10
Yeşil Çay kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Doğadan Probiyotikli Yeşil Çay Açai Ananaslı 14l'ü

88,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
12 saat 13 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
12 saat 13 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
120,07 TL
12 saat 13 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
108,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğadan Probiyotikli Yeşil Çay Açai Ananaslı 14l'ü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türkiye'de ilk ve tek: Doğadan Probiyotikli Çay Serisi! Doğadan’ın en çok sevilen Açai Ananaslı yeşil çay lezzeti, şimdi probiyotikli. Nefis lezzetiyle her kupada güçlü hisset. Probiyotiklerle her kupada bağışıklığını destekle!
Geri Bildirim Ver

Doğadan Ananaslı Yeşil Çay Ürünleri Trendyol'da!

Bitki çayı sağlık açısından sıklıkla tüketilen bir içecektir. Doğadan markası, 1975 yılından günümüze farklı bitki çayları seçenekleriyle müşterilerinin karşısında çıkmaktadır. Doğadan probiyotikli yeşil çay açai ananaslı 14'lü severek tüketilen bitki çayları arasında yer alır. Hem yaz hem de kış aylarında sıklıkla tercih edilen yeşil çay, doğal ve kaliteli içeriğe sahiptir. Eşsiz aromaya sahip olan bitki çayı kolayca demlenerek kullanıma hazır hale gelir. Doğadan açai ananas yeşil çay, probiyotik içerir. Demlenirken tadından ve etkisinden hiçbir şey kaybetmeden, sağlıkla tüketilme şansı ortaya koyar. Ürün 14'lü poşetlerden oluşur. Çantada ya da cepte taşınabilen pratik şekli, sıcak suyla hızlı bir şekilde hazırlanır.

  • Günlük düzenli tüketimde kilo vermeye ve ödem atmaya yardımcı olur..
  • Her bir paket, bir kupa bardak için uygundur.
  • İçeriğinde koruyucu ya da katkı maddesi yoktur.

Doğadan Probiyotikli Açai Ananaslı Yeşil Çayın Özellikleri Nelerdir?

Doğadan Probiyotikli Açai Ananaslı Yeşil Çayın Özellikleri Nelerdir?

Doğadan açai ananaslı yeşil çay 14'lü kalorisiz ve vegan bir üründür. Özellikle diyet yapan kişilerin güvenle tüketimine uygundur. Ürünün güçlü içeriği mide, bağırsak ve bağışıklık sistemine olumlu yönde etki eder. Her kupa 200 milyon probiyotik içerir. Doğadan açai ananaslı yeşil çay 14'lü içinde yer alan probiyotikler, sıcak suda bile etkisini korumaya devam eder. Probiyotikler bağırsakta aktif hale gelerek fayda sağlamaya başlar. Açai ananaslı yeşil çay renklendirici içermez. Kullanıcıların favorileri arasında yer alan yeşil çay, kusursuz deneyim yaşatır. Doğadan probiyotikli yeşil çay açai ananaslı 14'lü filtre kağıdıyla da beğeni kazanır. Filtre kağıdı “Abaca” ağacından elde edilir. Gözenekli yapılı, süzülen ve suda çözünmeyen özelliği gösterir. Gıdaya uygunluk sertifikası bulunan ürün çeşidi, Türkiye'de ilk ve tek probiyotikli süzen çay olma özelliği taşır.

Doğadan Probiyotikli Açai Ananaslı Yeşil Çay Ne Amaçla Kullanılır?

Doğadan Probiyotikli Açai Ananaslı Yeşil Çay Ne Amaçla Kullanılır?

Doğadan probiyotikli yeşil çay açai ananaslı 14'lü bağışıklık sistemini destekler. Mide ve bağırsak fonksiyonlarının çalışmasını sağlayarak, vücudun dinç hale gelmesine yardımcı olur. Ürün, sindirim sistemini düzenlemeye yardımcıdır. Metabolizmanın fonksiyonlarını destekleyen çay, bağırsakta yaşayan dost bakterilerin çalışmasını sağlar. Doğadan probiyotikli yeşil çay açai ananaslı 14'lü faydalı içeriğinin yanı sıra kokusuyla da beğeni kazanır. Ürünün hoş kokusu ve lezzeti her bardakta kendine hayran bırakır. Çayın içinde bulunan probiyotik, lezzeti etkilememesiyle de tercih edilir. Doğadan probiyotikli yeşil çay açai ananaslı 14'lünün güçlü yapısı, mide asidinde yer alan düşük pH'a karşı dayanıklıdır. İçimin yumuşak olduğu çay, açai ananas lezzetini ortaya koyar. Yeşil çayın vücudu rahatlatan etkisi sıklıkla tüketilmesinin nedenleri arasında yer alır. Doğadan probiyotikli yeşil çay açai ananaslı 14'lü yorum bölümünü ziyaret ettiğinizde milyonlarca kullanıcının fikirlerini okuyabilirsiniz.

Doğadan 14'lü Probiyotikli Açai Ananaslı Yeşil Çay Nasıl Hazırlanır?

Doğadan 14'lü Probiyotikli Açai Ananaslı Yeşil Çay Nasıl Hazırlanır?

Doğadan probiyotikli yeşil çay açai ananaslı 14'lü kısa sürede hazırlanarak kullanıma hazır hale gelir. Çayı hazırlamak için 1 bardak sıcak su yeterlidir. 1 bardak sıcak suyun içine tek bir poşet çay atılır. Birkaç dakika sonra rengini ve kokusunu vererek içime hazır hale gelir. Tüketilirken poşet çayın bardakta bekletilmesine gerek yoktur. Doğadan yeşil çay günün her saati tüketilebilir. Sabahları tüketildiğinde güne taze bir başlangıç yapmayı ve metabolizmanın hızlanmasını sağlar. Doğadan probiyotikli yeşil çay açai ananaslı 14'lü öğün aralarında ve akşamları da tüketime uygundur. Geceleri tüketildiğinde yağ yakımını ve metabolizmayı hızlandırır. Kilo kontrolü sağlamak isteyen kişiler yeşil çay tüketerek, vücudunun ideal forma girmesini desteklerler. Siz de hemen Trendyol'a göz atarak Doğadan probiyotikli yeşil çay açai ananaslı 14'lü satın alabilir, güvenli ve kolay alışveriş imkanından faydalanabilirsiniz.