Dog Chow Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 14 Kg

1.250 TL
(89,29 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.290 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.354,19 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dog Chow Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 14 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuzey Pazarlama Satıcı Ünvanı: ZONGULDAK KUZEY PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998079704800012 Vergi Kimlik Numarası: 9980797048
    Bu ürün Kuzey Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dog Chow Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 14 Kg Kuzu etli köpek maması, 1 yaş üzeri yetişkin köpekler için özel olarak hazırlanmış, gerçek kuzu etinden gelen yüksek kaliteli protein ve özenle dengelenmiş tahıl içeriği ile % 100 tam ve dengeli bir beslenme sağlayan kuru köpek maması. * Kuzu etli köpek mamasının içeriğinde bulunan E vitamini serbest radikallerin zararlı etkileriyle savaşarak, vücudun doğal savunma mekanizmasını güçlendirir. * İçeriğinde bulunan hindiba kökü zengin ve doğal bir probiyotik kaynağı olup sindirim sisteminde bulunan iyi bakterilerin sayıca artışını sağlayarak köpeğinizin sağlıklı bir şekilde sindirim yapabilmesine yardımcı olur. * İçeriğinde bulunan pancar posası, bağırsak geçişini düzenleyerek dışkı ve gaz miktarının azalmasını sağlar. * Özel tasarlanmış çift şekilli tanecikleri sayesinde çiğnemeyi teşvik ederek kolay bir sindirim sağlar. Köpek Mamasının İçeriği
  • Tahıllar (% 50 tam tahıl), et ve et türevleri ( % 16), bitkisel protein ekstraktları, yağlar, sebze türevleri, sebzeler (hindiba kökü % 1,1, % 0,07 kurutulmuş havuç), mineraller, % 32 rehidre et ve et türevlerine eş değer (en az % 4 kuzu eti). Mamanın Analizi
  • Ham protein % 25,00, ham yağ % 12,00, ham lif % 3,00, inorganik madde % 8,00, omega 3 yağ asitleri % 0,15, omega 6 yağ asitleri % 2,00, vitamin A 21,000 IU/kg, vitamin D3 1,200 IU/kg, vitamin E 100 mg/kg, demir sülfat monohidrat 260 mg/kg, kalsiyum iyodat anhidre 3,30 mg/kg, bakır sülfat pentahidrat 38 mg/kg, mangan sülfat monohidrat 20 mg/kg, çinko sülfat monohidrat 350 mg/kg, sodyum selenit 0,45 mg/kg, antioksidanlar.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 10-15 kg
Geri Bildirim Ver