DOAL Keratin Milk Saç Bakım Spreyi 400 ml

119 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DOAL Keratin Milk Saç Bakım Spreyi 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FUA GLOBAL Satıcı Ünvanı: FUA GLOBAL KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Burdur Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388151773400001 Vergi Kimlik Numarası: 3881517734
    Bu ürün FUA GLOBAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doal Keratin Milk Saç Spreyi 400 ml>Saçları besler ve saçın nemlendirilmesini sağlar. >Saçları yumuşatır, saçın kolay taranmasını sağlar. >Daha sağlıklı ve canlı bir saç görünümü sağlar. >Saçlara parlak bir görünüm kazandırır. >Ürün hoş bir Hindistan cevizi kokusuna sahiptir. >Tuz, paraben ve sülfat içermez. Doal Keratin Milk Saç Spreyi İçerik>Argan Yağı: Yoğun besleyici etkisiyle saçın ihtiyacı olan nemi karşılar, saçları yumuşatır. >Keratin: Saç yapısını onarır, saçların daha esnek ve güçlü olmasını sağlar. Doal Keratin Milk Saç Spreyi Kullanımı>Uygun miktardaki ürünü temiz ve nemli 15-20 cm uzaklıktan püskürtün. >Saçları tarayın, durulamayın ve saçı dilediğiniz gibi şekillendirin.
  • 17.01.2023 tarihinde üretici firma tarafından ürünün gramajı değiştirilmiştir. Bu tarihten önce ürünü stokuna almış satıcılar önceki gramajla ürün gönderimi yapabilir. Satıcıya Sor uygulaması üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Etki Hacim Verici
  • Tutuculuk / Sertlik Hafif
  • Hacim 400+ ml
Geri Bildirim Ver

DOAL Keratin Milk 500 ml Saç Bakım Spreyi

Canlandırıcı etkisi sayesinde kuru saçları yumuşatan ve daha hoş bir görünüme sahip olmalarına imkân tanıyan Doal Keratin Milk saç spreyi, gittiğiniz her mekânda gözlerin üzerinizde olmasını sağlar. Ürün, içeriğinde bulunan keratin sayesinde hassas ve yıpranmış saçları onarır. Doal Keratin Milk saç spreyi, güçlü ve esnek saçlara sahip olmanızı sağlar. Harici kullanıma uygun olan ürün, saçların kuruluğunu giderir ve daha rahat şekil almalarına yardımcı olur. Sprey olarak satıldığı için oldukça kolay bir biçimde kullanılabilen ürün, saçları nemlendirerek daha sağlıklı bir hâle getirir.

  • Doal Keratin Milk 500 ml saç spreyi, tüm saç tipleri için tercih edilebilir.
  • Ürün; tuz, sülfat ve paraben gibi saça zarar verebilecek maddeler içermez.
  • Saçların daha canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Doal Keratin Saç Spreyi İçeriği Nedir?

Doal Keratin Saç Spreyi İçeriği Nedir?

Kullanıcıların daha parlak görünen sağlıklı saçlara sahip olması için geliştirilmiş olan Doal Keratin Milk saç spreyi, içeriğinde besleyici ve onarıcı bileşenler barındırır. Ürünün keratin içeren formülü, saçların onarılmasını sağlar. Böylece hassas ve kırılgan saçları kuvvetlendirerek onlara esneklik kazandırır. Ayrıca olası dökülme problemlerinin de önüne geçer. Ürünün içeriğinde yer alan bir başka bileşen olan argan yağı ise besleyici etkiye sahiptir. Saç spreyi, barındırdığı bu bileşen sayesinde kurumaya yüz tutmuş saçları nemlendirir ve yumuşatır. Doal Keratin Milk saç spreyi; tuz, sülfat ve paraben gibi saçınıza olumsuz etki edebilecek zararlı maddeleri içermez. Saçınızın görünümüne olduğu kadar sağlığına da önem veren ürün, kullanıcıların beklentilerini fazlası ile karşılar.

Doal Keratin Saç Spreyi Saça Etkisi Nedir?

Doal Keratin Milk saç spreyi, saçınızı besler ve ona daha sağlıklı bir görünüm kazandırarak hayalinizdeki görünüme sahip olmanızı sağlar. İçeriğinde barındırdığı faydalı bileşenler sayesinde hassas saçları kuvvetlendirerek dökülmelerin önüne geçer. Kirlilik, zararlı ışınlar ve dış etkenler dolayısıyla güçsüzleşmiş saçları besler ve daha canlı bir görünüm kazanmalarına yardımcı olur. Doal Keratin Milk saç spreyi kullananların kurumuş saçları nemlenerek yumuşar ve daha rahat şekil alabilir hâle gelir. Kullanıcıların saçları, kısa süre içerisinde daha parlak bir görünüm kazanır. Ürün, saçların matlığını ortadan kaldırır. Doal Keratin milk saç spreyi, yumuşattığı saçların daha rahat bir şekilde taranmasını da sağlar. Ayrıca İçeriğinde yer alan besleyici bileşenler sayesinde daha sağlıklı saçlara sahip olmanıza imkân tanır.

Doal Keratin Saç Spreyi Ne Sıklıkla Kullanılmalıdır?

Saçların ihtiyacı olan nem miktarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılayan Doal Keratin Milk saç spreyinin kullanımı oldukça kolaydır. Ürün, istenildiği zaman kullanılabilir. Kuru saç üzerine uygulanabilen ürün, saçı yumuşatarak daha rahat şekil almasını sağlar. Sprey, saça 15-20 santimetre uzaktan püskürtülür. Hali hazırda yumuşamaya başlayan saç, bir tarak yardımı ile kolay bir şekilde taranır. Böylece spreyin saça homojen bir şekilde dağılması sağlanır. Kullanım sonrasında saçlarınızı durulamanız tavsiye edilmez. Günlük olarak kullanabileceğiniz ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığında insan sağlığına zarar vermez. Özellikle sağlıksız saçlara sahip olduğunu düşünen kullanıcılar, ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Saç spreyi, her saç tipine uygun olacak biçimde geliştirilen formülü sayesinde birçok kullanıcının beğenisini kazanmıştır. Dilerseniz siz de Doal Keratin Milk 500 ml saç spreyi yorumlarını inceleyerek daha sağlıklı saçlara sahip olmanıza yardımcı olacak olan bu ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.