Doa Kozmetik L-ascorbic Acid Serum Saf C Vitamini Serumu

155 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Doa Kozmetik L-ascorbic Acid Serum Saf C Vitamini Serumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doa Kozmetik Satıcı Ünvanı: DOA BİLİŞİM KOZMETİK TİYATRO EĞİTİM SANAT DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302088093400001 Vergi Kimlik Numarası: 3020880934
    Bu ürün Doa Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünün hızlı tüketilmesi gerektiği için 1 adetten fazla satın almayınız. Ürün 10 ml olarak satılyor, üzerlerindeki tarih üretim tarihidir. Çünkü taze kozmetik konseptimiz gereği, ürünler günlük üretiliyor, stoklu gönderim yapılmıyor. L-Ascorbic Acid Serum L-ascorbic acid yani saf c vitamini serumumuz, e vitamini ve ferulic acid ile güçlendirilmiş bir formda. Cildin daha canlı ve parlak görünmesini amaçlayan bu serum kullandıktan sonra vazgeçilmeziniz olacak. Ürün PH: 3,7 Kullanımı / Usage: Temiz cilde parmak uçlarınız ile hafif masaj yaparak uygulayınız. Sadece akşamları kullanın. Ürünü buzdolabında muhafaza edip mümkün olan en kısa süre içerisinde tüketiniz. Kullanım, muhafaza ve tüketim için ürün broşürünü detaylı okuyunuz. Uyarılar / Warnings: Haricen kullanım içindir. Göze temasından kaçınınız. Oda sıcaklığının altında serin ve kuru yerlerde, kapağı kapalı olarak çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Aqua, L-Ascorbic Acid, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, İsopentyldiol, Trehalose, Sodium Lactate, Sodium PCA, Polysorbate 20, Saccharide Isomerate, Tocapherol Acetate, Ferulic Acid, Saccharomyces/Zinc ferment, Mangostin, Magnolol/Honokiol, Polyglyceryl-10 Oleate, Sunflower Seed Oil, Polyglyceryl-6 Esters, Apricot Kernelate Seed Oil, Polyglyceryl-6 Esters, Sorbitan Palmitate, Dicetyl Phosphate, Bisabolol, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Disodium Edta Aktif İçerikler: L-Ascorbic Acid %10 (menşei ülke isviçre) E Vitamini %1 (menşei ülke ispanya) Ferulic Acid % 1 (menşei ülke almanya) Bisabolol :%0,5 (menşei ülke italya)

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • İçerik C Vitamini
  • Hacim 1 - 15 ml
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
Geri Bildirim Ver