Doğadan Yeşil Çay Açai Ananaslı

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
74,89 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
74,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğadan Yeşil Çay Açai Ananaslı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAY YILDIRIM Satıcı Ünvanı: BAY YILDIRIM GRUP DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0150097356800001 Vergi Kimlik Numarası: 1500973568
    Bu ürün BAY YILDIRIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sağlıklı yaşam tarzını benimseyenler için, egzotik meyvelerden Ananas ile Açai Meyvesinin yeşil çay ile buluştuğu güçlü antioksidan desteği...İçindekilerYeşil Çay (%85), Aroma Vericiler, Kiraz Sapı, Stevya, Acai (%0,5), Ananas (%0,5).
Geri Bildirim Ver

Doğadan Yeşil Çay Açai Ananaslı

Hayatın her anında kullanılabilen yeşil çay açai ananaslı, sağlıklı ve yaşam destekli bir üründür. Küçük ve rahat paket tasarımı olduğu için her yere rahatlıkla taşınır. Sağlıklı yaşam tarzını benimseyenler, çay içme tutkusu olanlar ve antioksidan takviyesi isteyenler başta olmak üzere birçok kişi için vazgeçilmez bir üründür. Ayrıca kokusu, lezzeti, sadeliği ve kullanışlığından dolayı sıklıkla tercih edilir. Kokusuyla içilen mekanın atmosferini değiştirir. Lezzetini ve kokusunu sağlıklı yaşam ile buluşturan Doğadan yeşil çay açai ananaslı sizi her anlamda memnun eder. Ürün, sahip olduğu hasar onarıcı özelliğiyle hayatınızı her anlamda kolaylaştırır. Fazla büyük olmayan tasarımı, içerisinde yer alan güçlü antioksidan desteği, lezzetli tadı ve mükemmel kokusuyla problem yaşamadan uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Antioksidan destekli içerik
  • Lezzetli ve özgün aroma
  • Hafif tasarım

Antioksidan Destekli Doğadan Yeşil Çay Açai Ananaslı

Antioksidan Destekli Doğadan Yeşil Çay Açai Ananaslı

Pratik kullanımı ve mükemmel kokusu ile dikkat çeken yeşil çay ananas açai, herkes için kullanıma uygun üründür. Sağlıklı içeriği, hafif tasarımı ve lezzetli tadı ile beğeni toplar. Sağlıklı içeriğe sahip olan bu ürün, antioksidan desteğiyle müşteriler için avantaj sağlar. Ürünün bu avantajı sayesinde verimli bir şekilde zayıflanabilir ve dinç bir vücuda sahip olunabilir. Ayrıca egzotik ürünlerden oluşan ürün, bulunan mekanın atmosferini değiştirir. İçerisinde 20 paket çaya sahip olmasıyla uzun bir süre kullanılabilir. Antioksidan destekli olan çay, sağlık dostu bir üründür ve katkı maddesi içermez. Böylelikle her açıdan güvenilir bir üründür. Dış tasarımı yeşil, beyaz ve sarı renkli olan ürün, çay kullanılmaya başlandığında dış tasarımıyla aynı rengi alır. Sağlıklı ve kaliteli özelliklere sahip olan ürün için markanın içeriğine göz atabilirsiniz.

Öne Çıkan Doğadan Yeşil Çay Açai Ananas Avantajları

Öne Çıkan Doğadan Yeşil Çay Açai Ananas Avantajları

Sağlıklı yaşam, herkesin yaşamında vazgeçilmezdir. Bu vazgeçilmezliği Doğadan yeşil çay ananaslı ile bütünleştirmek mümkündür. Sağlıklı ve kullanışlı olan bu çay, uzun bir süre boyunca ilk günkü tadını sürdürür. 20 paket içeriği olan hafif tasarımlı bu ürünü, dilediğiniz her zaman rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Ürünün antioksidan destekli olması birçok kişiye hitap eder. Sağlıklı olmasıyla günlük kullanımda ön plana çıkar. Kullanım kolaylığı ile beğeni toplar. Pratik yapısıyla bu ürün, her zaman kullanıma hazırdır. Oldukça lezzetli ve kokusu benzersiz olan bir çaydır. Yeşil, sarı ve beyaz renkli olan bu ürünün eşsiz kokusu, beğenilen detayları arasında yer alır. 20 paket olan çay, özellikle sağlıklı bir yaşamı benimsemek için idealdir. Doğadan yeşil çay açai ananaslı fiyatı, ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir.

Öne Çıkan Doğadan Yeşil Çay Açai Ananas Yorumları

Öne Çıkan Doğadan Yeşil Çay Açai Ananas Yorumları

Doğadan yeşil çay ananaslı; sağlıklı olmak, zayıflamak ve dinç bir vücuda sahip olmak için sıklıkla tercih edilir. Ayrıca ürünün yanında pek çok besin tüketebilirsiniz. Ürünün yanında yediğiniz besinler, vücudunuza destek olur. Markanın bu ürünü, sizin sağlıklı olmanız için üretilir. Ürünün dikey bir pakete sahip olması, küçük alanlarda hayat kurtarır. Lezzetli tadı, mükemmel kokusu ve sağlıklı yapısıyla beğeni toplayan bir çay çeşididir. Doğadan açai ananas yeşil çay kullananlar ürünün etkili içeriğinden memnun kalır. Antioksidan destekli bu ürün, günde 1 paket tüketilebilir. Sağlık açısından verimli performansı ile beğeni toplar. Aynı zamanda açai ve ananas aroması ile zenginleştirilerek müşterilerin beğenisine sunulur. Aynı zamanda lezzetli tadı ve hoş kokusu ile kullananlardan tam puan alır. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Doğadan açai ananas yeşil çay yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Bu ürünü uygun fiyat avantajlı ile değerlendirerek Trendyol’dan satın alabilirsiniz.