Doa Kozmetik Bha Tonik %2 Salisilik Asit (SALİCYLİC ACİD)

180 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Doa Kozmetik Bha Tonik %2 Salisilik Asit (SALİCYLİC ACİD)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doa Kozmetik Satıcı Ünvanı: DOA BİLİŞİM KOZMETİK TİYATRO EĞİTİM SANAT DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302088093400001 Vergi Kimlik Numarası: 3020880934
    Bu ürün Doa Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • https://hizliresim.com/NMxxHo

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • Tip Şişe
  • İçerik Salisilik Asit
  • Kullanma Amacı Siyah Nokta Önleyici
  • Hacim 101 - 150 ml
Geri Bildirim Ver

Doa Kozmetik Bha Tonik %2 Salisilik Asit

Doa kozmetik BHA tonik %2 salisilik asit cildin yenilenmesi konusunda oldukça etkili olur. Bu salisilik asit sayesinde cilt üzerinde çok sayıda önemli ve olumlu etki sağlar. Avucunuza bu üründen 4-5 damla aldıktan sonra temiz ve kuru cilt üzerine masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Ürünün herhangi bir şey ile karıştırılmasına veya beraber kullanılmasına ihtiyaç duyulmaz. Aynı zamanda geceleri kullanılması gerekir ve bu sayede çok daha etkili sonuçlar alabilirsiniz. Cildinizin bu salisilik asit ile uyum sağlaması adına belirtilen şekilde kullanılması gerekir. Uygulama yapılmasının ardından cildin yıkanması da gerekir. Böylece daha sonrasında nemlendirici veya başka bakım ürünlerini de kullanabilirsiniz. Doğru ve uygun miktarlarda kullanılması halinde ihtiyaç duyulan faydayı sağlar. Bu sayede etkili bir şekilde bu ürünü kullanarak istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.

  • Cildi yenileyici
  • Nem sağlayıcı
  • Tek başına etkili

Doa Kozmetik BHA Tonik %2 Salisilik Asit Özellikleri

Doa Kozmetik BHA Tonik %2 Salisilik Asit Özellikleri

Hasar görmüş ciltler için uygun olmayan bu ürün, harici kullanım için uygun olur. Peptide ve retinol içeren ürünlerle karıştırılmaması tavsiye edilen Doa kozmetik salisilik asit ürünü ile doğru ve düzenli bir kullanım sonucu istenen sonuca ulaşabilirsiniz. Göz çevresi dışında kullanımı uygun olan bu ürün kullanılırken güneş ile de fazla temas etmemeniz gerekir. Bu yüzden geceleri kullanılması uygun olur. Dilerseniz bu ürünü kullandığınız zaman içerisinde koruma faktörlü güneş koruyucularını da sonradan kullanım için tercih edebilirsiniz. Cildinizin istediğiniz g,b, yenilenmesi için Doa kozmetik BHA tonik salisilik asit uygun ürünler arasında yer alır. Sahip olduğu bu özellikler sayesinde birçok kişinin kullandığı özel cilt ürünleri arasında önemli bir yere sahip olur. Etkili bir ürün olması nedeniyle çok sayıda kişi tarafından başkalarına da tavsiye edilir.

Doa Kozmetik BHA Tonik %2 Salisilik Asit Avantajları

Doa Kozmetik BHA Tonik %2 Salisilik Asit Avantajları

BHA organik asitleri, cilt üzerinde oluşan ölü deriyi temizler. Bu sayede cilt nefes alır ve tazelenir. Bununla beraber yağlanma kaynaklı ortaya çıkan ve cilt üzerinde sorunlara yer açan durumlar yaşandığında BHA organik asitleri bu sorunların ortadan kaldırılması sırasında da önemli katkı sağlar. Doa kozmetik BHA tonik %2 salisilik asit yorumları arasında bulunan paylaşımlar incelendiğinde ürünün bu sorunlara karşı olumlu etki sağladığı görülebilir. Markanın sunduğu BHA’nın içerisinde cilt için faydalı salisilik asit de bulunur. Cildin nemlenmesi ve taze kalması için gereken Doa kozmetik BHA tonik %2 salisilik asit kullananlar arasına girerek ürünü bakım rutinine ekleyebilirsiniz. İnce yapıya sahip olduğu için ciltteki gözeneklerin içerisine nüfuz eder ve sıkılaştırmaya büyük katkı sağlar. Ürüne istediğiniz zaman ulaşarak etkilerini detaylıca ulaşabilirsiniz.

Doa Kozmetik BHA Tonik %2 Salisilik Asit Fiyatları

Doa Kozmetik BHA Tonik %2 Salisilik Asit Fiyatları

Bu ürün başta siyah nokta ve akne olmak üzere cilt üzerinde oluşan geniş gözenek ve sivilce gibi sorunları giderme açısından etkili olur. Yağlanma nedeniyle cilt üzerinde ortaya çıkan olumsuz durumları giderme için bu ürün kullanılır. Nemlendirme özelliğinin etkili olması sayesinde cildin tazelenmek ve yenilenmek için suyu tutmasına yardımcı olur. Sıkılaştırıcı özelliği bulunması da bu ürünü önemli hale getirir. Böylece bu ürünü satın alabilmeniz için Doa kozmetik BHA tonik %2 salisilik asit fiyatı belirlenir. Cildinizdeki gözeneklerin temizlenmesini sağlayan yağları barındıran bu ürün oldukça faydalı olmakla beraber cilde her zaman parlaklık, tazelik ve canlılık kazandırır. Aynı zamanda kolajen üretimini hızlandırarak ciltte sarkma oluşmasının önüne geçer. Trendyol ayrıcalığını kullanarak hemen Doa kozmetik BHA tonik %2 salisilik asit satın alma işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Böylece bu ürünü sağladığı tüm avantajlardan faydalanabilirsiniz.