DJI Osmo Pocket Gimbal Kamera

2.900 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DJI Osmo Pocket Gimbal Kamera

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Tipi : Gimbal, Wi-Fi : Yok, Garanti Süresi : 24 Ay Resmi Distribütör Garantili,

Ürün Özellikleri

  • Çözünürlük 4K
  • Renk Siyah
  • Arttırılabilir Hafıza (Hafıza Kartı Desteği) Var
  • Dahili Hoparlör Var
  • HDMI Var
  • Fotoğraf Çekimi Var
  • Kumanda Var
  • Su Geçirmezlik 1 ATM
  • Türkçe Menü Yok
  • USB Var
  • Wireless Özelliği Yok
Geri Bildirim Ver

Dji Osmo Pocket Gimbal Kamera

Fotoğraf ve video çekmeyi tutku haline getirmiş birçok kişi vardır. Bu tutkuyu kolaylaştırmayı hedefleyen bir çok ürün piyasada yerini alır. Bu ürünler arasında Osmo Pocket gimbal kamera da bulunur. Diğer kameralardan ayrılan en büyük özelliği küçük boyutlara sahip olmasıdır.

  • Kompakt tasarım
  • Kolay kullanım ve taşıma
  • 64 MP kamera

Osmo Pocket Gimbal Kamera Özellikleri

Osmo Pocket Gimbal Kamera Özellikleri

Fotoğraf çekmeyi ve video kaydetmeyi seven kişiler için özel olarak tasarlanan Dji Osmo Pocket Gimbal kamera rahat kullanımıyla dikkatleri çeker. Cep boyutuna sahip olan ürünü tek elle kullanmanız mümkündür. Anı kolaylıkla yakalayabilmeniz için tasarlanan ürün üstün görüntü kalitesine sahiptir.

64 MP fotoğraflar çekebileceğiniz bu kamera 93 derece açılı görünüme sahiptir. Ürünle dilerseniz özçekim de yapabilirsiniz. Ürünün öne çıkan özelliklerinden biri ise hareket halindeyken bile sorunsuz bir şekilde fotoğraflar ve videolar çekmenizi sağlamasıdır. Aynı zamanda mini Gimbal Camera Dji Osmo Pocket sayesinde uzun pozlamalı fotoğraflar da yakalayabilirsiniz. Akıllı telefonlarınızla yapamayacağınız çekimleri bu kamera sayesinde kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Panorama, activetrack gibi özelliklere sahip olan kameranın üzerindeki mikrofon sayesinde ürünü dilerseniz mikrofon olarak kullanıp, ses kaydı alabilirsiniz. Ürünü dilerseniz telefonlarınıza da bağlayarak videolar üzerinde düzenlemeleri rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

    Osmo Pocket Gimbal Kamera Sayesinde Kaliteli Fotoğraflar

    Osmo Pocket Gimbal Kamera Sayesinde Kaliteli Fotoğraflar

    Fotoğraf çekmeyi seven müşteriler sıklıkla kamera kullanılar. Kameralar birçok modele sahiptir. Ancak Dji Osmo Pocket 4k kamera Med Gimbal diğerlerinden sıyrılmayı başarır. Ürünün cep boyutuna sahip olması diğerlerinden sıyrılmasını sağlayan en büyük özelliklerindendir.

    Ufak boyutlara sahip olması ürünün hem kullanmayı hem de taşımayı kolay kılar. Çantanızda taşıyabileceğiniz gibi dilerseniz cebinizde de taşıyabileceğiniz osmo pocket gimbal, tek elle kullanmanıza yardımcı olucak şekilde tasarlanır. Sahip olduğu sapından tutarak kolaylıkla video çekimlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede kamera size tek elle kullanabilme avantajı sunar. Dji Osmo Pocket Gimbal ürününü dilerseniz çantanızda ya da cebinizde kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Üzerinde yer alan tuşlardan birisi fotoğraf çekmenize diğeriyse video kaydetmenize yardımcı olur. Dji Osmo Pocket, 4k Gimbal, kamera üstün kaliteli görüntüsü sayesinde kusursuz fotoğraflar çekmenize yardımcı olur.

      Osmo Pocket Gimbal Kamera Trendyol’da

      Osmo Pocket Gimbal Kamera Trendyol’da

      Fotoğraf çekmeyi ve anı yakalamayı seven müşteriler için özenle tasarlanan ve geliştirilen Osmo Pocket Gimbal, istek ve ihtiyaçlara doğru şekilde yanıt vermeyi başarır. Dji Osmo Pocket Türkiye sınırları içerisinde bulunması oldukça kolay bir üründür. Trendyol üzerinden kameraya ulaşabilirsiniz. Dji Osmo Pocket Gimbal kamera fiyat konusunda da oldukça başarılır. Uygun fiyata sahip olan ürün her bütçeye hitap eder. Bu sayede müşteriler kolaylıkla kaliteli bir kamera sahibi olabilir. Kameranın üzerinde yer alan mikrofon sayesinde ses kaydı almanız kolaydır. Sinematik çekimler yapabilmenize yardımcı olan ürün, panorama çekimleri gerçekleştirmenize de yardımcı olur. Kolay taşınabilirliği ve kullanımı sayesinde dilediğiniz zaman anı yakalamanız oldukça kolay ve pratiktir. Ürünün üzerinde yer alan tuşlarla kolayca fotoğraf ya da video çekebilirsiniz. Döndürülebilir başı sayesinde dilerseniz özçekimler de yapabileceğiniz kamerayı telefon ya da bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz. Uygun fiyata sahip olan kameraya Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Uygun fiyatlara sahip olan kamerayı bütçenize uygun şekilde satın alabilir, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.