temizlenmesine de yardımcı olur. 3- Çimen suyu içenlerin yaraları çabuk iyileşir. 4- Kan şekerini düzenlediği gibi karaciğeri de temizler. 5 - Saçlarının beyazlaşmasını istemeyenler de çimen suyu içmelidir. 6- Tansiyonu düşürür. Tansiyon problemi olanlar dikkatli olmalıdır. Çünkü tansiyonu düşük olan birinin tansiyonunu daha çok düşürebilir. 7- Cildin yenilenmesine yardımcı olur. 8- Vücuttaki ağır metalleri, ilaç artıklarını temizler. 9- Sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağlar. 10- AIDS i önlemeye yardımcı olduğu gibi kötü bakterilerin oluşmasını da engellemiş olur. Çimen mutlaka evde doğal bir şekilde yetiştirilmeli ve taze bir şekilde tüketilmelidir. Çimen suyu ile ilgili en önemli husus sokaklardaki çimenlerin sıkılıp suyunun içilmemesi gerektiğidir. Çimen suyu tüketilirken günlük içme limiti çok fazla aşılmamalıdır. Çimen suyunun en önemli hatta hayati önemi kanserle mücadeledeki olumlu etkidir. Aynı zamanda detoks etkisi yaratırken demir eksikliği olanlarda çimen suyunu içmelidir. Sedef ve egzama hastalığı olanlar, diş problemleri yaşayanlar, sindirim sistemi düzenli çalışmayanlar, tiroit ve kolesterol hastaları için de çimen suyunun faydalarını görür. NOT:Özellikle kronik hastalıkları olanlar doktor tavsiyesi olmadan bitkisel çözümlerden faydalanmamalıdır. Çimen suyu haftada 3 gün içiliyorsa 2 gün ara verilmelidir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Çim Tohumu
Geri Bildirim Ver