doğal sağlıklı yaşam Yeşil Çam Kozalak Özü 350 Gram

259 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

doğal sağlıklı yaşam Yeşil Çam Kozalak Özü 350 Gram

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ProfVital Satıcı Ünvanı: DOĞAL YAŞAM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302117548600001 Vergi Kimlik Numarası: 3021175486
    Bu ürün ProfVital tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kozalak macunu 350gr
Geri Bildirim Ver

Doğal Sağlıklı Yaşam Yeşil Çam Kozalak Özü 350 Gram

Bireylerin hastalıklara karşı korunmalarının yolu, sağlıklı ve doğal ürün kullanmalarından geçer. En çok tercih edilen gurme ve organik ürünler arasında yerini alan Doğal Sağlıklı Yaşam yeşil çam kozalak özü 350 gram kullanıcılarından tam puan alır. Sağlıklı ve doğal içeriği ile dikkat çeken ürün, grip ve soğuk algınlığına da iyi gelir. Kullanıcıların Doğal Sağlıklı Yaşam yeşil çam kozalak özü tercih etmeleri halinde 350 gram yeşil çam kozalak özü gönderimi sağlanır.

 
  • Şık tasarımlı şişe
  • Sağlıklı
  • Doğal ürün

Doğal Sağlıklı Yaşam Yeşil Çam Kozalak Özü Özellikleri

Doğal Sağlıklı Yaşam Yeşil Çam Kozalak Özü Özellikleri

Sağlıklı içeriğe sahip ürünlerin düzenli ve doğru kullanımı kişileri hastalıklara karşı korur. Yeşil çam kozalağı, bireyleri hastalıklara karşı koruyan doğal besinler arasında yerini alır. En iyi gurme ve organik besinlerde birisi olarak karşımıza çıkan Doğal Sağlıklı Yaşam yeşil çam kozalak özü Trendyol kalitesiyle kullanıcılara sunulur. Kaliteli ve dayanıklı şişe içerisinde gönderimi sağlanan ürün, düzenli ve doğru kullanımda etkisini gösterir. Doğal Sağlıklı Yaşam yeşil çam kozalak özü sağlam ve kaliteli şişe içerisinde sunulmasından dolayı gönderim esnasında dökülme ya da akma gibi sorunlar yaşanmaz. Yeşil çam kozalak özünün kullanıcılara sunulduğu şişe yapısına bakıldığında siyah ve saydam yapıda olduğu görülür. Doğal Sağlıklı Yaşam yeşil çam kozalak özü saydam şişede sunulması nedeniyle kullanıcıların ürün miktarını kontrol etmesi kolaylaşır. Büyükten küçüğe herkesin tüketimine uygun olarak geliştirilen yeşil çam kozalak özünün farklı rahatsızlıklarla mücadelede aktif olarak kullanıldığı bilinir. Doğal Sağlıklı Yaşam yeşil çam kozalak özü satın alan kullanıcılara şişe içerisinde 350 gram ürün gönderimi yapılır.

 

Doğal Sağlıklı Yaşam Yeşil Çam Kozalak Özü Faydaları

Doğal Sağlıklı Yaşam Yeşil Çam Kozalak Özü Faydaları

Doğal ve etkili içeriği ile öne çıkan Doğal Sağlıklı Yaşam yeşil çam kozalak özü 350 gram 1 yaş ve üzeri kullanımına uygundur. Mide ve boğazda meydana gelen rahatsızlıkların tedavisinde kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği bir üründür. Gurme ve organik besinlerden birisi olarak bilinen ürün, gündelik kullanıma da uygundur. Alerjen durumu olmaması halinde ürün, gün içerisinde 2 defa tüketilir. Doğal Sağlıklı Yaşam yeşil çam kozalak özü 350 gram tüketimi esnasında kişilerin ürünü aç karnına tüketmeye dikkat etmeleri gerekir.

 

Doğal Sağlıklı Yaşam Yeşil Çam Kozalak Özü Fiyatı ve Yorumları

Doğal Sağlıklı Yaşam Yeşil Çam Kozalak Özü Fiyatı ve Yorumları

Ürün 2 kere tüketime uygun olan ürün, yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı olarak alınır. Bronşit, astım, grip, soğuk algınlığı ve enfeksiyon gibi durumlarla karşı karşıya kalan kişilerin belirtilen miktar ve tüketim aşamalarına dikkat etmeleri önem taşır. Düzenli ve doğru kullanımda bağışıklık sistemini güçlendiren ürün, vücudu mikroplara karşı da korur. 1 yaş ve üzeri herkesin kullanımına uygun olan ürün, hoş tadıyla damak tadına da hitap eder. Sağlam şişede gönderimi sağlanan yeşil çam kozalak özü, hasarsız ve sorunsuz şekilde kullanıcılara sunulur. Trendyol üzerinden Doğal Sağlıklı Yaşam yeşil çam kozalak özü 350 gram fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürünü hemen sipariş edebilirsiniz. Doğal sağlıklı yaşam yeşil çam kozalak özü yorumları ve değerlendirmelerini de Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.