dsy doğal sağlıklı yaşam Propolisli Zencefilli Keçiboynuzu Özü Çoçuk 350 Gram

225 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

dsy doğal sağlıklı yaşam Propolisli Zencefilli Keçiboynuzu Özü Çoçuk 350 Gram

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doğal Sağlıklı Yaşam Satıcı Ünvanı: RECEP ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2440236335
    Bu ürün Doğal Sağlıklı Yaşam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PROPOLİSLİ ZENCEFİLLİ KEÇİBOYNUZU ÖZÜ 350 GRAM Şeker, koruyucu ve renklendirici ilave edilmemiştir.
  • Zencefil ve propolis özleriyle zenginleştirilmiş keçiboynuzu özleri içerir.
  • Ürünün doğal yapısından ve yoğunluğundan kaynaklanan tortulaşma, bozulma değildir. Bu haliyle direkt olarak tüketilebilir.
  • 2-4 yaş arasındaki çocuklarda dahil herkes kullanılabilir.
  • Keçiboynuzu özünün keçiboynuzu pekmezinden farkı nedir? Pekmez gibi kaynatılmadığı için insan vücuduna gerekli olan mineral madde ve aminoasitlerde kayıp görülmez. Pekmez yapımında çökeltici olarak toprak vs. ve kimyasal enzimler üretim sırasında asla kullanılmamaktadır. Kokusu ve tadı pekmezden farklıdır. İÇERİĞİ Keçiboynuzu özü, Zencefil tozu(Zingiber officinale), Propolis tozu. Nasıl kullanılır? Yetişkinlerde sabah akşam aç karnına 1-2 tatlı kaşığı, çocuklarda kahvaltıda 1-2 tatlı kaşığı, bebeklerde kahvaltıda 2 çay kaşığı verilmesi önerilir. Ayrıca su ile karıştırılıp meyve suyu gibi içilebileceği gibi tahin veya yoğurt ile karıştırılarak tüketilebilir. Bilgilendirme: İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değil
  • bitkisel takviye niteliğindedir.
Geri Bildirim Ver