Doğadan Bizim Probiyotik Yoğurt Mayası 5 Li Paket

99,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğadan Bizim Probiyotik Yoğurt Mayası 5 Li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BURAK LOKMAN HEKİM Satıcı Ünvanı: ŞUHEDA OKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1149910359200001 Vergi Kimlik Numarası: 8420181316
    Bu ürün BURAK LOKMAN HEKİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğadan bizim Probiotik yoğurt mayası 5' li paket
Geri Bildirim Ver

Doğadan Bizim Probiyotik Yoğurt Mayası 5’li Paket

İnsan vücudu için gerekli bakteriler bulunur. Bu bakteriler özellikle sindirim sorunu veya bağırsak problemleri olan insanlar için önem arz eder. Probiyotik yoğurt ise insan vücudu için gerekli olan bu bakteri ve parazit gibi canlı organizmaları yapısında bulunduran bir yoğurt türüdür. Probiyotik yoğurt bu aktif organizmaları vücudunuza almanın sağlıklı ve doğal bir yoludur. Probiyotik yoğurdu elde edebilmek için ise sütü mayalarken bu organizmaları da içine katmanız gerekir Doğadan Bizim Maya Probiyotik yoğurt mayası, üretimiyle bu canlı organizmaları doğal ve sağlıklı bir şekilde yoğurdunuzun içine katarak sizi bu dertten kurtarır. Güvenle kullanabileceğiniz probiyotik özellikler içeren canlı organizmalar sayesinde sadece vücudunuzun ihtiyacı kadar organizmayı alabilirsiniz. Böylelikle bağışıklık sisteminizde güçlenerek hastalıklara karşı dirençli bir yapı kazanabilirsiniz.

  • Kolay hazırlanabilme
  • İhtiyacınız olan bakteriler
  • Çocuklarınız için güvenilir

Sağlığını Korumak İsteyenler İçin Doğal Probiyotik Maya

Sağlığını Korumak İsteyenler İçin Doğal Probiyotik Maya

Yoğurdunuz için kullandığınız maya, yoğurdunuzun çeşidini belirler. Sütü kullanırken normal yoğurt mayası kullanırsanız günlük tüketim yoğurdunuzu elde edersiniz. Ancak sindirim sorunlarınız veya bağırsak problemleriniz varsa eğer probiyotik yoğurt sindirim ve bağırsak sorunlarınıza yardımcı olur. Probiyotik yoğurdunuzun içinde bulunan canlı organizmalar sayesinde sizin ve sevdikleriniz için sağlıklı yiyecek haline gelir. Kullanacağınız probiyotik organizmalarını seçerken ise güvenilir olmasına dikkat etmeniz gerekir. Çünkü vücudun gereksiniminden fazla olan bakteriyi farklı yollardan almak başka sorunlara neden olabilir. Bu yüzden Doğadan Bizim Probiyotik yoğurt mayası 5’li Paket sizi bu tür sorunları düşünmekten kurtarır. Kullanan müşterilerin memnun kaldığı ürün, güvenilirlik sunar. Sevdiklerinizle beraber gönül rahatlığıyla sütünüzü mayalayarak tüketmeniz için sizlere doğal ve sağlıklı şekilde ihtiyacınız olan canlı organizmaları tek pakette toplar.

Zengin Besin Değeri ile Doğal Probiyotik Maya

Zengin Besin Değeri ile Doğal Probiyotik Maya

Doğadan markasının probiyotik yoğurt organizmalarıyla dilediğinizce sütünüzü mayalama imkanı sunar. Kolay kullanım avantajıyla fazla vaktinizi harcamadan probiyotik organizmalarını sütle karıştırarak elde edilebilen, istediğiniz lezzetteki yoğurdu gün sonrasında tüketmeye başlayabilirsiniz. 5’li paketten oluşan Doğadan Probiyotik yoğurt mayası 2 gr’lık paketlerden oluşur. Toplamda 10 gr maya bulunur ve her paket ile 1 litreden 5 litreye kadar probiyotik yoğurt elde edebilecek kadar organizma içerir. Sütünüzü 15-20 dk kaynattıktan sonra mayalama sıcaklığı 40-45 derece sıcaklığında olacak şekilde soğutunuz. Paketin hepsini sütün tamamına katmadan aktifleşmesi gerektiğinden bir çay bardağı ılık süte paketinizi boşaltarak eritiniz 30 dk bekleyiniz. Sonrasında ise sütün tamamına karıştırarak 5 ila 7 saat arasında dinlendirmeye bırakmanız gerekir. Bu süreçte sütün ılık olması gerektiğinden kabınızın etrafını sararak sıcak olmasına özen göstermeniz önerilir.

Probiyotik Maya ile Sağlıklı ve Lezzetli Deneyim

Probiyotik Maya ile Sağlıklı ve Lezzetli Deneyim

Yoğurdunuzun mayalanmasından emin olduktan sonra 1-2 saat buzdolabında kıvam alması için bekletmeniz gerekir. Doğal bir şekilde elde ettiğiniz probiyotik yoğurdunuzu dilediğiniz gibi güvenle tüketebilirsiniz. Müşterilerin oldukça memnun kaldığı Doğadan Bizim Probiyotik yoğurt mayası 5’li paket sizin de probiyotik yoğurt elde ederken vazgeçilmez mayanız haline gelir. Probiyotik yoğurdun faydaları da düşünüldüğünde günlük hayatta sıklıkla tercih edebilirsiniz. Bağışıklık sistemini güçlendirmesinin yanı sıra vitamin ve mineral emilimini artırdığından kemik sağlığınızı güçlendirir. Düşük yağ düzeyi ile kolesterole yakalanma riskini en aza indirger, diyet yapanlar için kilo kaybına yardımcı olur ve enflamasyonla başa çıkmada yardımcı olur. Bu derece sağlıklı bir yiyeceği elde edebilmek için ise bir yoğurt mayasına ihtiyacınız vardır. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Doğadan Bizim Probiyotik yoğurt mayası 5’li paket yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Doğal ve güvenilir olması açısından önem arz eden bu ürünü Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.