DJI Osmo Mobile 5 Beyaz Cep Telefon Sabitleyici Gimball

3.800 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DJI Osmo Mobile 5 Beyaz Cep Telefon Sabitleyici Gimball

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dji Osmo Mobile 5 Beyaz Cep Telefon Sabitleyici Gimball Dji Osmo Mobile 5 Beyaz Cep Telefon Sabitleyici Gimball ile akıllı telefonunuzun tüm üstün performanslarını gün yüzüne çıkartın! Avuç içine sığabilecek kadar küçük olan OM 5’i istediğiniz her an yanınızda zahmetsizce taşıyabilirsiniz. Sadece 292 gr ağırlığı sayesinde kolayca taşınabilen DJI OM 5’in kusursuz stabilizasyon özelliği muhteşem görüntüler kaydetmenizi sağlar. Bu kusursuz stabilizasyonu sağlamak için OM 5 gimbal 3 güçlü motora sahiptir. 3 eksenli donanım, ağır ve büyük telefonlar ile dinamik hareketler de dâhi harika sonuçlar verir. ShotGuides özelliği bulunduğunuz ortamı tanıyarak çekiminizi daha da profesyonelleştirmek için çeşitli ipuçları, yaratıcı şablon gibi tavsiyelerde bulunur. Çektiğiniz görüntüyü düzenleme imkanı da sunan bu özellik ilk kullanımda bile harika sonuçlar ortaya çıkartmanıza yardımcı olur. ActiveTrack 4.0 özelliği nesneyi her zaman takip eder ve kadrajda tutar. Selfie modunun yüz izleme özelliği de en iyi selfieleri çekmeniz için tasarlanmıştır. DJI OM 5’in çok çeşitli akıllı çekim modları bulunur. Bu modlardan ana en uygun olanı seçerek her zaman her yerde en güzel çekimleri gerçekleştirebilirsiniz. Gimbalın hassas bir biçimde tasarlanmış 215 mm uzunluğundaki uzatma çubuğu, çekimlerinize daha kolay ve daha yaratıcı hale getirmenizi sağlar. Clone Me Pano özelliği farklı anlarda farklı yerlerde çektiğiniz görüntüleri tek bir fotoğrafta bir araya getirir. Manyetik telefon tutucusu ile telefonunuzu hızlıca gimbala takabilirsiniz. Gimbalın dolgu LED ışık teknolojisi, çoklu parlaklık ve renk sıcaklık seviyelerine sahiptir. Bu özellik karanlık ortamlarda bile çevrenizi aydınlatmanıza imkan verir. Teknik Özellikler Boyutlar: AÇIK: 264.5×111.1×92.3 mm KATLI: 174.7×74.6×37 mm Taşıma ağırlığı: 230 ± 60 g Çalışma süresi: 6.4 saat Şarj süresi: 1.30 saat Bağlantı: Bluetooth 5.0 Kutunun İçinde Neler Var? Dji Osmo Mobile 5 Beyaz Cep Telefon Sabitleyici Gimball Uzatma çubuğu Manyetik tutucu Bilek kayışı Şarj kablosu Bez çanta

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

DJI Osmo Mobile 5 Beyaz Cep Telefon Sabitleyici Gimbal

Anıları kayıt altına almak için bugünün şartlarında kameradan daha çok telefonlar kullanılır. Çıkılan tatillerde veya aileyle geçirilen özel günlerde güzel anları kaydetmek önemlidir. DJI Osmo Mobile 5 beyaz cep telefon sabitleyici gimbal sayesinde anılarınızı rahat ve kolay bir şekilde telefonunuzla kaydedebilirsiniz. Hafif olması sayesinde çekim sırasında sizi yormaz. Sadece ailenizle geçirdiğiniz zamanlarda ya da özel günlerde değil daha profesyonel işler için de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı anda birden fazla özelliğe tek ürünle sahip olabilirsiniz. Sosyal medyada profesyonel olarak iş yapan insanların daha rahat ve kolay bir şekilde içerik üretmelerini destekler. Uzun şarj süresi, rahat kullanımı, güçlü motoru ile Osmo Mobile 5 göze çarpan bu üründür. Diğer özellikleri ise şu şekildedir.

  • Clone Me Pano
  • ShotGuides
  • ActiveTrack 4.0

İlgi Çekici DJI Osmo Mobile 5 Beyaz Gimbal Özellikleri

İlgi Çekici DJI Osmo Mobile 5 Beyaz Gimbal Özellikleri

Birçok donanıma sahip DJI gimbal Osmo 5 oldukça avantajlıdır. Katlanabilir ve küçük tasarımı sayesinde istediğiniz yere zorlanmadan götürülebilirsiniz. Sadece 292 gr ağırlığındadır. Çekim süreniz boyunca sizi yormaz, ayrıca istediğiniz her yere rahatça taşıyabilmenize olanak sunar. Güçlü motorları sayesinde stabilizasyon açısından güzel görüntüler yakalamanızı sağlar. Aynı zamanda üç eksenli donanıma sahiptir. Bu donanım her tip ve ağırlıktaki telefonun rahat bir şekilde hareket etmesi için tasarlanır. ShotGuides özelliği içerisinde bulunduğunuz ortamı tanıyarak daha profesyonel çekimler için size tavsiyelerde bulunur. Ayrıca bu özellik çektiğiniz görüntüyü düzenleme imkanı da verir. ActiveTrack 4.0 özelliği sayesinde hareket eden nesneyi her zaman takip ederek kadrajınızı ayarlar. Farklı akıllı çekim modları sayesinde DJI telefon gimbal her yerde en güzel çekimleri yapmanızı sağlar.

Kullanışlı DJI Osmo Mobile 5 Gimbal Avantajları

Kullanışlı DJI Osmo Mobile 5 Gimbal Avantajları

Fotoğraf kareleri için akıllı çekim modlarına sahiptir. Özellikle selfieler için olan yüz izleme özelliği çektiğiniz selfielerin daha estetik ve güzel çıkmasına olanak sağlar. DJI Osmo Mobile 5 gimbalın 215 mm uzunluğundaki uzatma çubuğu çekimlerinizi daha rahat ve daha kreatif bir şekilde yapmanızı sağlar. Clone Me Pano özelliği farklı zamanlarda farklı yerlerde çektiğiniz fotoğrafları kolaj yaparak tek bir fotoğrafta bir araya getirmenizi sağlar. Manyetik telefon tutucusu sayesinde telefonunuzu rahatça gimbala takabilirsiniz. Osmo 5 dolgu LED ışık teknolojisi, çoklu parlaklık ve renk sıcaklık seviyelerine sahiptir. Bu özellikleri sayesinde karanlık ortamlarda bile çevrenizi aydınlatarak güzel çekimler yapmanıza olanak verir. 6,4 saatlik çalışma süresi ile ara vermeden uzun süreli çekim yapmanızı sağlar. Bluetooth bağlantı özelliği ile birçok telefona kolayca bağlanabilirsiniz.

Osmo Mobile Telefon Sabitleyici Gimbal Fiyat ve Yorumları

Osmo Mobile Telefon Sabitleyici Gimbal Fiyat ve Yorumları

Gimbal DJI Osmo Mobile 5 birçok farklı özelliği bir araya getirerek öne çıkan ve müşterilerden olumlu dönüşler alan bir üründür. Farklı özellikleri tek bir üründe toplayarak tasarruf etmenize olanak verir. DJI Osmo Mobile 5 beyaz cep telefon sabitleyici gimbal fiyatı ürün kalitesi ve özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Küçük ve katlanabilir tasarımı sayesinde her yere rahatça götürülebilir. Rahat kullanımı, şık tasarımı ve diğer özellikleri ile müşterilerden olumlu dönüşler alır. DJI Osmo Mobile 5 beyaz cep telefon sabitleyici gimbal yorum bölümüne baktığınızda ergonomik tasarımı, fonksiyonel işlevleri ile müşterilerin beğenisini kazandığını görebilirsiniz. Her tipteki ve ağırlıktaki telefonu rahatlıkla taşır. Sizi çekimlerinizi daha profesyonel hale getirmeniz için yönlendirir. Trendyol’un sağladığı uygun fiyat, yüksek kalite ve memnuniyet standartları ile bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.