Doğadan 20'li Zerdeçal Bitki Çay 26 gr

76,33 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğadan 20'li Zerdeçal Bitki Çay 26 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOĞAZİÇİ TEMİZLİK İÇ VE DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ Satıcı Ünvanı: BOĞAZİÇİ TEMİZLİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001008380600017 Vergi Kimlik Numarası: 0010083806
    Bu ürün BOĞAZİÇİ TEMİZLİK İÇ VE DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hint baharatları ile zenginleştirilmiş hafif içimli yepyeni bir lezzet Doğadan Zerdeçallı ile kışa karşı lezzetli bir önlem alın.
  • İçindekiler: Organik Zerdeçal (%31), Zencefil, Havlıcan, Meyankökü, Isırgan Otu, Dulavrat Otu, Doğal Portakal Aroması.
Geri Bildirim Ver

Doğadan 20'li Zerdeçal Bitki Çay 26 gr

Sağlıklı yaşamı günlük hayatta tüketilen gıdalardan oturuş şekline kadar birçok etken etkiler. İnsanın sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürdürmesi ve vücut direncini koruması özel bir öneme sahiptir. Sağlıklı bir yaşamda destekleyici unsur olarak Doğadan 20'li zerdeçal bitki çay 26 gr kullanıcılara eşlik eder.

 
  • 20 adet poşet çay
  • Bağışıklık güçlendirici
  • Antioksidan özelliği

Doğadan 20’li Zerdeçal Bitki Çay 26 gr Özellikleri

Doğadan 20’li Zerdeçal Bitki Çay 26 gr Özellikleri

Mevsim geçişlerinde herhangi bir katkı maddesi ve kafein içermeyen bitki çayları ile Doğadan kullanıcılarına şifalı bitkilerden elde edilen bitki çayları ile iyi yaşam sunmaktadır. Zerdeçal Güney Asya ülkesi olan Hindistan’da yetişir. Hint baharatları ile harmanlanan çay hafif içimi ile Doğadan bu enfes lezzeti sunar. Kış aylarına karşı önlem almanıza yardım edecek ve içleri ısıtacak bu yepyeni lezzet sizler için hazırlanmıştır. Zerdeçal çayı antioksidan özelliği sayesinde pek çok hastalığa karşı önlem sağlayabilir ve koruyucu özelliği ile lezzetli bir içecektir. Doğadan zerdeçal bitki çay özellikleri ile beğeni kazanır. Zerdeçal bitki çayı hem kokusu hem de enfes tadı ile kış aylarında sevilerek tüketilir. Birçok faydası bulunan bu bitki çayının aynı zamanda ciltteki yaraları da iyileştirir. İçerisinde C vitamini de bulunması gün içerisinde enerji verici bir etki yaratır.

 

Doğadan 20’li Zerdeçal Bitki Çay 26 gr Kullanımı

Doğadan 20’li Zerdeçal Bitki Çay 26 gr Kullanımı

Doğadan zerdeçal bitki çayı kış aylarında içleri ısıtacak bir üründür. Zerdeçal bitki çayının antioksidan ve antienflamatuar gibi özellikleri hastalıklara karşı koruyucu görev üstlenir. Bağışıklık güçlendiricidir, sindirim sistemi ve kalp sağlığını destekleyebilir. Aynı zamanda Alzheimer’a karşı koruyabilir. Sindirim sisteminden dolaşım sistemine kadar tüm organların çalışmasında yardımcı olur. Zerdeçal bitki çayı soğuk algınlığı gibi hastalıklardan korur. Hafızayı kuvvetlendirir. Dengeli beslenme ve spor yaparak zayıflamaya çalışan kişilere faydaları ve lezzetiyle zerdeçal bitki çayı metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını kolaylaştırır. Kilo verme konusunda asla tek başına destekleyici bir ürün değildir. Yapılan diyet ve sporun yanında ekstra bir destekleyici unsurdur. Zerdeçalın zayıflamadaki görevi kalori yakıcı olmasıdır. Zerdeçal bitki çayının günde bir kere tüketimi yeterlidir. Etkisini daha rahat gösterebilmesi için genellikle sabahları tüketilmesi önerilir. Yapımı da oldukça basittir. Tercih edilen bir kupanın içerisine Doğadan’ın 20 adet poşet çayından bir poşet konulur. Daha sonra kaynamış su üzerine eklenir ve birkaç dakika bekledikten sonra tüketilir.

 

Doğadan 20’li Zerdeçal Bitki Çay 26 gr Yorumları

Doğadan 20’li Zerdeçal Bitki Çay 26 gr Yorumları

Zerdeçal sıklıkla masalarda kullanılan alternatif tıpta vazgeçilmez bir bitkidir. İnsana faydası saymakla bitmez. Kullanıcıların kışın içlerini ısıtan ve eşsiz kokusu ile sıklıkla tercih edilen bir üründür. Güney Asya ülkesi olan Hindistan’da yetiştirilen bu bitki sofralara eşsiz bir lezzet getirir. Kullanıcıları için bu eşsiz lezzeti sunan Doğadan pratik kullanımı ile kolaylık sağlar. Sıcak suyun olduğu her alanda rahatlıkla bir poşet zerdeçal bitki çayı tüketilir. Birçok organın daha düzenli çalışmasını sağlar. Kilo verme konusunda tek başına yeterli olmaz. Yapılan diyet ve egzersizlerin yanında destekleyici bir etki gösterebilir. Kış aylarında daha çok tercih edilmesi ise soğuk algınlığına karşı koruma sağlar. Sizler de Doğadan 20'li zerdeçal bitki çay 26 gr fiyat ve detaylarını Trendyol’dan öğrenebilir, Doğadan 20'li zerdeçal bitki çay 26 gr yorum ve değerlendirmeleri kısmından fikir sahibi olabilir ve dilerseniz ürünü sepete ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.