DJI Djı Air 2s Fly More Combo

62.799 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Batarya Sayısı: 3
3
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DJI Djı Air 2s Fly More Combo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bikamera Satıcı Ünvanı: KAYALAR ELEKTRONİK BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0536030752700019 Vergi Kimlik Numarası: 5360307527
    Bu ürün Bikamera tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Uçuş Süresi 30-40 Dakika
  • Uçuş Mesafesi 10000M+
  • Kamera Özelliği 4K
  • Sivil Havacılık İzni Gerektirir
  • Yedek Batarya Var
  • Beni Takip Et Modu Var
  • GPS Var
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

DJI Air 2s Combo Drone

DJI Air 2S Fly More Combo dört pervaneli helikopter ile profesyonel çekimler yapabilmek mümkündür. Yeni nesil drone teknolojileri ile donatılan bu ürün, akıllı sistemleri ile mükemmel çekimler yapar. Cihaz, 1 inç CMOS sensörü ile hareket hâlindeyken bile net görüntüler yakalar. Ürünün 600 gramdan daha hafif kompakt gövdesi, kullanımı kolaylaştırır. Ayrıca bu model, çevresini dört yönde (yukarı, aşağı, ileri ve geri) algılayabilme yeteneğine de sahiptir. Gelişmiş Pilot Yardım Sistemleri (APAS 4.0) için geliştirilen algoritmalar, performansı maksimuma çıkarmaktadır. DJI Air 2S, bu algoritmalar sayesinde karmaşık senaryolar ve yüksek hızlarda bile sorunsuzca çalışır. Ayrıca olası engellere de takılmayarak aktif bir şekilde ilerlemeye devam eder.

  • 12 kilometreye kadar video iletimi
  • 1080p yüksek görüntü kalitesi
  • OcuSync 3.0 ile pürüzsüz ve net görüntü

Dji Air 2S Fly More Combo Dört Pervaneli Helikopterin Özellikleri

Dji Air 2S Fly More Combo Dört Pervaneli Helikopterin Özellikleri

DJI Air 2S Combo ile hava çekimleri çok daha pratik ve güçlü bir şekilde yapılabilir. Ürün, 12 kilometreye kadar Full HD kalitede görüntü iletimi sağlar. FocusTrack ve MasterShots gibi teknolojiler sayesinde sinematik görüntüler elde edebilmek mümkündür. MasterShots, herhangi bir noktada tek bir dokunuşla kaliteli çekim yapmayı sağlayan akıllı bir teknolojidir. Bu fonksiyon ile drone, on farklı manevra yaparak çekimi gerçekleştirir ve ana temayı merkeze alarak kısa bir sinematik video oluşturur. DJI Air 2S Fly More Combo dört pervaneli helikopter, RAW formatında fotoğraflar çeker. Bu format sayesinde ışık koşulları kötü ya da karmaşık olduğunda bile maksimum görsel bilgi toplanır. Ayrıca sonradan işleme ve düzenleme sürecinde RAW formatı, kullanıcıya esneklik sağlar. Böylece istenilen görüntü ve atmosfere kolaylıkla erişilebilir.

Dji Air 2S Fly More Combo Helikopterin Görüntü Kalitesi Nasıldır?

Dji Air 2S Fly More Combo Helikopterin Görüntü Kalitesi Nasıldır?

DJI Air 2S Fly More Combo, görüntü kalitesi ile fark yaratabilen bir üründür. Bu model ile 1080p çözünürlüğe sahip videolar çekebilmek mümkündür. Ürün, 2.4/5.8GHz çift frekanslı 4 anteni de kaliteli görüntüler yakalamaya yardımcı olur. Cihaz, 1 inçlik görüntü sensörü ve 2,4 um piksel ile donatılmıştır. Bu sayede 5,4K/30fps ve 4K/60fps kapasitesinde yüksek kaliteli profesyonel videolar çekmeyi mümkün kılar. Böylece alınan görüntülerde pürüzsüz bir netlik ve özgün renk tonları bulunur. OcuSync 3.0 teknolojisi, görüntünün bozulmadan iletilebilmesini sağlar. Akıllı HDR teknolojisi ise birden fazla çekimi otomatik olarak birleştirip görüntülerdeki dinamik aralığını artırır.

Dji Air 2S Fly More Combo Pervaneli Helikopterin Performansı Nasıldır?

Dji Air 2S Fly More Combo Pervaneli Helikopterin Performansı Nasıldır?

DJI Air 2S Fly More Combo dört pervaneli helikopter, gece karanlığında bile yüksek çözünürlük ve doğru renk üretimi performansı gösterir. Bu sayede düşük ışıklı sahneler bile keskin ve canlı olur. Bu ürün ile tek dokunuşla zaman ve hareketi hızlandırıp çarpıcı bir hyperlapse yaratılabilir. Panorama fonksiyonu ise geniş manzara çekimlerinin daha ayrıntılı çekilmesini mümkün kılar. FocusTrack, Spotlight 2.0, ActiveTrack 4.0 ve Point of Interest 3.0 gibi teknolojilere sahip olan bu model, yüksek bir performans sergilerken kullanımı da kolaylaştırır. Ürünün kutu içeriğinde bulunan Combo uçlar sayesinde performans maksimuma çıkarılabilir. Dilerseniz DJI Air 2S Fly More Combo dört pervaneli helikopter yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece avantajlı fiyatlardan yararlanma fırsatını da elde edebilirsiniz.