8
Drone Aksesuarı kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

DJI Mavic Mini Intelligent Flight Battery - Mavic Mini Yedek Batarya

1.688 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.659 TL

Ürün Bilgileri

DJI Mavic Mini Intelligent Flight Battery - Mavic Mini Yedek Batarya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DJI Satıcı Ünvanı: SERGAM TURİZM OTELCİLİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0837045316100019 Vergi Kimlik Numarası: 8370453161
    Bu ürün DJI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mavic Mini Akıllı Uçuş Pili, 30 dakikalık bir maksimum uçuş süresi sağlar. Dahili bir DJI Akıllı Akü Yönetim Sistemi ile, akü durumu gerçek zamanlı olarak izlenir ve raporlanır, böylece güç seviyelerine daha az odaklanmanıza ve uçmaya daha fazla odaklanmanıza izin verir.
  • 30 dakikaya kadar uçuş süresi sağlar.
  • Kutuda
  • Akıllı Uçuş Pili × 1
  • Özellikler
  • Model: MB2-2400mAh-7.2V
  • Anma Kapasitesi: 2400 mAh
  • Pil türü: Li-ion 2s
  • Anma Gerilimi: 7,2 V
  • Sınırlı Şarj Gerilimi: 8,4 V
  • Maksimum Şarj Gücü: 24 W
  • Şarj Sıcaklığı: 5 ° - 40 ° C (41 ° - 10

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

DJI Mavic Mini Batarya Intelligent Flight Battery

DJI Mavic mini yedek batarya ürünü, Mavic mini drone modeli için kullanılır. Modern tarzı ve eşsiz tasarımı ile birlikte kolaylık sağlarken aynı zamanda geniş kullanım sağlayan özelliği ile dikkat çeker. Estetik tasarımı ve hafif materyali aracılığı ile drone malzemelerinin yanında kolayca taşıyabileceğiniz bu pil, 30 dakikalık maksimum uçuş süresi sağlar. DJI Mavic mini batarya ürünü, enerjinin doğru ve etkili kullanım sağlaması açısından pratiklik sağlar. DJI Mavic Mini Intelligent Flight Battery mini drone yedek batarya ürünü, kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen seçenekler arasında bulunur. Sektörde yer alan ürün seçenekleri ile kullanım sağlanacak olan cihaz üzerinde eşsiz bir performans oluşturur. Mavic mini yedek batarya ürünü, uçuş esnasında eğlenmeye kesintisiz devam edebilmeniz için destekçiniz olur.

  • Yüksek kalite
  • Uzun süreli kullanım
  • Güç desteği

Mavic Mini Yedek Batarya Özellikleri

Mavic Mini Yedek Batarya Özellikleri

Özel yapısı ve estetik formu ile birlikte Mavic mini yedek batarya ürünü, genel itibari ile kapasite, güç düzeyi ve benzer özellikleriyle kullanım sırasında istediğiniz desteği sağlar. Belirli cihazlar üzerinde birbirinden farklı etkileriyle özel kapasite gücü yansıtan bu ürün modeli, özel teknik sistemlerin etkisi sayesinde gelişimi artırılarak kullanıcı beğenisine sunulur. DJI Mavic mini özellikleri yedek batarya ürünü, kullanım şekli ve türü açısından boy, ağırlık, kapasite ve buna benzer belirli nitelikler ile pek çok teknolojik alanda kullanım imkanı sunar. DJI mavic batarya türü ve diğer potansiyel özelliklere bakılarak belirli güç düzeyi sayesinde hizmet oluştururken aynı zamanda yüksek dayanıklılık sergiler. DJI Mavic Mini Intelligent flight battery, Mavic Mini yedek batarya ürünü, uzun süreli kullanım sonucu dönüştürülerek tekrar kullanım sağlamaya hazır bir hale getirilir.

Mavic Mini Yedek Batarya Avantajları

Mavic Mini Yedek Batarya Avantajları

Enerji üretiminde kolaylık sağlayan Mavic mini yedek batarya, güç tüketimi açısından belirli bir yapı, ölçü ve kapasite ile hizmet sunar. Batarya ürünü, kullanıldığı cihaza uyum sağlayarak gerekli performansı sergiler. Kullanılan güç düzeyi cihazın ihtiyacı kadar olan enerjiyi dengeli bir biçimde yansıtır. Bu sayede DJI Mavic Mini Intelligent Flight Battery, Mavic Mini Yedek Batarya yorumlarına bakarak hem tasarruflu olduğu hem de üst düzey etki sunduğu görülebilir. Ürün ortalama olarak 90 dakikada şarj edilerek yeniden kullanılabilir. Sağladığı potansiyel ile drone kullanıcılarının dikkatini çeker. Genel itibari ile cp.ma.00000135.01 kapasite, güç düzeyi tipi ve tür özellikleri arasında Mavic mini yedek batarya ürünü, eşsiz avantajlar ortaya koyarken aynı zamanda sağladığı enerjiyle üst düzey etki sağlar.

Mavic Mini Yedek Batarya Fiyatları ve Yorumları

Mavic Mini Yedek Batarya Fiyatları ve Yorumları

Mavic mini yedek batarya ürünü, enerji üretimi ve nitelikleri ile genel olarak uzun süreli kullanım sağlar. DJI Mavic Mini Intelligent Flight Battery, Mavic Mini Yedek Batarya fiyat sektöre dönemsel olarak yapılan kampanyalarıyla kullanıcılara uygun aralıklarda ulaştırılır. Mavic mini yedek batarya ürünü, kullanıcıların ihtiyaçları ve beklentilerine yanıt verir. Ayrıca dahili bir DJI akıllı akü yönetim sistemi sayesinde pil durumu gerçek zamanlı olarak izlenerek raporlanabilir. Böylece uçuş sırasında ne kadar süreniz olacağını bilme imkanınız olur. Bu durum uçuşu aniden bitirmenizin önüne geçerken keyifli bir deneyim yaşamanıza olanak sağlar. Son teknoloji ile birlikte Mavic mini batarya fiyatı, kaliteli yapısı, üretim materyali, türü ve teknik özellikleri ile yüksek oranda performans ortay koyar. DJI Mavic mini yorumlarına Trendyol üzerinde ulaşarak inceleyebilir siz de indirimli fiyatlardan faydalanarak yedek batarya ürününe sahip olabilirsiniz.