Diytoy 4'lü Eğitim Seti ( Ilk 50 Sözcük + Ilk 50 Hayvan + Ilk 50 Sebze Meyve + Bebeğimin Ilk Zeka Kartları

390 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,48 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
375 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Diytoy 4'lü Eğitim Seti ( Ilk 50 Sözcük + Ilk 50 Hayvan + Ilk 50 Sebze Meyve + Bebeğimin Ilk Zeka Kartları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: aslan eticaret Satıcı Ünvanı: NESLİHAN ÇÖREKCİOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8670558402
    Bu ürün aslan eticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4'lü Eğitim Seti ( Ilk 50 Sözcük + Ilk 50 Hayvan + Ilk 50 Sebze Meyve + Bebeğimin Ilk Zeka Kartları

Ürün Özellikleri

  • Dil Türkçe
  • Paket İçeriği 4'lü
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver

Diytoy 4'lü Eğitim Seti ( Ilk 50 Sözcük + Ilk 50 Hayvan + Ilk 50 Sebze Meyve + Bebeğimin Ilk Zeka Kartları)

Yeni doğmuş bebekler günden güne değişerek çok hızlı bir şekilde büyür. Her geçen gün hayatı öğrenen ve yeni yetenekler kazanan bebeğinizin zihinsel gelişimine katkı sağlamak için hiçbir zaman erken değildir. İlk 12 ayda ona çevresindekileri tanımasını, merak etmesini ve konuşmasını öğretebilirsiniz. Diytoy 4’lü eğitim seti de bu amaç ile tasarlanmıştır. Set, bebeklerin çevresinde gördüğü nesnelerin resimlerini içerir. Bu set ile çocuğunuzla oyunlar oynayabilir ve aynı zamanda ona ilk kelimelerini öğretebilirsiniz.

  • Diytoy markası tarafından üretilen 4’lü eğitim seti 1 yaşına kadar olan tüm çocuklar için uygundur.
  • Diytoy ilk zeka kartları canlı renkleriyle çocukların ilgisini çeker.
  • Diytoy 4’lü eğitim seti bebeğinizin zihinsel gelişimine katkı sağlar.

Diytoy 4’lü Eğitim Setinin Genel Özellikleri Nelerdir?

Diytoy 4’lü Eğitim Seti

Diytoy markası tarafından üretilen zeka kartları seti içerisinde toplamda 4 farklı seri bulunmaktadır. Diytoy ilk 50 sözcük serisi çocukların konuşmayı öğrenmesine destek olur. Diytoy ilk 50 hayvan ve ilk 50 sebze meyve kartları ise çocuklarınızın sıkça gördüğü çeşitli canlıları öğrenmesini sağlar. Set içerisinde ayrıca bebeğimin ilk zekâ kartları serisi de bulunur. Diytoy 4’lü eğitim seti içindeki her bir kart 13.5 x 9.5 cm boyutlarında üretilmiştir. Bu sayede çocukların kolay bir şekilde ilgisini çeker ve odaklanmalarını sağlar. Ayrıca canlı renkleri de çocukların dikkatini çekme konusunda oldukça etkilidir. Diytoy 4’lü eğitim seti 0 ile 12 ay arasındaki bebekler için uygundur. Çocuğunuza konuşmayı öğretmek ve zihinsel gelişimine destek olmak için kullanabileceğiniz etkili ve eğitici bir üründür.

Diytoy 4’lü Eğitim Setini Kimler Almalıdır?

Diytoy 4’lü Eğitim Seti

Diytoy markasının hazırladığı bu 4’lü eğitim seti yeni doğmuş bebekler için uygun bir üründür. Çocuklarıyla geçirdikleri vakti daha eğlenceli ve eğitici hâle getirmek isteyen ebeveynler bu kapsamlı seti tercih edebilir. Arkalı önlü hazırlanmış olan bu kartlar eğlenceli çizimleri ve renkleriyle bebeklerin dikkatini kolay bir şekilde çeker. Setlerin şirin bir kitaba benzeyen kutuları sayesinde bu ürünü gittiğiniz her yerde yanınızda taşıyabilirsiniz. Diytoy 4’lü eğitim seti ile çocuğunuza özel oyunlar hazırlayabilirsiniz. Kartları duvara asabilir ve çocuğunuza bir kelime söyleyerek ona dokunmasını isteyebilirsiniz. Ebeveynler tarafından yapılan Diytoy 4'lü eğitim seti yorumları bu eğlenceli setin ne kadar faydalı olduğunu göstermektedir. Çocuğunuza oyunlar eşliğinde konuşmayı öğretmek için bu seti tercih edebilirsiniz.

Diytoy 4’lü Eğitim Seti Bebekler İçin Eğitici midir?

Diytoy 4’lü Eğitim Seti

Bebekler dünyaya geldikleri andan itibaren öğrenmeye ve keşfetmeye hazır olur. Ayrıca hem bedensel hem de zihinsel gelişimleri ilk 12 ayda çok hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Bundan dolayı bu ilk 1 seneyi eğitici aktiviteler ile geçirmek ve bebeğinizin eğlenirken öğrenmesini sağlamak oldukça faydalıdır. Setin içerisinde yeni doğmuş bebeklerin çevrelerinde gördükleri hayvan, meyve, sebze ve eşya resimleri vardır. Bu sayede bağ kurmaları çok daha kolay hâle gelir. Her gün bu kartlar yardımıyla çocuğunuzla vakit geçirirseniz konuşmayı öğrenme sürecini hızlandırabilirsiniz. Diytoy 4’lü eğitim seti çocukların merak duygusunu güçlendirerek öğrenmeye daha hevesli olmalarını sağlar. Bebeğinizin hayat boyu sürecek zihinsel gelişimini desteklemek için bu eğlenceli seti tercih edebilirsiniz. Ürünü uygun fiyatlarla satın almak için Trendyol’dan siparişinizi oluşturabilirsiniz. Trendyol’dan yaptığınız alışverişler sizlere güvenli ödeme, hızlı teslimat ve iade gibi pek çok ayrıcalık kazandırmaktadır. Gelen üründen memnun olmazsanız 15 gün içerisinde pratik bir şekilde iade edebilirsiniz.