Dlux Profesyonel Dlux Professional Ipek Kirpik Yapıştırıcısı 3 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dlux Profesyonel Dlux Professional Ipek Kirpik Yapıştırıcısı 3 ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Dlux Professional Ultra İpek kirpik yapıştırıcısı, güçlü tutuş sayesinde kirpikleri 1 aya kadar dayanaklılık gösterir. Anti-Alerjik kokusuz ve göz yanmasını engelleyen bileşenleri sayesinde konforlu bir uygulama sağlar. Volume Kirpik, Mega Volume Kirpik uygulamalarında kullanıma uygundur. 3 ml ultra hızlı yapıştırıcı 1 ay kalıcı anti alarjik acılınca 3 ay kurumaz raf ömrü 1 yıl Anti-alerjik

Ürün Özellikleri

  • Etki Uzunluk
  • Tip Tekli
Geri Bildirim Ver

Dlux dluxUF Profesyonel 3 ml Ipek Kirpik Yapıştırıcısı

Dlux 3 ml professional ipek kirpik yapıştırıcısı ile dilediğiniz tarzda görünüme kavuşabilirsiniz. Makyaj malzemelerinden biri olan takma kirpikler uzun, kısa veya tek tek olabilir. Bu ürünleri düzgün bir şekilde kullanmak için iyi bir yapıştırıcıya ihtiyaç duyarsınız. Dlux markası tarafından geliştirilen formülü sayesinde takma kirpikleri rahatlıkla yapıştırabilirsiniz. Maskara etkisi az geliyorsa bunu desteklemek gerekir. Bu ürünü kullandıktan sonra 1 aya kadar istediğiniz görünümde bir kirpiğiniz olur. Çantanızda da rahatlıkla taşıyabileceğiniz bir üründür. Bu şekilde dilediğiniz yerde makyajınızı yenilersiniz. Dlux 3 ml professional kirpik yapıştırıcısı oldukça dayanıklı yapıdadır. Zarif tasarımı olan bu ürünün başlıca özellikleri şu şekildedir:

  • 3 ml kapasitesi vardır.
  • Anti alerjik yapıda bir üründür.
  • 1 yıl raf ömrü bulunur.

Dlux Professional İpek Kirpik Yapıştırıcısının Özellikleri Nedir?

Dlux Professional İpek Kirpik Yapıştırıcısının Özellikleri Nedir?

Dlux 3 ml professional ipek kirpik yapıştırıcısı geliştirilen özellikleri sayesinde uygulandıktan sonra oldukça kısa sürede kurur. Bu şekilde korkmadan makyajınızın son rötuşlarını yapabilirsiniz. Kirpiğin hızlı biçimde yerleşmesini isterseniz kurutma makinesini kullanabilirsiniz. Uygulama sırasında göz yanmasına sebep olmaz. Narin yapıda olan göz çevresine, anti alerjik yapıda olan bu ürün sayesinde kolaylıkla gerekli işlemleri yapabilirsiniz. 3 ml kapasitesi olan ipek kirpik yapıştırıcısını az uygulamak yeterli gelir. Bu sayede ürün uzun bir süre kullanılır. Ürün sarı ve beyazın ağırlıkta olduğu bir dış tasarıma sahiptir. Kokusu olmayan ürünle uygulama sırasında bu konuda bir zorluk yaşamazsınız. Pek çok farklı takma kirpiğin uygulanmasında rahatlıkla kullanabilir. Dlux 3 ml professional ipek kirpik yapıştırıcısı 1 ay kalıcı olması sayesinde sıklıkla yenileme ihtiyacına duymadan dilediğiniz kirpiklere ulaşabilirsiniz.

Dlux Professional İpek Kirpik Yapıştırıcısının Kullanımı Nasıldır?

Dlux Professional İpek Kirpik Yapıştırıcısının Kullanımı Nasıldır?

Dlux 3 ml professional ipek kirpik yapıştırıcısı kullanımı kolay olan bir üründür. Tüp biçiminde bir tasarıma sahip olan üründen içeriği almak oldukça rahattır. Makyaj üzerine veya makyajsız biçimde takma kirpik kullanabilirsiniz. Bunu uygularken tüpten yeterli miktarda ürün çıktığına dikkat etmelisiniz. Takma kirpik şeridinin üzerine ince çizgi halinde ürünü sürerek yapıştırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kısa süre içerisinde kuruduğu için makyajda size zaman kazandırır. Ürünü açtığınızda 3 ay boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu süre içerisinde herhangi bir koruma meydana gelmez. Profesyonel tarzda olan ürün sayesinde dilediğiniz uzunlukta kirpiğe sahip olabilirsiniz. Anti alerjik olmasına rağmen yapıştırıcının gözle bir teması olmaması gerekir. Dlux 3 ml professional ipek kirpik yapıştırıcısı yorum kısmında görüldüğü üzere kullananlar üründen memnundur. Pratik kullanımı ve zarar vermeyen bir yapıda olması memnuniyetin sebebini gösterir.

Dlux Professional İpek Kirpik Yapıştırıcısı Avantajları Nelerdir?

Dlux Professional İpek Kirpik Yapıştırıcısı Avantajları Nelerdir?

Dlux 3 ml professional ipek kirpik yapıştırıcısı avantajları düşünüldüğünde oldukça etkili bir üründür. Bu yapıştırıcı az miktarda kullanıldığında da oldukça etkili bir kullanım sağlar. Bu yüzden ürünü uzun bir süre kullanabilirsiniz. Açılmadığı takdirde rafta 1 yıla kadar durabilen bir üründür. Alerjik yapıda bir cilde sahip olan insanlar gönül rahatlığıyla bu ürünü kullanabilir. Uygulandıktan sonra hızlı biçimde kuruması sayesinde size oldukça zaman kazandırır. Küçük yapıda olan bu ürünü çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Bu sayede ihtiyaç halinde yanınızda olur. Yapıştırıcıyla uyguladığınız kirpiklerle gözünüzün olduğundan büyük gözükmesini sağlayabilirsiniz. Dikkatli biçimde uygulanması gereken bir üründür. Dlux 3 ml professional ipek kirpik yapıştırıcısı fiyatı sahip olduğu özelliklere göre belirlenir. Profesyonel kullanıma da uygun ve etkili olan Dlux marka kirpik yapıştırıcısına Trendyol üzerinden uygun fiyat seçenekleriyle ulaşabilirsiniz.