Doa Kozmetik Aha Bha Serum %10 Glikolik %2 Salisilik Asit %10 Glycolic %2 Salicylic

165 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Doa Kozmetik Aha Bha Serum %10 Glikolik %2 Salisilik Asit %10 Glycolic %2 Salicylic

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doa Kozmetik Satıcı Ünvanı: DOA BİLİŞİM KOZMETİK TİYATRO EĞİTİM SANAT DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302088093400001 Vergi Kimlik Numarası: 3020880934
    Bu ürün Doa Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Not:Ürün üzerindeki tarihler üretim tarihleridir, doa kozmetik taze kozmetik konsepti gereği ürünleri size taze günlük olarak göndermektedir. Doa AHA - BHA Serum içerdiği AHA ve BHA gurubu asitleri olan salisilik asit ve glikolik asit ile cildin yenilenmesine yardımcı olur. Kullanımı: Avucunuza damlattığınız 4-5 damla serumu temiz ve kuru cildinize masaj yaparak uygulayınız. Sadece geceleri kullanınız. Cildinizi asitlere alıştırmak için 1 hafta boyunca üç günde bir uygulama yapınız. Ardından günaşırı sadece geceleri yatmadan önce cildinize uygulayınız. Uygulama sonrası 3-4 dakika sonra cildinizi yıkayınız. Cildi yıkadıktan sonra, diğer bakım ürününüzü / nemlendiricinizi kullanabilirsiniz. Uygulamadan sonra ilk bir kaç gün hafif bir karıncalanma hissedilebilir, bu hissiyat geçicidir. Kullanımı hakkında daha detaylı bilgi için lütfen uyarılar kısmını okuyunuz. Uyarılar / Warnings: Hasar görmüş cilde uygulamayınız. Diğer AHA ve BHA asitleri ile Retinol ve Peptide içeren ürünlerle kombine ederek kullanmayınız. Harici kullanım içindir. Çocuklardan uzak tutunuz. Göz çevresine uygulama yapmayınız, gözle temasından kaçınınız. Salisilik güneşe karşı cilt hassasiyetini artırabilir. Bu nedenle sadece geceleri kullanınız. Ürünü kullandığınız süre boyunca ve kullanmayı bıraktıktan sonra bir hafta süresince gündüzleri cildinize 50+SPF koruma faktörlü güneş koruyucu uygulayınız ve yüzünüzü uzun süre güneşe maruz bırakmayınız. *Haricen kullanım içindir. Göze temasından kaçınınız. Oda sıcaklığının , kapağı kapalı olarak çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. İçindekiler / Ingredients: Aqua, Pentylene Glycol, Glycolic Acid, Sodium Lactate, Salicylic Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Amorphophallus Konjac Root Extract, Sodium Hydroxide

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • SPF Korumasız
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
Geri Bildirim Ver

Doa Kozmetik 8682615918905 %10 Glikolik %2 Salisilik Asit %10 Glycolic %2 Salicylic Aha Bha Serum

Doa Kozmetik AHA BHA %10 glikolik %2 salisilik asit serum, çeşitli sebeplerden oluşan lekelerin ve cilt tonu değişikliklerinin giderilmesi amacıyla kullanılan bir kimyasaldır. Ürünü, ölü hücrelerin temizlenip cildin yeni bir görünüm kazanması için tercih edebilirsiniz. Serum içindeki özel formülüyle kısa süre içinde etkisini gösterir. Ayrıca ürünü, düzenli ve belirtilen şekillerde uyguladığınızda beklediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Doa Kozmetik AHA BHA %10 glikolik %2 salisilik asit serum, günlük bakım rutininize ekleyebileceğiniz bir üründür. Söz konusu cilt bakım malzemesi damlalıklı şişesinde gönderilir. Böylece kullanım sırasında yeterince serum dökülmesini sağlar. Ürün ambalajı geri dönüştürülebilir malzemelerle hazırlandığı için çevreye minimum zarar veren yapısıyla öne çıkar. Bu serumu avantajlı özellikleri sebebiyle güvenle satın alabilirsiniz.

  • Ürün Miktarı: 20 ml
  • Cilt Tipi: Tüm ciltler
  • Kullanma Amacı: Bakım ve onarım

Doa Kozmetik %10 Glikolik AHA BHA Serumun İçeriği Nedir?

Doa Kozmetik %10 Glikolik AHA BHA Serumun İçeriği Nedir?

Doa Kozmetik AHA BHA serum, içeriğinde bulunan salisilik ve glikolik asit sayesinde cildin yenilenmesini sağlar. AHA yani Alfa Hidroksi Asitler, meyve türevi karboksilik asit ailesinin bir üyesidir. Bu ürün, cilt yüzeyinin pürüzsüz bir görünüm kazanması amacıyla seruma dâhil edilir. BHA, Beta Hidroksi Asit ise sivilce ve siyah noktalarla savaşmayı sağlayan bileşiklerden oluşur. Aynı zamanda ölü hücreleri ve sebumu cilt yüzeyinden uzaklaştırarak temiz ve sağlıklı bir sonuç almanıza destek olur. Bunlara ek olarak %3 trehalose, %1 Pentavitin ve %0,5 Penthanol içerir. Bu sayede cildi nemlendirir, teninizin üzerinde güçlü bir tabaka oluşturur, hücreleri besleyip canlandırır. Doa Kozmetik AHA BHA %10 glikolik %2 salisilik asit serum, kadınların hayal ettikleri cildi elde etmelerine yardımcıdır.

Doa Kozmetik %2 Salisilik Asit Serum Ne İşe Yarar?

Doa Kozmetik %2 Salisilik Asit Serum Ne İşe Yarar?

Siyah nokta, sivilce, gözenek sorunları, leke ve mat bir cilt; canlılığını kaybetmiş bir yüze sebep olur. Doa Kozmetik AHA BHA, cilt problemlerinden kurtulmanızı ve sağlıklı bir görünüme kavuşmanızı sağlar. Serum; hayvansal ürün, parfüm, alkol ve mineral içermeyen yapısıyla ilgi çeker. Bu sayede cildinize zarar vermeden bakım ve onarım yapar. Bu serum haricen kullanım amacıyla üretilir. Doa Kozmetik AHA BHA %10 glikolik %2 salisilik asit serum, cildinizi besler ve nem dengesi sağlar. Her türlü cilt tipinde etkili bir üründür. Söz konusu serum, ölü hücreleri temizleyerek yüzünüzdeki istenmeyen görüntüleri yok eder. Ayrıca cilde zarar veren serbest radikalleri nötralize ederek antioksidan görevi yapar. Böylece bu ürün, dış etkilerin oluşturabileceği hasarlara karşı sizi korur.

Doa Kozmetik %10 Glycolic %2 Salicylic Serum Nasıl Kullanılır?

Doa Kozmetik %10 Glycolic %2 Salicylic Serum Nasıl Kullanılır?

Doa Kozmetik AHA BHA %10 glikolik %2 salisilik asit serum kullanımı sırasında dikkat etmeniz gereken birkaç konu bulunur. Uygulama sırasında cildinizin kuru ve temiz olması önemlidir. Serumu 4-5 damla olacak şekilde avuç içine damlatıp yüzünüze masaj yapabilirsiniz. Sonrasında 3-4 dakika bekleyip yıkayabilirsiniz. İlk günlerde cildinizde karıncalanma hissetmeniz normaldir. Bu durum geçicidir. Ürün içeriğinde bulunan salisilik asit güneşe karşı hassasiyeti artırabilir. Bu sebepten serumu geceleri kullanmanız tavsiye edilir. Cildinizi asitlere alıştırmak amacıyla ilk bir hafta, 3 günde bir kullanabilirsiniz. Bunlara ek olarak ürünü kullandığınız süre boyunca ve sonrasında 7 gün süreyle 50+SPF koruma faktörlü güneş kremi sürmelisiniz. Ayrıca güneşte uzun süre kalmamanız da önemlidir. Böylece ürünün etkisinden tam olarak faydalanabilirsiniz. Doa Kozmetik AHA BHA %10 glikolik %2 salisilik asit serum yorumlarını inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü Trendyol’un cazip ödeme seçenekleriyle ve uygun fiyatlarla kolaylıkla satın alma şansınız olur.