Doğa Derman Ayak Koku Mantar Kaşıntı Çatlak Bakım Kremi 150 ml

190 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Doğa Derman Ayak Koku Mantar Kaşıntı Çatlak Bakım Kremi 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: noche_16 Satıcı Ünvanı: NOCHE MEDİKAL KOZMETİK TANITIM PAZARLAMA E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631186799800001 Vergi Kimlik Numarası: 6311867998
    Bu ürün noche_16 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçeriği: Aqua, Cetyl stearyl alcohol, Paraffınum liquidum Kullanımı: Ayaklarınızı yıkayıp kuruladıktan sonra az miktar kremi topuklara, tabana ve parmak aralarına sürüp, hafif masaj yaparak kremin tamamen emilmesini sağlayınız. Net: 150ml.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 101 - 150 ml
Geri Bildirim Ver

Doğa Derman Ayak Koku Mantar Kaşıntı Çatlak Bakım Kremi 150 ml

Cilt sağlığı, diğer organlarınızın sağlığı kadar önem taşır. Cildiniz gün içinde havaların değişimi ile birlikte nem dengesini kaybedebilir. Bu alan su ile çok temas ettiğinde, sıcak ve soğuk hava değişimine maruz kaldığında çatlar. Ayaklarınızda oluşan çatlaklar nem dengesinin bozulduğunu gösterir. Ayaklarınızın sahip olduğu nem dengesine kavuşması için Doğa Derman ayak koku mantar kaşıntı çatlak bakım kremi 150 ml sıklıkla tercih edilir. Cildinize uygulayacağız bu çatlak bakım kremi ile cildiniz eski nem dengesine kavuşur. Bu ürün, derinizde oluşan çatlak görünümü en aza iner. Nem dengesine kavuşan deriniz yumuşar ve sağlıklı bir görünüme kavuşur. Ürün, doğal içeriği ile müşteriler tarafından oldukça beğeni toplar. Siz de bu bakım kremi ile derinize derin bir nefes aldırabilirsiniz.

  • Koku karşıtı
  • Mantar önleyici
  • Kaşıntı giderici

Ayak Koku Mantar Kaşıntı Çatlak Bakım Kremi Kullanımı

Ayak Koku Mantar Kaşıntı Çatlak Bakım Kremi Kullanımı

Deri sağlığı için birçok krem bulunur. Bu bakım kremi, zengin içeriği ile derinize sağlıklı bir bakım sunar. İçeriğinde aqua, thymus vulgaris oil, titanium dioxide gibi zengin içerikler bulunur. Cildinizin koku salgılamaması, nem dengesini kaybetmemesi, mantar oluşmaması ve kaşıntı hissi oluşturmaması adına zengin içeriği ile bu ürün oldukça dikkat çeker. Bu kremi cildinizi yıkadıktan sonra uygulayabilirsiniz. Krem, cildinizin sağlıklı bir görünüme kavuşması için özenle hazırlanır. Elinize aldığınız az miktarda kremini ayak topuğunuza, tabanınıza, parmak aralarına hafif masaj yaparak sürebilirsiniz. Böylece cildiniz tarafından kremin tam anlamıyla emilmesini sağlayabilirsiniz. Bu krem kullanılırken özellikle göz bölgesi ile temas etmemesine özen gösterilmesi gerekir. Doğa Derman bakım kremi sağlıklı içeriği sayesinde beğeni toplar. Siz de müşteriler tarafından beğeni toplayan bu ürünü gönül rahatlığı ile deneyimleyebilirsiniz.

Ayak Koku Mantar Kaşıntı Çatlak Bakım Kremi Avantajları

Ayak Koku Mantar Kaşıntı Çatlak Bakım Kremi Avantajları

Kremler, derinize sağladığı faydalar ile sıklıkla tercih edilir. Doğa Derman ayak koku mantar kaşıntı çatlak bakım kremi cilt sağlığınızı korur. Ayaklarınızın gün içinde terlemesi ile koku oluşumunu engeller. Gün içinde ayakta geçirdiğiniz zaman boyunca cildiniz tepki verir ve cildinizde nasır oluşumu ortaya çıkar. Bu ürün kullanımı nasır oluşumunu en aza indirir. Cildinizde oluşabilecek mantar durumlarını önlemede etki gösterir. Deriniz mevsimsel geçişlerde, denize ve havuza girildiğinde nem dengesini kaybedebilir. Bu bakım kremi cildinizde kuruluk ve buna bağlı çatlak oluşumunun önüne geçer. Sağlık kurallarına uygun olarak hazırlanan içeriği ile deri sağlığınızı etkili bir şekilde korur. Bu ürün, cilt yapısının sağlığını koruması için sıklıkla tercih edilir. Kuruyan, çatlayan, kaşınan, terleyen, nasır oluşabilecek cilt yapısına sahipseniz siz de bu ürünü kullanarak cildinizi koruyabilirsiniz.

Uygun Ayak Koku Mantar Kaşıntı Çatlak Bakım Kremi Fiyatı

Uygun Ayak Koku Mantar Kaşıntı Çatlak Bakım Kremi Fiyatı

Kremler sağladıkları yararlar ile hayatınızın parçası olur. Bu bakım kremi, deriniz için sağlıklı bir görünüm sağlar. Doğa Derman ayak koku mantar kaşıntı çatlak bakım kremi 150 ml fiyatı her bütçeye uygun aralığı ile dikkat çeker. Bu bakım kremi, sağladığı faydalar ile müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Uzun süreli kullanımı ile cildinizin ihtiyaç duyduğu bakımı sağlar. Ürünü ayaklarınıza gönül rahatlığı ile uygulayabilirsiniz. Bu ürünü kullanarak cildinizin ihtiyaç duyduğu nem dengesini sağlayabilirsiniz. Doğa Derman ayak koku mantar kaşıntı çatlak bakım kremi 150 ml yorumları sayesinde ürün ile ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz. Bu krem, faydalı içeriği sayesinde cildinizdeki çatlak görünümü yok eder. Sunduğu özellikler sayesinde müşteriler tarafından oldukça beğeni toplar. Siz de çatlak deri görünümünü yok eden bu bakım kremine Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.