1
Duş Sistemleri kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

DMR Xolo Boncuklu Su Tasarruflu Kireç Önleyici Duş Başlığı

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (36)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
69,99 TL
3. Ürüne %20 İndirim
Kurumsal Fatura
87,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

DMR Xolo Boncuklu Su Tasarruflu Kireç Önleyici Duş Başlığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altay Grup Satıcı Ünvanı: ERTUĞRUL ELEKTRONİK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0374038779500001 Vergi Kimlik Numarası: 3740387795
    Bu ürün Altay Grup tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Duş başlığı aktif anyon topları ile banyo artık çok daha dinlendirici.
  • Özel bakteri topları sayesinde daha sağlıklı duşlar alabilirsiniz.
  • Duş başlığının içinde bulunan zeolid, seramik gibi mineral ve doğal taşlar sayesinde saçlarınıza ve cilt sağlığınıza katkı üstüne katkı sağlıyor...
  • İçindeki doğal zeolid taşı ile mikro zararlılara karşı yüksek emisyon sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Tip Duş Başlığı
  • Materyal PU
Geri Bildirim Ver

DMR Boncuklu Su Tasarruflu Kireç Önleyici Duş Başlığı 06026

Duş başlıkları, evlerde farklı kullanım alanlarına sahip olan banyo parçalarıdır. Bozulan duş başlığını yenisi ile değiştiren kişiler tarafından tercih edilen ürünler farklı özellikleri ve ebatları ile dikkat çeker. Aynı zamanda tasarımları ile de değişiklik gösterebilir. Mekan sahiplerinin isteklerine göre değişiklik gösteren çok sayıda model bulunmasına ek olarak aynı zamanda renk seçenekleri ile de banyo dekorasyonuna katkı sağlar. Evlerde kullanılan ürünler genel olarak dayanıklı ve uzun ömürlü olabilmeleri nedeniyle kireç engelleyici taşlara sahip olurken fonksiyon çeşitliliği de sunabilmektedir. Kireç önleyici duş başlığı şık tasarımları ve özellikleri ile pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Marka tarafından yapılan üretimler kişilerin isteklerine göre değişiklik gösterebilirler. Birden fazla renge sahip olan ürünler müşterilerin dikkatini çekerken kolay montajı ile herkesin banyosuna alabileceği ürünlerdendir. Genel olarak uygun fiyatlardan satışa sunulan ürünler marka tarafından uygulanan indirim ve kampanyalar ile de dikkat çeker.

  • Şık tasarım
  • Kireç önleyici
  • Farklı fonksiyonlar

Boncuklu Su Tasarruflu Kireç Önleyici Duş Başlığı Modelleri ve Özellikleri

Boncuklu Su Tasarruflu Kireç Önleyici Duş Başlığı Modelleri ve Özellikleri

Duş başlıkları modelleri ve tasarımları ile banyo keyfine katkıda bulunan ürünler arasındadır. Genel olarak müşterilerin tarzlarına uygun olarak üretilen ürünler şeffaf tasarımlarda olabildiği gibi aynı zamanda duş başlığının içinde bulunan doğal taşlar sayesinde saçlarınıza ve cilt sağlığınıza katkı sağlayabilir. Üretim materyalleri de kendi aralarında değişiklik gösteren ürünler genel olarak plastik materyalden imal edilmelerine karşın oldukça kullanışlı ve sağlamdır. Standart tasarımlar banyosuna değişiklik yapmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilmesine karşın genel olarak uzun süreli kullanımlarda kireç sorunu yaratabilmektedir. Kireçlenen başlıklar deforme olabildiği gibi aynı zamanda kırılma ve su sızdırma gibi sorunlara da neden olabilmektedir. Boncuklu su tasarruflu ve su arıtmalı duş başlığı kireç tutmaları ve önlemeleri nedeniyle uzun süreli kullanımlara uygundur. Kişilerin isteklerine göre farklı renk seçeneklerine sahip olan ürünler kireci önleyen boncukların renkli olması sebebiyle şık bir tasarıma sahiptir.

Dmr Boncuklu Su Tasarruflu Kireç Önleyici Duş Başlığı Kullanımı

Dmr Boncuklu Su Tasarruflu Kireç Önleyici Duş Başlığı Kullanımı

DMR boncuklu su tasarruflu kireç önleyici duş başlığı banyosunda düzenleme yapan kişiler tarafından gerek şıklığı gerekse özellikleri ile tercih edilir. İçerisinde aktif anyon topları barındırması nedeniyle kullanılan suyun hem sağlıklı hem de kireçsiz olmasına olanak sağlayan ürün duşun daha rahatlatıcı olmasına da olanak sağlamaktadır. Aynı zamanda özel bakteri toplarına da sahip olan boncuklu su tasarruflu duş başlığı suyun daha temiz ve berrak olmasına da olanak sağlamaktadır. Duş sırasında akan suyun tazyik oranına su arıtma yapabilen özelliklere sahip olan ürün taşların çeşitliliği nedeniyle çok sayıda farklı avantaja da sahiptir. İçerisinde bulunan zeolit, seramik ve diğer mineral taşları sayesinde saç ve cilt sağlığını da destekleyen ürün pek çok özelliği sayesinde mekan sahipleri tarafından ilgi görmektedir. Mavi, turuncu ve beyaz taşlarının her biri farklı olan ürün farklı fonksiyonları ile de dikkat çekmektedir.

DMR Boncuklu Su Tasarruflu Kireç Önleyici Duş Başlığı Yorum

DMR Boncuklu Su Tasarruflu Kireç Önleyici Duş Başlığı Yorum

DMR boncuklu su tasarruflu kireç önleyici duş başlığı yorum bilgilerine göz atabilirsiniz. Kullanım deneyimlerine göre çok sayıda farklı yoruma ev sahipliği yapan ürün banyo keyfini daha huzurlu hale getirmek için kullanılabilir. Ürünü tercih edenler tarafından yapılan yorumlar genel olarak tasarım, renk, avantajları, özellikleri ve kullanım deneyimlerine göre değişiklik gösterir. Günün her saati olumsuz enerjiyi üzerinden atmak isteyen ve rahatlamak isteyen kişiler tarafından tercih edilen ürün, olumlu yorumlar alır. Yorumlar arasında fiyatları ile ilgili de çok sayıda görüşe ulaşılabilir. DMR boncuklu su tasarruflu kireç önleyici duş başlığı satın al seçenekleri de Trendyol üzerinden müşterilere sunulmaktadır. DMR boncuklu su tasarruflu kireç önleyici duş başlığı indirim ve kampanyalar ile de dikkat çekmektedir. Saç ve cilt sağlığı desteklemesine ek olarak şık bir tasarıma sahip olan ürün duş başlığı satın almak isteyen pek çok kişi tarafından tercih edilebilir.